Kelsey'e ek olarak Pelin'in olmaması da etkili son maçlarda.Kelsey geldiğinden beri takımın çehresi değişti.
Ama ona ayak uyduran olması lazım.
Kelsey'e ek olarak Pelin'in olmaması da etkili son maçlarda.Kelsey geldiğinden beri takımın çehresi değişti.
Ama ona ayak uyduran olması lazım.
Abi bilerek yazdim zaten mubalaga yapip o kadar bile degiller demek icinMehmet gerçekten Tuğçe nedir abi ya kaç yıl oldu belki ilk defa bu kadar süre alıyor. Keşke başka oyuncuyu yazsaydın.
Bilerek yazdim mubalaga yapip Tugce kadar bile degiller demek istedimTuğçe kim ya?
Bırakta kaçırsın kardeşim bu kız daha 20 yaşında her oyuncuya da böyle yaklaşmayalım futbol da Kerem neyse basketbolda da Sude odur.Ya tugla mi atiyorsunuz be arkadas ne yetersiz topcularsiniz siz.2 faul sokacaksin be kardesim
Abi gencleri koruyalim bilmem ne falan da biraz da gelistirsin kendini ya.Sut atmayi ogrenemedi 2 senedir bir gram koymadi ustune bu konuda.Bırakta kaçırsın kardeşim bu kız daha 20 yaşında her oyuncuya da böyle yaklaşmayalım futbol da Kerem neyse basketbolda da Sude odur.
Kadin basketbolu cok takip etmiyorum son yillarda ama eger su an Avrupa’nin en iyi oyunculari bu Alina,Mcbride falansa bize zamaninda Taurasi,Penny Taylor,Angel,Augustus,Cappie,Tamika,Alba Torrens falan ne izletmis ya ? İnanilmaz geri gitmis kadin basketbolu
Su an o superstar statusunde bir oyuncu var mi peki Avrupa’da ? Takip etmedigimden soruyorum.Bence bizim izlediklerimiz süperstar oyunculardı bunlar ve Kelsey-Quigley-Vandersloot gibi oyuncular yıldız oyunculardır.
Su an o superstar statusunde bir oyuncu var mi peki Avrupa’da ? Takip etmedigimden soruyorum.
Britney Griner'ı içeri attılar Rusya'da. Toz şekerle yakalanmıştı.Eka'da Jonquel Jones var çok iyi oyuncu,Bosna milli takımında oynuyor devşirme olarakta.Yine Eka'da Britney Griner ile Messeman var.