Umut nayiri iyi ki gündeme almadık. Bu sene ümraniyede iyi oynasa bile bizim seviyemizde degil.
Rabiot'un annesini de ikna etmek gerekecek juventusa imza atarken baya zorlaştırmıştı işi.8 numara için ismi geçen isimler gayet güzel ama getirilmesi o kadar zor. rabiot, parades vs
Bende olacağını düşünmüyorum ama o pozisyon için doğru ve kaliteli isimlere gitmemiz beni mutlu ediyor ve rahatlatıyor.Rabiot'un annesini de ikna etmek gerekecek juventusa imza atarken baya zorlaştırmıştı işi.
İnterden vebalı gibi kovuldu çok zor8 numara için ismi geçen isimler gayet güzel ama getirilmesi o kadar zor. rabiot, parades vs
Boey giderse sağ beki yerli sol beki yabancı yapacağız gibi duruyor. okan hoca bence kazımcana güvenmiyor.
Yusuf artık türk statüsünde oynayabileceği için ben yeni transfer gözüyle bakıyorum. yerli oyuncu konusunda elimiz iyice kuvvetlenmeye başladı.
Yerli bir kaleci alınacak. Doğan veya günay diyorlar.
Nelsson'un satış olayı bence erkenden çözülmeli. play off'lara kadar 1-2 transfer harici bütün transferleri bitirmemiz gerekiyor.
Icardi için bence tehlike araplar değil italyanlar. ıcardi transferi ne kadar uzarsa bence o kadar şansımız yüksek. inter dzeko sonrası lukaku ile yolları ayıracak, umarım ıcardi'ye sulanmazlar. ıcardi ile fırsat 10 numara transferi bence en son transferimiz olacaktır.
Cem Uzan 90m euro Teklif verdi hayırlı olsun
70 milyon euro civarı fazlası olacak eksiği olmayacak demişti. Bu arada vertu markasının en ucuz telefonu 10 bin euroymuş.inandırıcı degil
70 milyon euro civarı fazlası olacak eksiği olmayacak demişti. Bu arada vertu markasının en ucuz telefonu 10 bin euroymuş.
Aynen ama yakında çıkar ortaya. Ama olursa bu dönemde döviz üzerinden sponsorluk anlaşması yapılması tam yerinde olur.Vertuyu biliyorum ama her sene aynı döngü sponsorluk haberleri. Yani resmi imzalar atılmadan çok inanamıyorum