2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Okan hocayı severim ama şanslı ve oyunu okuyamıyor veya ezberinden vazgeçmiyor. Çizgi halinde yakalanacağın belli 4 lu savunma onunde derinlik sağlayacak biri yok. Abdülkerim Marcao eşleşmesi belliydi. Bu kaçıncı maç. Bireysel beceri ısrar istekle kazanıyoruz ama taktik olarak rakip ve oyuna göre tedbir almıyoruz.
Okan Buruk' un oyuna müdahale yaparak sonucu değiştirdiği en az 10 maç var bu sene. Ironi yaptığını sandım önce de, ciddi yazmışsın. Başımızda Okan Buruk gibi bir deha olduğu için 7 deve kessen az gelir. 2 senede 11 derbide sadece 1 mağlubiyet alan Okan Buruk, umarım bu foruma girip de yazdığın yorumu okumaz.

Dün Akşam Okan Hocayı Basın Toplantısında dinledim.

En başından beri Okan Hocayı eleştiren biri olarak artık büyük saygı duyuyorum Şampiyon yaptı etti diye değil.

Basın Toplantısında Yavaş oynadığımızı,ikinci topları alamadığımızı söyledi doğru tespitlerdi.

Galatasarayla dahada büyüyor hoca.
Köhn ile Avrupada patetes oluruz zaten solbek'de aramaya başlamışız.

Ziyech kalmak ister umarım.
Dayı iyi hoş ama ikinci yarılarda eror veriyor.
Sağbek yine derin yaramız.
İcardiye top götüremiyoruz.
Kerem Aktürkoğlu düz pası verdinde topukmu kaldı kardeşim 2 golu yeme başlangıcımız burdan geldi,5dakika sonra yine ceza sahası üzerinde aynısını yaptı.

Barış muhtemelen gider.Yerine Alanyanjn sağ kanadı yada Gümrüğün sağ kanadı Can'ı alırım.

Şampiyonluk maçına en azılı GS düşmanı, şikecilerin hakemini vermişler. Siz yönetim olarak ne işe yarıyorsunuz vasıfsızlar ordusu?

Berabere biten derbilerden bıktım,eskiden daha aksiyonlu derbiler olurdu,bu derbide berabere bitecek gibi hissettiğim için bunu yazıyorum,belki yazdım diye berabere bitmez : ) yenemezsek en azından son hafta heyecan yaşar yine şampiyon oluruz,yeter ki berabere bitmesin.

Son düzenleme:
Hoca bu ne rezillik kepazelik hoca !! Sen bütün hafta böyle mi hazırladın takımını ?! Adamlar 10 kişi kaldı yine hiçbir şey değişmedi ! Kendi sahanda 50 bin kişi önünde şut bile çekemiyorsun ! Şutu geçtim 2 pas yapamıyorsun ! Top sürekli Muslera'da !

İstersen 50/50 yap ligde bana ne ! Sen şöyle namus sezonunda şu algıcılara sahanda 2-3 tane sallamıyorsan umrumda değil şampiyonluk ! Gol atmayı bırak şu 10 kişi kalmışlara karşı ŞUTUN YOK HOCA ŞUTTT !!! Kimiz biz Hatayspor mu ? Bu ne kepazelik ya ! 2 PAS YAPAMIYORSUN 10 KİŞİ RAKİBİNE !!

İsmail'le dalga geçiyordu millet şut çekemediler diye şimdi sen mi alay konusu olmak istiyorsun hoca ? ! İsabetli şutun yok kaleye ! Livakovic'in forması hala ütülü tertemiz, ter bile yok 50 dakikada ! Yarı sahandan çıkamıyorsun ! Her taç atışı 1 dakika sürüyor en az ! Bu ne hoca ?! 50 bin kişi bu kepazelik için mi emek verip oraya geldi ?!

Hiç iyi değiliz,fener daha derli toplu,10 kişi kalan takımdan yediğimiz kontra evlere şenlik. Hiç pozisyonumuz yok,biraz BAY çabalıyor, bakalım ikinci yarı ne olacak.