Okan Hoca hakemin neyine itiraz ediyorsun?
90 dk boyunca tehlikeli atağın bile yok. Suçu kendinde ve takımda ara bir zahmet.
90 dk boyunca tehlikeli atağın bile yok. Suçu kendinde ve takımda ara bir zahmet.
Yangın mı arkadaş takım hiç bir şey oynamadı kapanan takımları açacak adamlar yedekte, bunlara 15 dk süre veriyorsun gelişmiyoruz henüz bu arada..Arkadaşlar bu yangın nedir Geçen sene 10.haftadan sonra açıldığımızı unuttunuz mu?
Orta saha transferine ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu gösteren bir maç oldu. İlk 5 6 hafta oyun olarak çok bir şey beklemeyin. Bu süreçte iyi oyundan ziyade galibiyet fazlasıyla yetecektir. Bu maç o hakkımızı kaçırdık. Haftaya Trabzonu yenip lige giriş yaparız
Galatasaray'ın lige böyle başlama lüksü yok. Hiç hazır olmayan ciddiyetsiz bir görüntü var ve bu da hocaya yazar kesinlikle.Gecen Senede ilk haftalarda kötüydük. Fener gelene gidene 4-5 atiyordu? Sonradan ne oldu?
Hemen yangin yapmayin allah askina
Gecen Senede ilk haftalarda kötüydük. Fener gelene gidene 4-5 atiyordu? Sonradan ne oldu?
Hemen yangin yapmayin allah askina
Böyle saçma yorumlar görünce sinirlenmeden duramıyorum, ya arkadaş bu adam daha ne yapsın geçen sene 13.aldığı Galatasarayı ezeli rakiplerine bir birde de üstünük kurarak, güle oynaya şampiyon yapmadı mı? Hemde 88 puan toplayıp, açık ara en az gol yiyen takım ve en fazla gol atan 2.takımdık aynı zamanda.Okan Buruk'un 2024'ü göreceğini sanmıyorum. Geçen sene de rezalet başlamıştı ama Bafetimbi Gomis kurtarmıştı Okan Buruk'u. Sezonun ilk yarısı bitmeden kendisi ile vedalaşırız.
Bizim ne Zaha'ya ihtiyacımız vardı ne de Tete'ye. Alacaktık Milot Rashica'yı, Zaniolo'yu da kadronda tutacaktın; Mertens'i de yedeğe atacak kalitede 10 numara alacaktın ve hücum hattın tamamlanacaktı. Obezlik yapıp Zaha'yı, Tete'yi alıyoruz... Hala 37'lik Mertens'in yedeği yok adamı 3 günde bir maça çıkartıyoruz.
Takımda Angelino var ama duran topları Aktürkoğlu ya da Demirbay kullanıyor. Bu Angelino'nun zaten alameti farikası açtığı ortalar, adama orta açtırmayacaksak neden aldık? Özellikle Aktürkoğlu mümkünse şut çekmek için bile geçmesin duran topun başına. Senede 1-2 tane duran toptan asist yapıyor diye kendini iyi sanıyor. Zamanında Ömer Bayram bile 10 asist yaptı duran toplar sayesinde, Ömer'den bile kötü o konuda Aktürkoğlu.
Ben kadro planlamamız olduğunu bile sanmıyorum. Bizim sezon başı tek planımız Mauro Icardi'yi takımda tutmakmış. Zaten planı olan takım gidip orta sahasız kalmaz. Torreira sakatlanınca takım beden dersinde serbest bırakılan ergenler gibi top oynuyor.
Son olarak belki çok garip gelecek ama takımımızda ne kadar az solak varsa o kadar iyi oynuyoruz. Aslında bunun ana sebebi takımımdaki solakların kötü olması. Bir takımda sol bek, sağ kanat ve sol stoper hariç başka bir mevkide über bir sol ayaklı oyuncun yoksa oynamamalı. Teniste solaklar nasıl avantajlıysa futbolda da o kadar dezavantajlı.