Birseyler yazip karalayabilecek kadar daha yeni kendime gelebildim ve kafami toparlayabildim
Inanilmaz bir mac sonu,inanilmaz bir galibiyet.Valla isin dogrusu bugun Ankaragucu veya Rize maclari gibi cikip catir catir oynayarak 5-0 falan kazansak bugunku macin senaryosu kadar mutlu olmazdim
Tabi ki kalbimizle,tansiyonumuzla,aklimizla oynadilar ama sonu guzel olunca bunlarin hic onemi kalmiyor.Bir ara babam dayanamadi bahceye cikti ve ben 3. golde goool diye bagira bagira kendisini ariyordum
Teknik taktik bugun hic konusmayacagim.Tabi ki oyun kabul edilemez.Ama bugun cok ekstra bir geri donusle malum rakibin tamamen psikolojini bozacak sekilde kazandigimiz icin teknigi taktigi ikinci planda birakiyorum
Bu arada unutmadan soyleyeyim o stadyuma dolusan agizlarindan terorist ele basi serefsizin adini dusurmeyen it surusu de kucuk Mertens,kucuk Icardi ve kucuk Vinicius’la da tanismislardir.Hayatlari boyunca unutamayacaklari bu zevki tattirdiklari icin bu 3 futbolcumuza tesekkur etmeliler.
Bugunku mac benim aklima direkt olarak 2019 Mayis’ta oynadigimiz Rize macini getirdi.Guzel gollerimiz,kacan penaltimiz,penaltiyi kaciran oyuncumuzun kendini affetirmesi,son 10 dakikada yapilan geri donus ve bunlarin ayni o gun oldugu gibi bir Ramazan gununde gunduz oynanan bir macta yasanmis olmasi beni direkt o gune goturdu.
Futbolcularimiza ve teknik ekibimize tebrikler ve tesekkurler.Cok net sampiyonluk maciydi ve insallah biz sampiyon olacagiz.SEN SAMPIYON OLACAKSIN !