2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Nelson Maç içinde %100 Konsantre oynuyor ve dengeli hava topları iyi ,hızı ortalama hatta bir tık yavaş...

Davison Maç içinde konsantresi kaybolabilen denge durumu nelson kadar iyi olmayan stoper
İyi yani muazzam hızı ve hava hakimiyeti.

Konstrasyon işi karakter meselesi kendisinin elinde,Denge sorunu ise egzersiz çalışmalarla çözülür.At yarışlarında jokeyler bu konuda profesyonel yardım alıyorlarlar örneğin.

Bence Nelsondan sonra olabilir üstüne koyup satabiliriz. Vole yi izlerken Önder Özenin Davison Abdülkerim ,Kaan,Emin dörtlüsü tamammıdır sorusuna Tastamamdır demeside kendi düşümcem ile kesinleşti.

Önder Hoca Fenerlide olsa, Türkiye Futbolunda adaletli,Düzgün,Teknik,taktik konuşan çok az insandan biri benim nezlimde.

fb'nin aldigi oyunculara ve hocaya bakacak olursak, fb bu seneyi 2.bitirsin fb formasi giymeye hazir olacagim. Gule oynaya bu sene sampiyon oluruz. Bjk biraz zorlar o kadar. Jesus'la yollari ayrildiklari gun onlar adina enayiler dedim. Giden oyuncular ve gelen oyunculara bakinca, artik Pendikspor 2.faciasi yakinda sinemalarda diyorum :)

Nelsson satılacaksa, Davinson Sanchez’den ziyade Ujfalusi tarzı lider bir stopere gitsek daha mantıklı olur gibi. Apo ve Sanchez çok savruk bir ikili olur. Sanchez için her sezon bu dedikodular çıkıyor ama pek ayrılmaya niyeti yok gibi.

İcardi sonrası Rashica'da çözümlenmeli; sol bek ve bir 8'de elzem lakin 8 oynayabilen yerli olabilir yabancı saftasından sonra...

Salim Manav: Galatasaray, Angelino'nun transferi için oyuncudan sonra Leipzig ile prensipte anlaştı.

Kiralama bedeli: 2 milyon Euro

Satın alma opsiyonu: 6 milyon Euro (Belirli maç sayısı oynadığında geçerli olacak)

Kerem demirbay paradesten daha önemli bence. Hem hücum gücü yüksek hem de yerli rotasyonda.

Kerem demirbayı aldıktan sonra aynı profil yabancısı oliviera gider muhtemelen. Seviyorum kendisini ama keremde en az kendisi kadar katkı verir ve yerli statüsünde

Angelino ofansif açıdan dünyanın en iyi 5 bekinden birisi bana göre.
Defansif açıdan bekleneni veremediği için en üst seviyede tutunamadı.
Ferdi’nin defansif yetersizliğinin ön plana çıkmadığı ligde Angelino hiç sırıtmaz.
Lig tarihinin alışık olmadığı bir bek istatistiğine hazır olun

Peki diyelim Paredes ve Kerem aynı anda geldi ve biz 3. yerli olarak Kerem'i kullandık. O zaman torreira ne olacak? Kerem 8'e düşünülüyor diye biliyorum. 4-3-3 mü oynayacağız acaba?

Peki diyelim Paredes ve Kerem aynı anda geldi ve biz 3. yerli olarak Kerem'i kullandık. O zaman torreira ne olacak? Kerem 8'e düşünülüyor diye biliyorum. 4-3-3 mü oynayacağız acaba?

4 3 3 oynayacaksak ve Kerem kesin gelecekse bence Parades yerine Bissouma ve Renato Sanchez gibi box to box denilen iki yönlü ve tempolu bir isim olsa daha iyi olur. Parades Torreira Kerem üçlüsü bana Nzonzi Seri Lemina üçlüsünü hatırlattı. Bu yüzden Parades yerine daha tempolu ve box to box bir isim çok daha iyi olacaktır.

Ya da Torreia-Parades-Kerem Demirbay orta sahası olur. Zaniolo sag- Kerem Aktürk sol ileri uç icardi olur. Ama bu orta saha ce hücum üretkenligi ki sadece kereme biner ve rakip kaleye gitmemiz geçen seneye göre yarıya net düşer. Geçen sene oliviera, her ne kadar insanlar begenmesede mertens ikilisi. + Rashicanın kanattan kurdugu oyunlar bizim üretkenligimizi artırıyordu. Ama bu sene parades gelirse ve zaniolonun kanat oynadıgı düzende bunu yapmak pek kolay olmaz.

O yüzden Torreia-Kerem D önlerinde rashica-zaniolo-kerem ileri de icardi bence en mantıklı hücum hattı olur.

Bu arada Paredes ikinci sirada :)

Birinci siradaki isim büyük ihtimalle James Ward-Prowse. Cok zor bir transfer ama Erden Timur varken zor nedir ki :)

Southampton ikinci ligde. Oyuncunun calistigi menajer sirketi Boey´ininde menajerligini üstleniyor bu da ek bilgi