2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Kopenhag’a rezil olduk, Prag’a rezil olduk.

Bu sezon ligdeki tek rakibinizi, kendi sahanızda, hazır 10 kişi de kalmışken yenin bari! Bu kadroyla üç kuruşluk anadolu takımlarına seri yaptık diye övünecek halimiz yok.
 
Kopenhag’a rezil olduk, Prag’a rezil olduk.

Bu sezon ligdeki tek rakibinizi, kendi sahanızda, hazır 10 kişi de kalmışken yenin bari! Bu kadroyla üç kuruşluk anadolu takımlarına seri yaptık diye övünecek halimiz yok.
Harbiden yav, birileri şapkadan tavsan çıkarmsaydı sezon içi işimiz zordu.
Yani 6 7 defa aynı geç değisiklikler yeter be adam!!
 
Bu saat'ten sonra gelecek şampiyonluğun'da Allah belasını versin. Hevesimizi kursağımızda bıraktınız rezil herifler. Okan ile avrupa'da başarı falan bekleyenler cok bekler. Çaycı iso'dan daha kötü olmayı nasıl becerdin be adam.
 
Golü yiyene kadar kötü oyunu Ziyech Demirbay gibi gününde olmayan oyuncuları neden degistirmedik oyun da akmıyor ya format değiştir bir şeyler yap 0-0 a yatılır mı
 
0 İSABETLİ ŞUT DİYE DALGA GEÇTİĞİNİZ ÇAPSIZ ADAM SİZE 0 ŞUTLA MAÇ BİTİRDİ ! HEM DE KENDİ EVİNİZE ŞAMPİYONLUK İÇİN GELEN 50 BİN KİŞİ ÖNÜNDE ! UTANIN REZİL KEPAZE HERİFLER !
 
Şans genelde yanımızda olurdu bu sefer olmadı yoksa o kadar dakika kötü oyuna müdahale edilmemesi garip ha tabi sözde geniş kadromuz var pahalı yıldızlar Ndombele Sergio neden oynamadı acaba? Kadromuz dar. Hoca da biliyor Tete Ndombele Sergio vb birşey olmaz. Ama Ziyech'e nasıl neden dayandın? Belki bir şut bir gol derken oyunu verdik maçı da.
 
Hay Allah belanızı versin reziller sürüsü!

Üstünüzdeki formadan utanın ruhsuz, kötürüm herifler!

Oraya gelen binlerce, tv başındaki milyonlarca taraftarı hayal kırıklığına uğrattınız. Kazanmak için hiçbir şey yapmadınız. Ne iki pas yapabildiniz, ne düzgün orta açabildiniz, ne mücadele ettiniz! 10 kişi kalmış şikecileri sevindirdiniz.

Git bu kadroyla üç kuruşluk Karagümrük’ü, Pendik’i, Hatay’ı içeride yenip seri yaptım diye kutlama yap okan Buruk!
Gidin konvoya çıkın!

Yazıklar olsun! Alayınız defolun gidin!
 
Öyle ya da böyle MHY isimli lüzumsuz dışındaki FB'li futbolcuları da bu maç özelinde tebrik etmek gerekir. Maçı kat be kat fazla istediler. Sezonun farklı dönemlerinde belli oyunculardan katkı aldık ancak ne Zaha ne Tete ne de Ziyech için şurada oynar burada verimli olur diyemiyoruz. Rakibin neredeyse maçın tamamını on kişi oynadığı bir maçı bu kadar etkisiz kalarak kaybetmek moral bozucu oldu.
 
Bu sezon ki deplasmanda ki kopenhag ve prag maçlarından daha kötü takım sahada idi rakip 10 kişi kaldı diye rehavete kapılır isen ezeli rakibin kendi sahanda seni yener.
 
Geçen hafta yazmıştm Köhcn Galatasaray Topcusu değil.

Geçmiş olsun büyük kötü top oynadık ,İyisi kötüsü çirkefi düzgünü ile hak ettiler
 
Git Konya'ya 10 at şimdi. İnsanların içinde gram heves bırakmadınız ! Kendi evinde son maçta şampiyonluk kutlamak için gelen 50 bin kişiye ihanet ettiniz ! Haftalarca hakemle yarışta tutulan ruh hastası camianın ağzına da laf verdiniz. Yazıklar olsun.
 
Adamlar takım olarak da oyuncu grubu olarak da bizden çok daha hazırdılar. Heriflerin tek derdi yenilmemekti biz stresimizle yok yere galibiyet hediye ettik. Kadro kalitesi olarak da bir Fred'in ne kadar fark yarattığını yerinde görmüş olduk. Takımı Kerem Demirbay'ın sırtına yükleyenler otursun Konya'da yüzyılın rezilliği olmasın diye dua etsin.

Taraftar da berbatın berbatıydı. Kulüp olarak futbol şubesi yönetiminde rakiplere göre çok önde olsak da taraftar olarak aynı kağıdın lacivertiyiz. Mert Hakan isimli ne diye sahaya çıktığı palyaçoyla cebelleş olup takımın az biraz konstrasyonun da içine ettiler. Bugün bu taraftar şampiyonluk filan görmeyi hak etmedi yalan yok, inşallah haftaya Konya'da Anti Fenerlilerden önce gerçek Cimbomlular tribünleri doldurur da onlar yaşar şampiyonluk sevincini gönüllerince. Hadi ilk atıldı bir taraftan anladık da bugün 4 farklı korner köşesinden 4 kez aynı aptallık, Muslera'nın hepsine koşmaya çalışması filan ciddi gıcık etti beni.

Bu sene inşallah Konya'da şampiyonluğu göğüsleyeceğiz ama sonuç ne olursa olsun bugün Fenerbahçe'ye karşı Galatasaray'ı 20 yıl öncesinin acziyetine çekenler yazın şapkalarını önüne koyup iyice düşünsünler. Bugün maça gidenleri bilmem de bizim gibi günün sanal gazetelerinde her hafta eleştiri dizen aklıselim Galatasaraylıları almaları gereken 2-3 maçı kazandılar diye Fener'in akil adamları gibi avutamazlar.
 
Hiç bir şey hak etmedik bu akşam. 10 kişi kalmışlar iştahlanacağın yerde yalandan top çeviriyorsun. Şu çapsız lar kadar mücadele de edemediniz. Pas yapamıyorsun bari vur ileri bas önde hataya zorla onu da akıl edemedin.
 
Parken, bugünün habercisiydi. Grabara'ya yanıt veremeyen takımın Mert Hakan Yandaş'a da yanıt verememesi şaşırtıcı değil benim için.

Konya'da şampiyonluğu kaybetsek dahi Manchester United deplasmanındaki galibiyet ve Urfa'da Süper Kupa'daki Fenerbahçe galibiyeti sezona dair tarihteki yerini alır. Konya'da şampiyon olduğumuz andaysa tüm sezonda bu iki galibiyetin hiçbir şekilde fazlası olmadığından ortaya 2015,2018 ve 2019 gibi şampiyonluk kupasının tenekeden hallice olduğu bir şampiyonluk çıkacak. Kulübü de finans haricinde bir adım ileriye götürmez, aksine geriletir. Yakın geçmişten tecrübeyle sabit.
 
Yapilmayan ve sonradan zamansiz sekilde yapilan sacma sapan oyuncu degisiklikleri ve “nasil olsa beraberlik bana yetiyor” gibi sığ bir dusunceyle takimini sahaya cikaran Okan Buruk bu maglubiyetin en buyuk sorumlusudur.Zaten mac oncesi roportajinda Okan Buruk “berabere kalmamiz halinde sampiyonuz” dedigi anda eyvah demistim.11’e 11 ve 11’e 10 oynanan bolumlerin hic birinde baskili bir Galatasaray izlemedik.Bu da beraberlige oynadigimizi destekler nitelikte bir goruntuydu.

Cok ofkeliyim cok moralim bozuk.Ama biz yine sampiyon oluruz ve bunu doyasiya kutlariz.Cunku bugunku mac disinda biz bu sampiyonlugu hak ettik ve sezon icinde neler yasandigini cok iyi biliyoruz.Bugunku mac icin inanilmaz moralim bozuk.Ne olursa olsun su soytarilari sevindirmemeliydik ama haftaya sampiyon oldugumuzda da en anlamli sampiyonluklardan biri olarak tarihe gecer.Onda bir degisiklik yok.O yuzden biz bu macin uzuntusunu yasasak bile takimin boyle bir luksu yok.Yarindan itibaren Konya maci icin konsantre olmalilar.Isin ucunda sampiyonluk var.
 
Fenerbahçe için acıyı uzatmaktan başka bir sonucu olmayacak bir galibiyet, onlar tüm sezonu bir maç kazanmak için oynadılar biz bugün bir maç kaybettik haftaya tüm sezonu kazanacağız, bu muhakkak.
Bu galibiyet rakip takımda sözleşme kovalayan oyunculara, kongrede başkanlık kovalayan mevcut başkana hatta çapı belli Fenerbahçe antrenörüne yarar.

Muhakkak olan sarı ile kırmızının şampiyonluğudur.
 
Neyin stresi arkadaşlar ? Stres yaşayan takım aval aval kalecisiyle al gülüm ver gülüm oynamaz. Stres yapan takım doldur boşalt oynar, dan dun toplarla atağa çıkar. Adamlar seni atağa bile çıkartmadı. Onları geçtim senin zaten hiç niyetin yoktu gol atmaya. 90 dakika maçın 15 dakikası Muslera'nın salak saçma kale vuruşuna hazırlanması ve defansla paslarıyla geçti zaten. Cümle aleme kepaze olduk. Aylardır kollanan adamlara da laf verdiniz 10 kişi yendik bak sizi kolluyorlar diyorlar.
 
Bastırır atamazsın anlarım. Kendi sahanda, şampiyonluk maçında, sana her türlü hakareti eden 75 dk 10 kişi oynamış şikecilere karşı maç boyunca İSABETLİ ŞUTUN YOK! SIFIR!
Gururunuz da mı yok? Ben bunu hazmedemem.

Maç sonu sahada yürüyen rezilleri alkışlayan yalama taraftar bozuntularına da bu skor müstahak!
 

Üst