2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Zaniolo 10 numara oynarsa 3.forvet gibi oynar Rashica sol sağ 10 numara her yerde oynuyor. Morutan'dan çok ümitliyim. Martens yedeğe Zaniolo ve Yunus satılabilir. Bize Talisca değil Gedson lazım.

Hatta Mertens'e teklif varsa satılabilir. Rashica Morutan Zaha Kerem yeterli.
Abi sanki Mertens satılacak gibi çünkü Okan hoca geçen Boey ve Nelson takımda kalacak demişti.

30 yasinda Zaha, 30 yasinda Icardi, 26 yasinda Torreira, 23 yasinda Zaniolo, 26 Yasinda Angelino indirmek cok buyuk is. Sizin hayallerinizin bittigi yerde Erden Timur'un gercekleri baslar

Önde Zaha, Kerem, Zaniolo ve İcardi varsa arkasına Torreira yanına Bissouma'yı almak lazım. Lamı cimi yok.

Son Dakika: Bissouma dedim ama çok daha kalitelisi Ryan Gravenberch ismi çıktı.

Son düzenleme:
Samoş, yazılan çoğu ismi yalanladı. Fred için sesi çıkmadı. Fred ya da Ndombele’nin geleceğini düşünüyorum.

Gravenberch ise bence zor ama bir ihtimal satın alma opsiyonlu kiralık falan olabilir. Yine de imkansıza yakın olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Zalgiris, Galatasaray tarihinin en önemli maçı. Sentetik sahaya alışık değiliz. Allah korusun sakatlık olmasın. Rakip hazır bir takım. Çok zor bir maç bu yüzden. Beraberliğe bile tavım bu yüzden.

Zalgiris maçı 11’imiz

Muslera; Boey,Nelsson,Abdülkerim,Angelino ; Sergio-Berkan ; Yunus-Zaniolo-Kerem ; Barış Alper

Yedekler : Batuhan,Dubois,Midjstö,Mertens,Halil,Kaan,Yusuf,Emin,Emre,Morutan,Efe,Kazımcan