Sen Vecinoyu izledinmi Oliveiradan kötü diyorsuN? Hadi izlemedin Vecinoyla Oliveiranin gecmis kariyerlerine bi bak hangisi daha büyük kariyere sahip
Vecino şu haliyle Sergio ve Kerem'e ancak havlu tutar.
Sen Vecinoyu izledinmi Oliveiradan kötü diyorsuN? Hadi izlemedin Vecinoyla Oliveiranin gecmis kariyerlerine bi bak hangisi daha büyük kariyere sahip
Abdülkerim Bardakci Marcao yerine geldiginde nasil cöp cekildigini cok iyi hatirliyorum.Santraforun Icardi ise, orta sahan Vecino olamaz kardeşim. Yönetimi savunacağım diye kendinizi komik duruma düşürmeyin.
Rakipler Bayern Münih, Manchester United diyoruz; burada Lazio’nun dehlediği 32’lik Vecino güzellemesi yapıyorlar.
Kral Torreira Carvalho’dan da Grillitsch’den de cok daha buyuk topcuydu zaten.Hatta adi ilk ciktiginda bircok taraftar Torreira transferini beklemiyordu.25 yasinda Arsenal ve Atletico gormus,halen futbolunun zirvesinde olan bir oyuncuydu Torreira bize geldiginde.Hatta gecen yaz Galatasaray taraftarini havaya sokan ilk transferdi.Havaalaninda Torreira’yi karsilamaya Icardi’yi karsilamaya giden sayida insan geldi neredeyse.O konuda katilmiyorum sana.Abdülkerim Bardakci Marcao yerine geldiginde nasil cöp cekildigini cok iyi hatirliyorum.
Torreira geldigindede aynisi oldu. Grillitc-William Carvalho derken Torreira cektik diye
Bu filmleri ben önceden cok gördüm
Büyük hayal kırıklığı. Bu saatten sonra Avrupa'da başarı, ligte şampiyonluk falan beklemiyorum. Sizde çok büyük hayal kurmayın arkadaşlar. Can sıkmaya değmez.
Hakim Ziyech oynar abi orada.Orasi icin cok endisem yok benim.Ama orta sahaya Vecino alinmasi ve stoper transferinin yapilmayacak olmasi Cl icin umutsuzluk yaratti bende.Avrupada rezil olduktan sonra ligde gelecek başarının da canı cehenneme! Galatasaray’ın kuruluş amacı; “Türk olmayan takımları yenmektir!” Birileri unutmuşa benziyor.
Abi hücum hattın zaten yeterli çeksene ortaya dinamik biraz da becerikli bi adam yeterdi valla. Hayal kırıklığı maalesef.Zaman kimi hakli cikaricak görücez bakalim
Mertens’in yerine de oyuncu alınmadı. Umarım pili bitmiş Mertens’e güvenmek gibi bir saçmalık yapılmaz. Bir an 4-3-3’e geçilmesini istiyordum fakat adam gibi bir orta saha geleceğini umuyorduk. Güvenebileceğin 3. stoperin de yok. Ben bu transfer sezonundan hiçbir şey anlamadım.
Hakim Ziyech oynar abi orada.Orasi icin cok endisem yok benim.Ama orta sahaya Vecino alinmasi ve stoper transferinin yapilmayacak olmasi Cl icin umutsuzluk yaratti bende.
Kesinlikle oyle.Zaten Vecino’yu almasan bile ligde yine en buyuk sampiyonluk adayi sendin.Olasi bir cok iyi orta saha oyuncusunun transferi Cl icin olacakti.Orasi icin lazimdi yani bize.Simdi bu hamleyle orada Manchester United’a kafa tutma sansini da dusurdun.Umarim Kopenhag’i ilk macta yenebiliriz de en azindan 3. olup Avrupa Ligi’nden devam ederiz.Vecino transferi ve stoper hamlesinin yapilmamasi beni Cl konusunda inanilmaz demoralize etti.Cidden cok hevesliydim.Olasi bir stoper ve ust duzey orta saha hamlesiyle Manchester’i acaba altimiza alabilir miyiz falan diye hayal ediyordum.Ziyech’in asıl mevkii sağ kanat ya bence Salah-Mahrez-Ghezzal tarzı. Forvet arkasında ne vereceği meçhûl. Icardi-Zaha-Ziyech varken Torreira’nın yanına adam yiyen üst düzey bir orta saha çekmeliydik. Zaten uzak kaldığımız Avrupada yine boynumuz bükülecekse; kapatalım dükkânı. Ne ara sadece Türkiye ligiyle yetinecek, yerel şampiyonluklarla övünecek kadar vizyonsuz hale geldik?
Kesinlikle oyle.Zaten Vecino’yu almasan bile ligde yine en buyuk sampiyonluk adayi sendin.Olasi bir cok iyi orta saha oyuncusunun transferi Cl icin olacakti.Orasi icin lazimdi yani bize.Simdi bu hamleyle orada Manchester United’a kafa tutma sansini da dusurdun.Umarim Kopenhag’i ilk macta yenebiliriz de en azindan 3. olup Avrupa Ligi’nden devam ederiz.Vecino transferi ve stoper hamlesinin yapilmamasi beni Cl konusunda inanilmaz demoralize etti.Cidden cok hevesliydim.Olasi bir stoper ve ust duzey orta saha hamlesiyle Manchester’i acaba altimiza alabilir miyiz falan diye hayal ediyordum.
Gecen sene Avrupamiz yoktu.Bu sene ligde yine goturursun zaten.Ama senin basarili olmak zorunda oldugun ve adini tekrardan duyurmak zorunda oldugun bir Sampiyonlar Ligi Arenasi var.Stoper ve orta saha transferleri burasi icin cok buyuk oneme sahipti.Bu biraz 2018 yazinda Gomis’i satip Lokomotiv-Schalke-Porto grubuna Eren Derdiyokla girerek daha grup maclari baslamadan kaderine razi olmaya benzedi maalesef.Ben de Manchester’ı içeride yeneriz, Kopenhag’ı iki maçta da devirip Münih maçlarında da elimizden geleni yapar, sürpriz peşinde koşarız diye heyecanlanıyordum. Lâkin yönetim bizim gibi düşünmüyor demek ki. Kaliteli ve geniş kadroya ihtiyacımız vardı, yapamadılar. Hâlâ geçen sezona güvenenler var; uyandıkları zaman iş işten geçmiş olacak.
Gecen sene Avrupamiz yoktu.Bu sene ligde yine goturursun zaten.Ama senin basarili olmak zorunda oldugun ve adini tekrardan duyurmak zorunda oldugun bir Sampiyonlar Ligi Arenasi var.Stoper ve orta saha transferleri burasi icin cok buyuk oneme sahipti.Bu biraz 2018 yazinda Gomis’i satip Lokomotiv-Schalke-Porto grubuna Eren Derdiyokla girerek daha grup maclari baslamadan kaderine razi olmaya benzedi maalesef.