2022-2023 Türkiye Süper Ligi

Kazandığımız penaltıların çoğu doğrudur. Lakin Osayi Samuel'e verilmeyen kırmızı kart yüzümüzü kızarttı. Üstelik önce elini arka cebine götürdü, sonra ne dendiyse kulaklıktan sarıyla devam etti. Neler oldu orada çok merak ediyorum.
önemli olan dogru olmasi degil. Ayni posizyonlarin rakiplere verilmemesi. Bizim maclarda cogu penalti posizyonlarinda VARa bile cagirmiyorlar ama ayni posizyonlar ne hikmetse Fenerbahceye veriliyor.
 
serdar'a katılıyorum. hakemlerin standardı yok ne yazık ki. pozisyonların doğru yanlış olmasını geçtim, bir tarafa verilip diğer tarafa verilmemesi sinir bozuyor zaten. bir takıma bir sezonda daha ligin bitmesine 10 hafta varken +15 penaltı çıkması normal mi sizce? 3 puan gerisinde olduğu takımın 2.5 katı fazla penaltı kazanmış bu bahsettiğimiz takım. bunu normal kabul eden adamın da midesine tüküreyim ya kusura bakmayın.
 
Devre arasında yapılan açıklama hakkında ifade bulmakta zorlanıyorum. En iyi ifade eden kelime, zavallıca... Maçta Osayi'nin pozisyonu-çok net kırmızıydı- dışında çok tartışılacak bir pozisyon yoktu ancak FB kulübü devre arasında yaptığı açıklamayla kendi topuğuna sıkmış oldu.

Federasyon da son haftalara başa baş girilsin, heyecan olsun istiyor, bence gayet belli etti.
 
dursun özbek'in ne yapmaya ne anlatmaya çalıştığını anlayabilen var mı? Galatasaray tarihinin en kritik, en ciddi toplantısına konuşsun diye hitabet yeteneği 0 olan, sadece kağıttan okuyan birini koymak kimin fikriydi acaba. biz Erden Timur çıkar ortalığı karıştırır falan diyorduk. başkan yarım saattir masal okuyor. suyun karşı tarafındaki camia ardıyla gülüyordur şimdi üzerimize.
 
Futboldan çok fazla anlayan birisi değilim ama gördüğüm ve anladığım kadarıyla şunu söyleyebilirim ki, insanlara kurmaca bir senaryo dayatılmış durumda. Her maç bazı takımlar kıyılıyor bazıları kazanıyor. Her hafta bu kadar çok fazla hata yapılması bana hiç mantıklı gelmiyor.

Sanki ülkenin içinde bulunduğu bu durumdan sıyrılmak isteyen kişiler taraftarları karşı karşıya getirmek istiyorlar gibime geliyor. Her akşam saatlerce bir pozisyon ofsayt mı kırmızı kart mı diye bu denli tartışmak bana mantıklı gelmiyor. Ülkenin bunca sorunu bulunurken ve çok büyük bir depremden etkilenmiş milyonlarca insan varken bu yapılanlar ve yaşananlar bana algı operasyonundan ibaret geliyor.

Bence kulüpler birlik olup TFF ile görüşüp bu duruma çözüm bulmaya çalışmalı. Sonuçta kulüpler olmazsa futbol olmaz. Bu durum böyle devam ederse bir kaç yıl içerisinde UEFA Türk futbolunu denetlemek için kurullar kurup insanlar gönderip bir usulsüzlük bulunduğu takdirde bütün kulüpleri belki de milli takımı bile UEFA organizasyonlarından hraç edebilir.
 
Adam 3 metre ofsaytı dakikalarca izliyor ya. Bu kadar kafadan beyinden akıldan noksan adamlarla nereye varmayı amaçlıyoruz acaba ? VAR denen şey bu ülkeye neden geldi o zaman ? Her maç 10-15 dakika maç uzamasından sıkıldım ben. Sen 3 metre ofsaytı dakikalarca izleyeceksen senin ben beynine........... yani.
Ha bir de salak salak beyinsizce pozisyonun bitmesini bekliyorlar. 10 metre ofsayt işte, neyini devam ettiriyorsun ?
 
Hava topunda top Eren Elmalı'nın sırtına çarptı hakem penaltı çalıp VAR'dan izleyip iptal etti.

Maçın hakemi Erkan Özdamar.

Ligimizdeki hakem kalitesi işte.
 
Trabzon maçındaki hakem yönetimine bakın... Ya VAR sistemi dedikler şey gerçekten böyle ama ben cahilim ya da bu hakemlerin aldığı paranın her kuruşu haram! Adam tarihte görülmemiş bir penaltı çaldı ve Trabzon maçı yakaladı. Sırta çarpan toplara falan hiç girmiyorum. Bunlar bu kadar idiot ise ne demeye dünya para alıyorlar.
 
Olmayan yalandan penaltıyla fb’yi öne geçirdiler, sonra jk ezdi geçti hem de 10 kişi.

Lale Orta ağlıyordur bir yerlerde.
 
Süper bir maç oldu , Beşiktaşa çok büyük tebrikler. Çok zoru başardılar. 10 kişi kalıp 1-0 dan maçı 2-4 almak süper bir iş.
fb ler hiç ağlamasın , hakem de çok yardımcı oldu ama , boş oynadılar.
Futbol çok garip bir şey +30 luk valencia hayatının topunu oynadığı sene , 2. penaltıyı kaçırarak maçın kaybedilmesine , biz bir salaklık yapmaz isek, şampiyonluğun kaybedilmesine neden oldu.
 
2 kişi yıktı geçti acayipti, Kadıköy de kırmızı gören bjk dan korkacaksın yazılı olmayan kural oldu artık bu 😀 Bu saatten sonra bjk iyice dozajı artıracak Antep-Hatay maçları için bakalım nolacak.
 

Üst