2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Takımda sıfır katkı veren 4-5 tane oyuncu var ve Büşra ile bunlara bir yenisi eklendi. Bu paraları toplasan çok iyi bir oyuncu alınabilirdi.
 
İleride gelir,gelmez açısından demiyorum.Aklıma gelen 3 isim yazayım,Sevgi Uzun,Tilbe Şenyürek,Alperi Onar gibi direkt katkı verebilecek seviyedeki oyuncuların dışındakiler bence yerli oyuncu havuzundaki alt seviye oyunculardır.

Alt seviye oyuncular,maddi sebeplerden ötürü biraz gerçekci hedef koymaya çalışan Galatasaray'dada oynayabilir,yine tersi şekilde gidip seviyelerinden ötürü Emlak Konut takımında veya Bursa Uludağ-Çankaya gibi hedefi daha düşük takımlardada oynayabilirler.
 
benim anlamadığım her hafta + yazan, seriye takmış bir koça neden sürekli istifa çekiliyor? ben şundan eminim ki şu şubede umarım bu hafta kaybederiz de ağız tadıyla koça istifa derim diyen ama hevesi kursağında kalan bir sürü insan vardır.
Alper durur benim babamın oğlu değil, yazın takıma ilk geldiğinde adamın tipiyle dalga geçtiler çaycı dediler alay etmedikleri detayı yoktu, sonuç olarak gayette başarılı ilerliyor. üstelik kısa alınacak vaadi verilmesine rağmen alınmadı, yani transfer yapılmadı bana diyerek gayet de işin içinden sıyrılıp kendini aklayabilirdi. ama yapmadı bunu aksine kazanmaya devam ediyor. şimdi de Tuğçe oynamıyor diye linç yiyor, bugün oynatsa yarın da x kişisi oynamaz onun üzerinden eleştirirsiniz. ayarınız yok yani. bir kere surda takımı övüp tebrik ettiğinizi görsem dişimi kıracağım.
 
Alper Hoca Euroleague'i alsa bile yerin dibine girecektir.

yahu anlıyorum insanlar Ekrem memnun istiyor bu Alper durur nefretinin tamamının kaynağı Ekrem hocanın boşta olması. Ekrem hocayı bende istiyorum arkadaşlar emin olun öz babam kadar çok seviyorum Ekrem hocayı. ama bu sene geçti artık bu beklenti acayip yersiz. Alper hocaya sahip çıkıp oynattığı olumlu ve kazanan oyunu da tebrik edin zahmet olacak. harbiden sizin bu sırf muhalefet etmek için muhalefet etme sevdanız ve olası maglubiyette "ben demiştim" diyebilmek için yazdığınız saçma sapan yorumlar feci şekilde baymaya başladı. dönün bir bakın ben ne yazıyorum diye
 
Alper durur'u eleştiren biri olarak şuan istifa falan yazmak,ısrarla kötülemeye gerek yok zaten biliyoruz neyin ne olduğunu . Şuan zaten kupanın ve ligin sonuna geldik .Helle bi bakalım bu sene kupa alabilecek mi?!!! Eurocup veya lig falan alırsa zaten yönetim devam eder. Alamazsa gider, Ekrem hoca gelir tahminimce. Şuan yapmamaız gereken şey takıma destek çıkmak, bu takım şampiyon olacak inanıyorum.
 
Umarım takımımız kupa alır tabii ki ümidimiz ve temennimiz o yönde…. Ancak şunuda unutmamak gerek 6 yabancı ve neredeyse ligin hala üst kalibresi olarak kabul edilen Türk oyunculara sahibiz. Anladığım kadarıyla bütçe olarakta Eurocup’ta en iyiyiz. Belkise Eurolig bütçesine sahip bir Eurocup takımıyız. Türkiye Liginde Fb, ÇBK sonrasında 3.kadroyuz ee doğal olaeak bu sonuçlar normal… Her ay bir oyuncu ekleniyor. Her ay bir yabancı geliyor ee tabii bu noktada ciddi bir harcama ve çok iyi olanaklae var. Ben son 7 senedir böyle bir imkan ortamı göremedim. Şuanda alınan skorlar ve sonuçlar rakiplere bakıldığında çok doğal zaten denk olan ve taktiksel dokunuş gereken maçlarda kazanamadık ve orada burda yazılan teknik eleştirelerin sonuçlarını görebiliriz. Sonuçta Türkiye’nin genel konjonktürüne baktığımızda arkadaş , eş-dost, samimiyet ile bir noktaya geliniyor. Üzücü ama yapacak bir şey yok. O takımda bulunmayı ve o paraları kazanmayı hak etmeyen çok insan var. Benim ve hepimizin duydukları alacağımız kupaların yanında üzüyor. Ama en az 1 kupa bekliyorum herşeye rağmen… Biz şampiyon kültürüne sahibiz
 
Arkadaşlar bende Alper Hoca süper demiyorum adama karşı kadar negatif ki herkes anlatılmaz.Galatasaray'ın koçu adam : Ayrıca Ekrem hoca kadın takımı çalıştırmak istemiyorum dedi ertesi hafta Milli takıma belli süre sonra Çukurova'ya gitti.Gelmeyen adamı kimse zorla getiremez.
 

Üst