Kimdi hocamAlınacak oyuncu Vivians değildi.
Bizde çok meraklı idik sanki ona gelmesin çöp Kurban olsun benim Ülkeme ve takımıma ...Bu arada Büşra Akbaş ile anlaştık.oyuncu ile anlaşma yapılıyor.
deprem oluyor ve malum bu durumda kimse transfer vs. düşünemez.
bu süreçte araya doğal olarak biraz süre giriyor.
oyuncu ile imzalanmak için tekrar görüşme yapıldığında deprem nedeniyle ülkemize gelmek istemediğini iletiyor.
sonuçta bahsettiğimiz kişi spor yaparak para kazanan profesyonel oyuncu(lar).
aynı teklif size gelse deprem, savaş vb. durumlardaki kaos ortamında mı iş hayatınıza devam edersiniz ?
yoksa herşeyin sorunsuz olarak devam ettiği bir ülkedemi ?
sağlık olsun demekten başka yapacak bişey yok.
Hayırlı olsun ... İş yapar.Bizde çok meraklı idik sanki ona gelmesin çöp Kurban olsun benim Ülkeme ve takımıma ...Bu arada Büşra Akbaş ile anlaştık.
Sanmam şimdiden kendi kulübüyle görüşmeden böyle bir işe gireceğini. Yalnız görünüşe göre 1 yıllık sözleşme imzalanmış kendisiyle, aksini göremedim resmi sitede de.. Opsiyon koyulmadıysa da büyük yönetim zaafıdır. Hemde Türk statüsüne geçeceği belli olan, geçen sene bizim ligde de ligi domine edeceğini belli etmiş ve WNBA'deki performansından da belli bir oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzalamak nasıl aibir akıl tutulmasıdır bilemedim...Ben gelecek sene Çukurova'ya gidecek diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum.