2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

İkinci yarının başında veya maç başında morutan,bakambu başlasak 2-0,3-0 falan biterdi. Ben oyun olarak sıkıntı görmedim açıkcası iki maçtada. Geçen sene ilk 10 haftadaki gol atma sıkıntımızı gösterdik.

diger eşleşmede icardi hazırsa kullanalım. Ama eger degilse direkt bakambu.
Bakambu hiç oyuna girmese zaten en az 3-0 biterdi. 3 tane tehlikeli kontratağı bitirdiği gibi, saçmasapan bir hareketle Morutan’ın golünü engelledi. İnsanlar yorumlarda maçta gördüklerini değil, kendi takıntı ve önyargılarını ifade ediyor. Bakambu’nun şu maçta yaptıklarını başkası yapsa neler yazılırdı acaba?.

Ben Ljubljana maçlarından korkmuyorum çünkü hazır Zalgiris gibi hazır durumda değil, bizim gibi sezona hazırlanan bir ekiple oynayacağız. Kuzey takımları tehlikeli çünkü ligleri yazın oynandığı için sezon açılmadan hazır durumda oluyorlar-Östersunds- veya iklimlerinden dolayı kışın sürpriz yapabiliyorlar-Tromsö-.
Ayni fikirdeyim.Bir nebze de olsa eksiklerimizin donmesiyle kismen ideal kadromuza yaklasabiliriz.1-2 oyuncu bile olsa.Dediginiz gibi Zalgiris gibi kendi cografyasinda 25. macini oynayan bir takim da degil.Rahat eleyecegimizi dusunuyorum acikcasi.

Berkan,Yunus,Oliveria,Halil ilk11 baslasin, Ljubliana ile 10 mac yapalim kaybederiz. Bu oyuncular bitik. Zalgris maci sunu gosterdi ki, klup calisanlarinin basari kriteri Zaha'nin , Icardi'nin , Torreira'nin elinde. Bunlar oynamassa ne Okan ne baskasi takimi zirvede tutabilir.

Ben Ljubljana maçlarından korkmuyorum çünkü hazır Zalgiris gibi hazır durumda değil, bizim gibi sezona hazırlanan bir ekiple oynayacağız. Kuzey takımları tehlikeli çünkü ligleri yazın oynandığı için sezon açılmadan hazır durumda oluyorlar-Östersunds- veya iklimlerinden dolayı kışın sürpriz yapabiliyorlar-Tromsö-.
Size destek amacıyla söylüyorum. Oynadığımız takımın santrforu bitirici değil ama,inanılmaz kuvvetli ve sprinter. Bunun dışında ismi duyulmamış bir takım olabilir ama bayağı iyi takım. Dikkat ettiniz mi? Yaptığımız ön alan presinde hiç hata yapmadan çok rahat pas yaptılar, ceza sahası çizgisi önün de hatta içeride. Fizik kalitelerini söylemeye gerek bile yok gayet iyilerdi. Tabii bu liglerinde epeyce maç oynamalarının da sonucu .

Olimpija Ljubjana Riera döneminde (imza törenindeki rezalete rağmen) liginde şampiyonluğu elde etti. Özellikle deplasmanlarda zorlanan bir ekip olduğu ve Zalgiris kadar sert bir ekip olmadığı söyleniyor. İlk golü bulursak, Zalgiris kadar otobüs çekeceklerini de zannetmiyorum. Maçın kilidi, Angelino - Abdülkerim arasına dublaj yapacak orta saha oyuncusu. Orada rakibi durdurabilirsek atak sürekliliğini sağlar ve topu hızlı kazanarak rakibin savunma yerleşimini bozabiliriz. Takımımıza başarılar dilerim.

Olimpija Ljubjana Riera döneminde (imza törenindeki rezalete rağmen) liginde şampiyonluğu elde etti. Özellikle deplasmanlarda zorlanan bir ekip olduğu ve Zalgiris kadar sert bir ekip olmadığı söyleniyor. İlk golü bulursak, Zalgiris kadar otobüs çekeceklerini de zannetmiyorum. Maçın kilidi, Angelino - Abdülkerim arasına dublaj yapacak orta saha oyuncusu. Orada rakibi durdurabilirsek atak sürekliliğini sağlar ve topu hızlı kazanarak rakibin savunma yerleşimini bozabiliriz. Takımımıza başarılar dilerim.
Bu yüzden o maçta 3 lü orta saha ile çıkabiliriz. Berkan ya da hazırsa Kerem o dublajı yapabilir. Özellikle Berkan'ın bu sisteme daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Tete haberleri doğruysa Zaniolo gidici demektir. Keza Morutan da... Zaniolo ve Morutan'ı satıp, sağ kanadı Rachidza - Tete - Yunus şeklinde yaparsak bence fena olmaz.

Halil nasil bize gelmesin,bjkye gitsin gucleri zayiflasin diye dua ettiysem ayni sekilde Tete bize gelmesin fbye gitsin diye dua ediyorum. Halil,Ekambi,Tete...Bunlari her hangi bir takima koy katkilari 0 olan oyuncu grubundalar. Yapilmasi gereken Ndombele yi acil alip, Rashica ile imzalayip,Zaniolo yerine HAKIM ZIYECH alinmali diyorum tek kelime ile. Ayrica daha gitmesi gereken yetersizler var takimda bana gore... Oliveria,Mertens,Yunus gibi.

Halil nasil bize gelmesin,bjkye gitsin gucleri zayiflasin diye dua ettiysem ayni sekilde Tete bize gelmesin fbye gitsin diye dua ediyorum. Halil,Ekambi,Tete...Bunlari her hangi bir takima koy katkilari 0 olan oyuncu grubundalar. Yapilmasi gereken Ndombele yi acil alip, Rashica ile imzalayip,Zaniolo yerine HAKIM ZIYECH alinmali diyorum tek kelime ile. Ayrica daha gitmesi gereken yetersizler var takimda bana gore... Oliveria,Mertens,Yunus gibi.
Mertens mi yetersiz 😊 Mertens olmasa orta alan yaratıcılığımız sıfıra yakın olur.

Mertens mi yetersiz 😊 Mertens olmasa orta alan yaratıcılığımız sıfıra yakın olur.
Bana kalsa 3.lig takimi Zalgrise attigi golun onemi yok.Arda Turan 2 gibi resmen dili disarida. Roma bir de transfer etmek istiyor cok ilginc..Mourinho cildirmis olmali haber gercekse. Mertens'in bu saatten sonra oynayacagi yer Belcika ligi takimlarindan Antwerp veya Cercle Brugge olur. Bize Firminho gibi , Felix gibi maestrolar gerekiyor.

Bugun Avrupa'da sampiyonar ligi gruplari oncesi kuralar cekiliyor..Bu turda kura sansi cok onemli her ne kadar playoff'ta seri basi olsak bile, kiritik nokta bu.
Antwerp (Belçika) : En sorlu takim kesinlikle Antwerp. Sayet cikarsa kurada tur olasiligi(full kadro ile) : Antwerp % 45 - Galatasaray % 55
Slovan Bratislava (Slovakya) / Maccabi Haifa (İsrail) : Bu turdan bana kalirsa Maccabi Haifa gelir, Haifa oldugu takdirde sansimiz : Haifa % 35 - Galatasaray % 65
Molde (Norveç) / Klaksvik (Faroe Adaları) : Molde cok rahar rakibini eler. Molde oldugu takdirde sansimiz : Molde % 40 - Galatasaray : 60
Rakow (Polonya) / Aris Limassol (Güney Kıbrıs) : Bu turda iki takimin sansida esit, 2.mac sonunda penaltilara kalabilecek seri. Rakow'da ciksa,Aris'de ciksa sansimiz 70-75 lerde olur.

Istedigim ilk takim : Rakow-Aris eslesmesi , olmadi Slovan Bratislava-Maccabi Haifa.

Iddiaa oynayanlara ise tavsiyem : Molde-Klaksvik maclari inanilmaz gollu gecer... Rakow maclarinda az gol olur.