Torreira 11 baslar bence bu mac.Zaten deplasmanda 3-0 kazandigimiz icin rovans macinda cok kasmamiza gerek olmayacak.Rotasyona gerek yok bence bu mac ozelinde.Angelino’nun onemli bir sikintisi yoksa o da 11 baslayacaktir.
Abi fenere gidecek haberleri de dönüyor ya. 1 saat önce paredes fenere gitti muhabbetleri başladı ardı da kesilmedi anlamadım. muhabbetin aslı astarı nedir acaba merak ettim, umarım paredes'i fener almaz. eksik noktalarını tamamlar durduk yere rakip olur bize fener hiç gerek yok.Sanirim Paredes’i aldik.
Hangi sessizlik?Cengiz'in ne işi var bizde sola çekip vuracak diye bütün maç saç mı yolacağız? Tete Rashica'dan çok daha iyi. 10 numara ihtiyacımız yok, iyi bir 8 alıp transferi kapatacağız. Ve sen şikecilerden misin?Erden Timur ve ekibi nedense bir anda sessizlige burundu. Ndombele'yi fb ye kaptirmamak lazim. Cengiz'i niye dusunmedik bilmiyorum ama Rashica yerine Cengiz olmaliydi bizde. Joao Felix,Talisca ve Grizmann'dan birisi artik 10 numara olarak takima katilmali.
Orta saha için dedim.Abi yapmayin ya.Bizde de Baris,Ayhan,Mustafa Sarp yok.Bizim hic transfer yapmamis su anki kadromuz bile onde adamlardan.Gecen sene 90 puan toplayan kadroyu koruyup ustune Zaha,Angelino,Demirbay,Bakambu,Tete cektin.8 numarayi lig icin almiyoruz zaten.Ligde seni Sergio,Demirbay ikilisi de goturur.Senin 8’i alma amacin Avrupa zaten.
Su an Fred disinda kim oynar bizde ? Yerli kuralini saymiyorum ki onu bile saysam Kerem su an Cengiz’den cok daha iyi durumda.Yapmayin etmeyin.Fb’nin hucum hatti buyuk patlar bu sene.Inanilmaz hareketsiz ve bir tane bile hizli oyuncusu yok.Batshuayi en gec Ekim’de Dzeko’yu keser.Tadic desen yapacagi etki en fazla gecen sezon Kasimla Subat arasi Mertens.Bunlari soylerken de sallamiyorum yani.Herifler su an her sezon basi oldugu gibi kendilerini dev aynasinda goruyor ve bunun algisini cok iyi yapiyor.
Artık uygunlanmıyor skor eşitliğinde uzatmalar penaltılarAvrupa'da deplasmanda atılan gol mevzusu nedir ? En son kalktı diye biliyordum ama çorba oldu herhalde.
Sanirim Paredes’i aldik.
Erden Timura Babamdan daha cok güveniyorum