2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Avrupa da oynadığımız 2 maç ve bu maçın açıklanan ilk 11 de , normal şartlarda 6 oyuncu farklı olması lazım.
Başta İcardi , Torreria , Zaha , 8 numara , 10 numara ve sol bek ( umarım yanılırım ama bizim takıma defansif sol bek lazım ama elde Angelinho var)

Takım gene hiç iyi değil.
Sahanın en kötüsü Oliveria ya , ona Nelson , Kazım , Berkan eşlik ediyor.
Kerem savunmaya hiç yardım etmiyor , hucumda yaptığı top kayıpları rakibe hücum oluyor.
İlk yarı takımızın en iyisi Barış ve Muslera.
Böyle devam edeceklerse Oliveria ve Nelson ilk 11 yüzü görmemeli.
2.yarı Dubois ve Midjsö ; Kazım ve Oliveriya yerine oyuna girmeli.
Bide Sacho dikkatli olmalı her an sarı yada kırmızı kart görebilir.

Takım gene hiç iyi değil.
Sahanın en kötüsü Oliveria ya , ona Nelson , Kazım , Berkan eşlik ediyor.
Kerem savunmaya hiç yardım etmiyor , hucumda yaptığı top kayıpları rakibe hücum oluyor.
İlk yarı takımızın en iyisi Barış ve Muslera.
Böyle devam edeceklerse Oliveria ve Nelson ilk 11 yüzü görmemeli.
2.yarı Dubois ve Midjsö ; Kazım ve Oliveriya yerine oyuna girmeli.
Başka maçları izliyoruz galiba.

S Sport’a uzun suredir uyeyim.2020 Araliktan beri.Su mac yayinlama isini uzun suredir beceremiyorlar.Gecen sezonki Euroleague maclarinin cogunu dona dona izledik.Zalgiris Gs macini yayinlamayi beceremediler bile.Bugun de ses senkron sorunu ust duzeyde.Ya spiker 3 saniye falan onceden soyluyor ne olacagini.Donma falan zaten alistik artik S Sport’ta.Spikerleri desen hepsi berbat.Yani iki eliyle bir tupu dogrultamayan butun vasifsizlari toplamislar herhalde.Umarim bir an once Euroleague maclarini da kaybederler.Gerekirse Bein’e gecsin.Ismaille Ihsan’a bile raziyim ben.

Oliveira bir an once cikmali.Inanilmaz kotu oynuyor ve ustune bir de sari kart yedi.Torreira saglikliysa hic dusunmeden atarim sahaya.Kazimcan da baya aksiyor ama sanirim Angelino’da ufak bir sakatlik problemi var.Stoperlerimiz beni cok yaniltiyor bu on elemelerde.Ikisi de gecen sezona gore taninmayacak haldeler ama ben bunun biraz da on alan savunmasini iyi yapamadigimizdan kaynaklandigini dusunuyorum.Ozellikle oranin sefi Torreira olmayinca stoperlerimizin de adeta bazi defolari ortaya cikmaya basladi.

Neyin analizi yapıldı bu kadar anlam veremedim günlerdir. Adını sadece basketboldan nadiren duyduğumuz, futbol ülkesi bile olmayan bir ülkenin vasat altı bir takımı. Şu seviye takımlar için tuşa basmaya bile gerek yok. Zaten hedefin Şampiyonlar Ligi falansa bunlar çerez bile değil, olmamalı.

Ben bu Faroe temsilcisinin bugünkü sonucuna çok şaşırdım.Hani sürekli 0-0 larla şansa bir şeyler yaparsın anlarım.Ferencvaros'a 3 atıp yeniyor,Hacken'a 3 atıyorlar Molde'ye 2 atıp yeniyorlar.

İnsallah 2.maçta onların lehine biter.

Süper bir sonuç 0-3.
Takımda ciddi defolar var.
Barış Alper 60 dk ya kadar çok iyi idi , sonra yoruldu ve oyundan düştü.
Kerem sol tarafta hiç defans yapmıyor , keza Zaha oynasa oda yapmayacak. Bu tarafta ciddi sorunlar yaşayacağız. Eldeki Kazım ve Angelinhoya rağmen , burada daha dengeli oynayan normal sag bek Dubois.
Okan hoca Oliveriya 80 küsur dkka nasıl dayandı anlamadım. Sahanın en kötüsü idi.
Yunusa verilen şanslar kimseye verilmemiştir ama yok kardeşim bizde olmuyor bu adam.

Takıma acil 8,10 numara ver stoper( Nelson ve Abdulkerimi kesebilecek ) lazım. Hatta Midjö ve Oliverya yerine de bir 6 numara lazım , Torreriayı yedekleyecek.

Aksayan 1-2 topcu haric takimi begendim bugun.Ilk 20 dakika biraz bocaladik ama o dakikalarda skoru almamiz sansimizin yaninda oldugunu gosterdi.25. dakikadan itibaren rakibin baskisini tamamen kirip rahat rahat oynamaya basladik ve cok rahat sekilde 3-0’a gittik.Hatta 5 attik 3 sayildi da diyebiliriz :) Kerem,Baris Alper,Berkan,Boey ve Mertens gunun iyileriydi.Sonradan giren Dubois’da iyi oynadi.Icardi play-off turunda tamamen hazir hale gelmis olur gibi.Bence ozellikle eksiklerin ve transferlerin gelmesiyle Play-off’ta cok zorlanmayacagiz.Gecen hafta Ljublijana Zalgiris’ten iyi takim olsa bile isimizin bu turda daha kolay olacagini da soylemistim.Tebrikler takima ve hocaya.Donelim artik ait oldugumuz yere.

Oliveira bir an once cikmali.Inanilmaz kotu oynuyor ve ustune bir de sari kart yedi.Torreira saglikliysa hic dusunmeden atarim sahaya.Kazimcan da baya aksiyor ama sanirim Angelino’da ufak bir sakatlik problemi var.Stoperlerimiz beni cok yaniltiyor bu on elemelerde.Ikisi de gecen sezona gore taninmayacak haldeler ama ben bunun biraz da on alan savunmasini iyi yapamadigimizdan kaynaklandigini dusunuyorum.Ozellikle oranin sefi Torreira olmayinca stoperlerimizin de adeta bazi defolari ortaya cikmaya basladi.

Basketboldaki PG meselesi gibi bence özellikle günümüz futbolunun en önemli mevkisi artık 6 numaralar. Torreia’nın yoklugu 3 maçta çok hissedildi torreia hava topları konusunda ne kadar dezavantaj sahibi olsa da tackle, topun yere indikten sonra tekrar kazanılması, pas istasyonu konularında seviyesi epey yüksek. Geçen sene az gol yememezin abdülkerim,nelssonun bu kadar parlamasının da en büyük sebeplerinden birisi. Ha bu stoperler kötü oyuncu olduklarından degil ama stoper ikilisi ve önlibero uyumu bence modern futbolun en önemli konusu