Davinson sağ bek olarak değerlendirilebilir demek isterdim ama bugün oyuna girer girmez sol açıkta kaptırdığı topla ikinci golü yedik. Okan Hoca belli ki doldur boşalt olsun Vinicius veya Davinson'dan biri de kafa vursun dedi ama plan masada kaldı.
Sağ bek de sıkıntı yok Kaan ya da Barış oynar. Santrafor derken Icardi bu maçta da oynamayacak mı? Ayrıca Demirbay Toreira gayet iyi ikili oldu. Neden bahsediyorsun anlamak zor.Derbide sağ bek ve santrafor bölgesinde büyük problemimiz var. Orta sahada bütün yük Torreira’ya biniyor. Baktığımız zaman kazanmaktan başka çaremiz de yok. Avrupa ve kupa fiyaskolarından sonra ligde de puan kaybına tahammülümüz yok. bjk deplasmanlarındaki kötü seriyi bitirmek gerekiyor.
Her şeyi anlamak zorunda değilsin. Sana göre öyledir, bana göre farklı olabilir.Sağ bek de sıkıntı yok Kaan ya da Barış oynar. Santrafor derken Icardi bu maçta da oynamayacak mı? Ayrıca Demirbay Toreira gayet iyi ikili oldu. Neden bahsediyorsun anlamak zor.
Kardeşim nerede gördün Rashica haberini? Ben hiç bir yerde göremedim öyle bir haber.Rashica oynamayacakmış galiba. Köhn ve Kerem'in o kanatta maden bulması mümkün.
Dün rashica'nın ağrıları var haberleri girilmisti bu sabah da Twitter'da gazetecilerden gördüm akşam ghezzal 11 çıkabilir diye. acaba mı dedim de haberler, her derbi öncesi çıkan "Fenerbahçe'de Gökhan Gönül şoku" minvalinde haberlermiş. Rashica 11 başlıyor maça.Kardeşim nerede gördün Rashica haberini? Ben hiç bir yerde göremedim öyle bir haber.