2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Valla adam iyidir veya kotudur.Konu o degil.Sen butun muhabirleri toplayip “Biz en iyisini alacagiz,goreceksiniz,40 gundur beklettigimiz 8 numara var” diyip isin sonunda son 6 senede 30 mac barajini sadece gecen sezon gecmis olan 32 yasindaki Vecino’yu getirirsen yersin tepkiyi.Buyuk patladilar.Beni de buyuk yanilttilar.

Bu takıma müthiş oyuncu denilip hiçbir şey yapmadan giden. Niye alındı denip de uzun yıllar kulübe hizmet eden oyuncular var sakin kalıp durumu takip etmeliyiz. Fred ve Gendouzi diyen arkadaşlar kulüp zaten o bonservislere çıkamazdı dikkat ettiyseniz İcardi ve Angelino dışındaki oyuncular bonservissiz geldiler.

Valla adam iyidir veya kotudur.Konu o degil.Sen butun muhabirleri toplayip “Biz en iyisini alacagiz,goreceksiniz,40 gundur beklettigimiz 8 numara var” diyip isin sonunda son 6 senede 30 mac barajini sadece gecen sezon gecmis olan 32 yasindaki Vecino’yu getirirsen yersin tepkiyi.Buyuk patladilar.Beni de buyuk yanilttilar.
Bizi sampiyon yapan orta saha ikilisi Oliveira ve Torreira takimdan ayrilmadi. Üstüne Vecino geldi belki bir orta sahada gelir.
Sola Zaha Saga Ziyech/Tete geldi.

Bu takim simdi Level atladimi atlamadimi?

Hadi geçmiş olsun.
Ne bekledik , ne geldi. Bu sene transferde tek yaptığımız doğru iş İcardiyi almak oldu.
Diğer tüm transferler bence yanlış ve gereksiz. ( ilk 11 için ve Torrerayı yedekleyecek 6-8 numara için )
Artık icardi ile mutlu oluruz.
Bu takım şampiyon ligi gruplarında çok zorlanır hatta 0-2 puan çekme ihtimalimiz yüksek.
Cidden çok can sıkıcı .
Yazacak çok şey varda , kızların avrupa sevinci kursağımızda kalmasın.

Bu takıma müthiş oyuncu denilip hiçbir şey yapmadan giden. Niye alındı denip de uzun yıllar kulübe hizmet eden oyuncular var sakin kalıp durumu takip etmeliyiz. Fred ve Gendouzi diyen arkadaşlar kulüp zaten o bonservislere çıkamazdı dikkat ettiyseniz İcardi ve Angelino dışındaki oyuncular bonservissiz geldiler.
aynen cok haklisin.

Cicauldau ve Morutan geldigindeki yorumlari hatirliyorum insanlar havalarda ucuyodu.

Simdi Vecinonun yasi var diye oyuncuya cöp cekiyorlar.

Vecino geldiyse eğer tam bir hayalkırıklığı. Sen Hojbjerg, Gravenberch, Fred, Van De Beek, Paredes, Renato Sanches,Amrabat,Ndombele gibi oyuncularla ilgilen sonunda .32 yaşındaki Vecino gelsin. Orta saha transferinde tam bir plansızlık oldu maalesef. Eğer tabi Vecino doğruysa, o zaman 30 yaşındaki Midtsjö neden gönderildi? Şampiyonlar ligi kalitesinde değil maalesef.

Bizi sampiyon yapan orta saha ikilisi Oliveira ve Torreira takimdan ayrilmadi. Üstüne Vecino geldi belki bir orta sahada gelir.
Sola Zaha Saga Ziyech/Tete geldi.

Bu takim simdi Level atladimi atlamadimi?
Takim belli bolgelerde tabi ki level atladi.Ancak bu takima cok iyi bir iki yonlu orta saha oyuncusunun gerekliligi lig bittigi gunden beri apacik ortadaydi.Oraya tartismasiz bir isim alinmaliydi.Yoksa zaten Zaha-Ziyech-Tete-Angelino gibi transferler cok onemli isler.Ama bence ligde Torreira’nin partneri Kerem Demirbay olur.Hem yerliden de kurtaririz.Vecino benim hic icime sinmedi.Umarim beni yaniltir.

kim dedi bunu? kimse daha iyisi gelicek demedi insanlar kendi kendini gaza getirdi. Gravenberch ismini felan attilar ortaya 60 Milyon Euroya bunu bile yazdilar yani.
Kimse Gravenberch'in gelmesine ihtimal dahi vermiyordu. Ama sen Berkan'ı Genoa'ya gönderip,Oliveira'yı küstürüp yerine Oliveira'dan daha kötü olan Vecino'yu transfer ediyorsan bu senin orta saha için bir planının olmadığını gösterir.

Takim belli bolgelerde tabi ki level atladi.Ancak bu takima cok iyi bir iki yonlu orta saha oyuncusunun gerekliligi lig bittigi gunden beri apacik ortadaydi.Oraya tartismasiz bir isim alinmaliydi.Yoksa zaten Zaha-Ziyech-Tete-Angelino gibi transferler cok onemli isler.Ama bence ligde Torreira’nin partneri Kerem Demirbay olur.Hem yerliden de kurtaririz.Vecino benim hic icime sinmedi.Umarim beni yaniltir.
cok twit sildirir :)

aynen cok haklisin.

Cicauldau ve Morutan geldigindeki yorumlari hatirliyorum insanlar havalarda ucuyodu.

Simdi Vecinonun yasi var diye oyuncuya cöp cekiyorlar.

Hocam yönetimi bizde seviyoruz. Keza aynı şekilde erden timuru. Ama sürekli sürekli 80 gündür daha iyisi gelecek diye ortam oluşmayacaktı.

Vecino kötü mü degil ama. İstenilen, Yaratılan ortamın oyuncusu degil. Yedek oyuncu olarak rotasyona katkı verir sadece

Kimse Gravenberch'in gelmesine ihtimal dahi vermiyordu. Ama sen Berkan'ı Genoa'ya gönderip,Oliveira'yı küstürüp yerine Oliveira'dan daha kötü olan Vecino'yu transfer ediyorsan bu senin orta saha için bir planının olmadığını gösterir.
Sen Vecinoyu izledinmi Oliveiradan kötü diyorsuN? Hadi izlemedin Vecinoyla Oliveiranin gecmis kariyerlerine bi bak hangisi daha büyük kariyere sahip :)

Sen Vecinoyu izledinmi Oliveiradan kötü diyorsuN? Hadi izlemedin Vecinoyla Oliveiranin gecmis kariyerlerine bi bak hangisi daha büyük kariyere sahip :)
Ben kariyere değil,geleceğe bakarım.
Falcao da yüksek kariyer ile gelmişti ama performans veremedi.
Vecino'yu da hem İnter hem Lazio'da iken izledim. Ortalama bir oyuncu ve bize seviye atlatmaz.
Ayrıca şampiyonlar liginde oynayan Lazio kendi oyuncusunu farklı grupta olsa da Galatasaray'a neden veriyor diye düşündün mü?
Sarri kurtulmak istiyordu ve biz aldık.

Ben kariyere değil,geleceğe bakarım.
Falcao da yüksek kariyer ile gelmişti ama performans veremedi.
Vecino'yu da hem İnter hem Lazio'da iken izledim. Ortalama bir oyuncu ve bize seviye atlatmaz.
Ayrıca şampiyonlar liginde oynayan Lazio kendi oyuncusunu farklı grupta olsa da Galatasaray'a neden veriyor diye düşündün mü?
Sarri kurtulmak istiyordu ve biz aldık.
Mantiga bak cok güzel.
Paris neden kurtulmak istemis Icariden?
Arsenal neden kurtulmak istemis Torreiradan?
Zaha ve Ziyechdende kurtulmak istemisler tek alici biz olmusuz :)