2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Galatasaray, Zalgris maçının kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Fernando Muslera, Batuhan Şen, Berk Balaban.

Leo Dubois, Angelino, Mathias Ross, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.

Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan.

Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Yusuf Demir, Barış Alper Yılmaz.

Bakambu gelirse Yusuf Demir yerine kadroya dahil olur. Kerem Demirbay zor ama o da gelirse Emre Kılınç yerine kadroya girer.

İlk tur için bu kadro yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum. Torreira ve Sergio'nun kadroda olması çok şey katacaktır.

Ben iddiada ilk maci Zalgris alira oynadim. Macin favorisi Zalgris. 2-1 gibi bir skor bekliyorum. Rovans macinida uzatmalarda eleriz. Cunku takimin goruntusu bunu gosteriyor.

Suni çimde oynanacak maç hem sıkıntılı, hem de sakatlık riski yüksek olacaktır ama bu kadronun da bu turu geçmesi lazım lakin bazı hamlelerde geç kalındı bence de; Tromso, Ostersunds faciaları da ortadayken bir süprize daha gerek yok...

Ön eleme maclarina forvetsiz giriyoruz. sonra eleştirince nankör olunuyor, bakambu'nun en geç bu maça yetişmesi lazımdı. neyse, umarım dediğiniz gibi yetişir ve sonradan kadroya yazılır.

Sinir bozucu seviyede bir rehavet var hem taraftarda hem yönetimde. Başımıza bir felaket mi gelmeli bu rehavetin bitmesi için anlamıyorum.

Ön eleme maclarina forvetsiz giriyoruz. sonra eleştirince nankör olunuyor, bakambu'nun en geç bu maça yetişmesi lazımdı. neyse, umarım dediğiniz gibi yetişir ve sonradan kadroya yazılır.

Sinir bozucu seviyede bir rehavet var hem taraftarda hem yönetimde. Başımıza bir felaket mi gelmeli bu rehavetin bitmesi için anlamıyorum.
Bakambu yetişecektir. Kadroda olur ama katkısı ne olur çok bilemiyoruz tabi. Bu kadro Zalgiris'i de geçemeyecekse zaten hiç gerek yok ŞL'de olmaya.

Altyapı ile ilgili daha önce uzunca yazmıştım. Altyapıda ülkedeki en iyi oyuncu havuzu net bizde. Oradaki sorun oyuncu değil, hiç de olmadı. Sorun altyapı hocaları sorunu. Planlamalar da çok kötü.

Kimseye fb gittikleri için karektersiz demem. Bartuğ farklı. Çocuk gözünü neredeyse Galatasaray da açtı. Yıllarca tesislere kaldı. Resmi maç oynamadan tribüne üçlü için çağrıldı filan. O ne yaptı Fatih Terim’le dalga geçen paylaşımları beğendi. Kulüple hiç görüşmeden Marsilya ya kaçtı. Sonuçta 17 yaşında bizdeyken şans bulamadığı için isyan ediyordu, Marsilya da 19 yaşında o şansı bile bulamadı ve Fb ye döndü. Şimdi
de 28 şampiyonluğa atıf yapıyor filan. Net karektersiz. Bu arada Eren Aydın da çok farklı değil.
Haber doğru mu bilmiyorum ama fb bonservis ödemiş ve bize de yetiştirme bedeli odeyecekmis.Boyleyse çocuk zaten görevini yapmış:)

Bir de şampiyon kadro muhabbeti çok abartılıyor. Kardeşim sen geçen sezon tek kulvarda rahat rahat oynadın, bu sezon mutlaka başarılı olmamız gereken Avrupa da var. Muhtemelen 50 küsür, belki daha fazla maç yapacaksın, ona göre geniş ve daha kaliteli kadro oluşturman gerekiyor.
Okan Buruk ve Erden Timur-Dursun Ozbek uclusunu bu sene gercek anlamda gorecegiz. Simdiden bahane kabul etmiyorum ( klasik haftada 3 mac oynuyoruz cumlesi ile akli selim taraftari kandiramazlar). Galatasaray'i sampiyon yapan gecen sene Icardi'nin ta kendisidir. En buyuk pay Icardi. Okan Buruk'ta ise rahatlik gozlemliyorum. Eger soylemlerden yola cikacak olursak,bu mevcut kadroya guveniyorsa yaniliyor bilmesi lazim. Galatasaray'da krediler hizli alinir,hizli verilir ! Basaksehir'de kendisini gorduk. Yapmasi gereken transferleri hizlica bitirmek olmali veya olmaliydi dicem 10 gune kadar daha bitmezse.

Suni çimde oynanacak maç hem sıkıntılı, hem de sakatlık riski yüksek olacaktır ama bu kadronun da bu turu geçmesi lazım lakin bazı hamlelerde geç kalındı bence de; Tromso, Ostersunds faciaları da ortadayken bir süprize daha gerek yok...

Kerem Demirbay'ı biraz daha alamazlarsa ya fener ya beşiktaş alacak ve rezil olacaklar. işin tuhafı onların bizden daha fazla ihtiyacı var. kerem demirbay bile açıklayamıyorsan yönetim sen napıyorsun derler. biz bir sene iyi bir sene kötü yönetim istemiyoruz. istikrarlı bir şekilde doğru işleri yapan yönetimler istiyoruz. ilk turda bu dandik takıma diş geçiremeyince kimse sizin ''bizim hayalimiz avrupa'' laflarınızı sallamaz. erken seçim yapılır gidersiniz.

Kerem Demirbay için daha önce 3 ya da 3.5 milyon euro denilirken dün 8,9 milyon euro denilmeye başladı. 30 küsür yaşında ki bir adam için 3 4 milyon euro dan fazlasını vermek pek akıllıca değil zannımca.

Günay Güvenç ile anlaşmışız. Karşılığında cüzi bir bonservis ücreti + Batuhan Şen kiralık gidiyormuş. Batuhan banko oynar muhtemelen, her ne kadar Günay'ı karakter olarak pek tutmasak da iyi bir kaleci. Sahiplenip kalecimiz demekten başka çaremiz yok. Banko 3 beklediğimiz Anadolu takımlarıyla oynananacak maçlar ve ZTK'daki maclarla beraber en az 20 maç oynamalı bu sezon Günay.

Günay Güvenç ile anlaşmışız. Karşılığında cüzi bir bonservis ücreti + Batuhan Şen kiralık gidiyormuş. Batuhan banko oynar muhtemelen, her ne kadar Günay'ı karakter olarak pek tutmasak da iyi bir kaleci. Sahiplenip kalecimiz demekten başka çaremiz yok. Banko 3 beklediğimiz Anadolu takımlarıyla oynananacak maçlar ve ZTK'daki maclarla beraber en az 20 maç oynamalı bu sezon Günay.

Para yok diye Rashica'yı bekletiyoruz. Kerem'i bekletiyoruz. Ama Günay'a yaklaşık 20 milyon tl veriyoruz. İyiymiş.

Para yok diye Rashica'yı bekletiyoruz. Kerem'i bekletiyoruz. Ama Günay'a yaklaşık 20 milyon tl veriyoruz. İyiymiş.
Günay'ı bedelsiz olarak veriyormuş Antep ancak depremde sıkıntı çetikleri için destek amacıyla Erden Timur kendi bir bonservis ödemek istemiş. Rashica kolay alınabilecek bir oyuncu değil eğer geçen sezon biraz düşük performans sergileseydi rahatça alabilirdik ama çok iyi bir performans sergiledi.

Eyüp Yıldız öyle bir isim duydumki dedi çok kahle almadım.
Haluk Yürekli aynı zaman diliminde kemerlerinizi takın twetti attı Felix,Fred olsa Uefa Kupasındaki Spikerin aman Allahım aman Allahım derim