Kingmad
0
Bu sene içinde Kalkıcak dediler.Sonraki sezon yabancı sınırı kalkacak. Bir sezon için Uğurcan'a o paralar verilmez.
Mehmet Büyükekşi 7+4 istiyor vede şuan tek başkan adayı Mehmet Büyükekşi
Bu sene içinde Kalkıcak dediler.Sonraki sezon yabancı sınırı kalkacak. Bir sezon için Uğurcan'a o paralar verilmez.
Büyükekşi'nin istediği değil kulüplerin istediği olur. Bir sonraki sezon kalkacak yabancı sınırı konuşuldu ve anlaşıldı bu.Bu sene içinde Kalkıcak dediler.
Mehmet Büyükekşi 7+4 istiyor vede şuan tek başkan adayı Mehmet Büyükekşi
Başkan zaten açıkladı =) karakullukçu çok bişi ifade etmiyorUğur Karakullukçu: “Galatasaray cumartesi Tielemans ile görüşecek. Bu iş %90 olumlu/olumsuz sonuçlanacak. Ben olumlu biteceğini düşünüyorum. Önemli mesafe kat edildi.”
Aslında yabancı sınırı yine bize bağlı iyi yabancı alırsak kaldırmazlar ki 8+3 devam edecek dendi. Ama gidip birde iyi yerli oyuncular alırsak yabancı sınırını kaldırırlar. Örneğin Boey gider yerine Mert Müldür'ü getirirsek yada imkansız ama İlkay ve Hakan'dan biri gelirse yabancı sınırını kaldırırlar.Sonraki sezon yabancı sınırı kalkacak. Bir sezon için Uğurcan'a o paralar verilmez.
Bence nike ile devam edilmeli şu an mesela adidas ülkemizde bjk ya sponsor ve sadece forma satışından pay alınıyor. Biz ise satış olsun olmasın net 7.5 milyon euro yıllık ücret alıyoruz.Nike ile sözleşme nezaman bitiyor gerçekten dizayn olarak çok kötü formalardan baygınlık geldi.
Adidas ,New Balance ile anlaşmaya bakalım
Eminmisin Elit seviyeden düştük o parayı veriyolarmıdır?Bence nike ile devam edilmeli şu an mesela adidas ülkemizde bjk ya sponsor ve sadece forma satışından pay alınıyor. Biz ise satış olsun olmasın net 7.5 milyon euro yıllık ücret alıyoruz.
Bende ilk senin gibi biliyordum ama sonra formalar kötü olunca bir yerde izlemiştim o paranın verildiğini. Bildiğim kadarıyla da ilk elit seviyedeydik ama avrupaya katılamayınca düşürdüler onu. Bu arada açıklaması da burada;Eminmisin Elit seviyeden düştük o parayı veriyolarmıdır?
Veriyorlarsa 5 senelik sözleşme imzalıyalım
Tshort verseler problem değil ,devam ozamanBende ilk senin gibi biliyordum ama sonra formalar kötü olunca bir yerde izlemiştim o paranın verildiğini. Bildiğim kadarıyla da ilk elit seviyedeydik ama avrupaya katılamayınca düşürdüler onu. Bu arada açıklaması da burada;
Galatasaray Nike ile imzaladı!
Galatasaray, Nike ile olan sözleşmesini 2024 yılına kadar toplamda 70,75 milyon Euro karşılığında 10 yıllık uzattı.www.milliyet.com.tr
Beyaz tişört üzerine logoları yapıştırmışlar.24 saat geçmedi daha Beyaz Formayı Tanıttılar Rezalet 7.5 m euro için suscazEkli dosyayı görüntüle 2090
Malesef kötü değil çok kötü... 7.5m hatrına suscaz artıkBeyaz tişört üzerine logoları yapıştırmışlar.
Hangi kanalda, saat kaçta acaba?Dursun başkan Bu gece spor gecesinde olucak...
Basketbol ve forma olayını bir gündem oluşturmak lazım
Youtube SporGecesi 23.00Hangi kanalda, saat kaçta acaba?