Tete transferine girmişiz. Oğulcan olayında canımız yandığı için hiç gerek yok. İlla bir transfer çalımı atmak istiyorsak Beşiktaş'ın istediği Arsenal' li Nicolas Pepe'nin sağlık durumu iyiyse Pepe'yi isterdim. Sağlıklı bir Pepe bize seviye atlatır.
Bakambu hiç oyuna girmese zaten en az 3-0 biterdi. 3 tane tehlikeli kontratağı bitirdiği gibi, saçmasapan bir hareketle Morutan’ın golünü engelledi. İnsanlar yorumlarda maçta gördüklerini değil, kendi takıntı ve önyargılarını ifade ediyor. Bakambu’nun şu maçta yaptıklarını başkası yapsa neler yazılırdı acaba?.İkinci yarının başında veya maç başında morutan,bakambu başlasak 2-0,3-0 falan biterdi. Ben oyun olarak sıkıntı görmedim açıkcası iki maçtada. Geçen sene ilk 10 haftadaki gol atma sıkıntımızı gösterdik.
diger eşleşmede icardi hazırsa kullanalım. Ama eger degilse direkt bakambu.
Ayni fikirdeyim.Bir nebze de olsa eksiklerimizin donmesiyle kismen ideal kadromuza yaklasabiliriz.1-2 oyuncu bile olsa.Dediginiz gibi Zalgiris gibi kendi cografyasinda 25. macini oynayan bir takim da degil.Rahat eleyecegimizi dusunuyorum acikcasi.Ben Ljubljana maçlarından korkmuyorum çünkü hazır Zalgiris gibi hazır durumda değil, bizim gibi sezona hazırlanan bir ekiple oynayacağız. Kuzey takımları tehlikeli çünkü ligleri yazın oynandığı için sezon açılmadan hazır durumda oluyorlar-Östersunds- veya iklimlerinden dolayı kışın sürpriz yapabiliyorlar-Tromsö-.
Size destek amacıyla söylüyorum. Oynadığımız takımın santrforu bitirici değil ama,inanılmaz kuvvetli ve sprinter. Bunun dışında ismi duyulmamış bir takım olabilir ama bayağı iyi takım. Dikkat ettiniz mi? Yaptığımız ön alan presinde hiç hata yapmadan çok rahat pas yaptılar, ceza sahası çizgisi önün de hatta içeride. Fizik kalitelerini söylemeye gerek bile yok gayet iyilerdi. Tabii bu liglerinde epeyce maç oynamalarının da sonucu .Ben Ljubljana maçlarından korkmuyorum çünkü hazır Zalgiris gibi hazır durumda değil, bizim gibi sezona hazırlanan bir ekiple oynayacağız. Kuzey takımları tehlikeli çünkü ligleri yazın oynandığı için sezon açılmadan hazır durumda oluyorlar-Östersunds- veya iklimlerinden dolayı kışın sürpriz yapabiliyorlar-Tromsö-.
Bu yüzden o maçta 3 lü orta saha ile çıkabiliriz. Berkan ya da hazırsa Kerem o dublajı yapabilir. Özellikle Berkan'ın bu sisteme daha uygun olduğunu düşünüyorum.Olimpija Ljubjana Riera döneminde (imza törenindeki rezalete rağmen) liginde şampiyonluğu elde etti. Özellikle deplasmanlarda zorlanan bir ekip olduğu ve Zalgiris kadar sert bir ekip olmadığı söyleniyor. İlk golü bulursak, Zalgiris kadar otobüs çekeceklerini de zannetmiyorum. Maçın kilidi, Angelino - Abdülkerim arasına dublaj yapacak orta saha oyuncusu. Orada rakibi durdurabilirsek atak sürekliliğini sağlar ve topu hızlı kazanarak rakibin savunma yerleşimini bozabiliriz. Takımımıza başarılar dilerim.
Mertens mi yetersiz Mertens olmasa orta alan yaratıcılığımız sıfıra yakın olur.Halil nasil bize gelmesin,bjkye gitsin gucleri zayiflasin diye dua ettiysem ayni sekilde Tete bize gelmesin fbye gitsin diye dua ediyorum. Halil,Ekambi,Tete...Bunlari her hangi bir takima koy katkilari 0 olan oyuncu grubundalar. Yapilmasi gereken Ndombele yi acil alip, Rashica ile imzalayip,Zaniolo yerine HAKIM ZIYECH alinmali diyorum tek kelime ile. Ayrica daha gitmesi gereken yetersizler var takimda bana gore... Oliveria,Mertens,Yunus gibi.
Bana kalsa 3.lig takimi Zalgrise attigi golun onemi yok.Arda Turan 2 gibi resmen dili disarida. Roma bir de transfer etmek istiyor cok ilginc..Mourinho cildirmis olmali haber gercekse. Mertens'in bu saatten sonra oynayacagi yer Belcika ligi takimlarindan Antwerp veya Cercle Brugge olur. Bize Firminho gibi , Felix gibi maestrolar gerekiyor.Mertens mi yetersiz Mertens olmasa orta alan yaratıcılığımız sıfıra yakın olur.
Yeterki gelsin,Mertens ya yedege ya da Roma veya Arabistana. Kalcaksada Turkiye Kupasinda oynar en kotu.Antonie Griezmann haberleri çıkmış. Ne kadar gerçekleşir şüpheli birde nerde oynayacak o da var yani