2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Mertense bu yaşta böyle bir teklif geldiyse , klup hemen kabul etmeli. Kaçırılmayacak bir fırsat.
Ama böyle bir teklifin olduğunu düşünmüyorum.

Mertens ve ailesi büyük ihtimal Arabistana gitmek istemez. Mertensin fazla yerde yere vuruluyo bu arada onuda anlamis degilim.

Ayrilirsakta iyi ayrilmamiz lazim. Mertensin networku sayesinde oyuncular ikna etmede büyük katkisi olur.

Burada Mata hatali transfer ne gerek vardi diyenler vardi. Mata Angelino transferinde büyük rol oynamis oyuncunun sadece Galatasaraya gelirim demesinin en büyük nedenleriinden biri Mata.

Mertens giderim derse 1 kişi aklıma geliyor.
Oliviera'da teklif varmış.

Mertens Giderse Felix'e giderim net geçen idmanda yelekde fırlatmış,Floryanın suyu lazım kardeşime😊
Seneyede sat Zaniolo'yu al Felix'i biraz üstüne ekleyip bir sonraki senede Felix'i satarız

Mertens'e Arabistan'dan 11 milyon Euro'luk teklif geldiği yazılıyor. Bilemedim, bonservis bedeline mi sevinsem teklifin Mertens'e gelmesine mi üzülsem.
Arabistan'dan Mertens'e bu teklif varsa, degil 11 , 5 milyona bile ben ok derim. Mertens olmus aglayani yok.Sut yetenekleri desen Arda Turan2, fizik,kosu gerilemis. 11 milyona dunyada boyle karli bir ticaret daha karsisina cikmaz klubun.

Mertens ve Oliveria yerine Felix,Kerem Demirbay ve Parades gelirse iste o zaman neler olmaz ki bu dunyada...Var bi hayalimiz!

Bu yaşta böyle bir teklif geldiyse 1 dakika düşünmeyeceksin. Oyuncunun gerçekten mecali yok ve alacağın maksimum verimi aldın. Avrupa seviyelerinde yetersiz kalacağı aşikâr. Son zamanlardaki performansı da düşüş eğilimindeydi. Oynatma konusunda inatçı keçi olursan Selçuk İnan'a dönüyor mevzu. Yürüyerek oynuyor. Akıllı davranmak gerek.

Bu yaşta böyle bir teklif geldiyse 1 dakika düşünmeyeceksin. Oyuncunun gerçekten mecali yok ve alacağın maksimum verimi aldın. Avrupa seviyelerinde yetersiz kalacağı aşikâr. Son zamanlardaki performansı da düşüş eğilimindeydi. Oynatma konusunda inatçı keçi olursan Selçuk İnan'a dönüyor mevzu. Yürüyerek oynuyor. Akıllı davranmak gerek.

Bende gitmesini isterim ama kendisini de ikna etmek ve küstürmemek lazım. Mata gibi gönül elçisi olacak ileride belkide.

Bakambu 'yu Bursa'dayken pek begenmezdim kilo almaya meyilli stilini anlayamadığım bur oyuncuydu umarım başarılı olur.

Morutan bence kalmalı Rashica ve Morutan çalışkan savunmaya yardım eden ve sağ sol kanat ve 10 numara oynayabilen adamlar.

Teklif varsa Oliviera Mertens gidebilir. Bonservis ve yüksek ucretlerden çıkmak bizi rahatlatır. Kerem Demirbay olursa Oliviera 'yi aratmayabilir.