2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Santraforun Icardi ise, orta sahan Vecino olamaz kardeşim. Yönetimi savunacağım diye kendinizi komik duruma düşürmeyin.

Rakipler Bayern Münih, Manchester United diyoruz; burada Lazio’nun dehlediği 32’lik Vecino güzellemesi yapıyorlar.
Abdülkerim Bardakci Marcao yerine geldiginde nasil cöp cekildigini cok iyi hatirliyorum.

Torreira geldigindede aynisi oldu. Grillitc-William Carvalho derken Torreira cektik diye

Bu filmleri ben önceden cok gördüm

Dur Parades,Granverberch,Hojdberg alacagız yok yok felix alacagız yok biz zakharyan alacagız. Karakter testi yapıyoruz gibi PRlar yaptırılıp sonunda vecino geliyorsa dur denilir orda ya.

Vecino dedigim gibi rotasyonda katkı verir. Ama ilk 11 veya uçurmaz. İtalya’yıda italyan futbolunuda çok iyi biliyorum. Vecino ancak 1 mil € maaşla 8 yedegi olacak ortalama bir oyuncu Galatasaray için.

Bonservis 3.5 milyon Euro,yillik ucret 2.4 milyon Euro deniyor.

Isin kotu tarafi da bizim medya yapilanmamiz Fenerbahce’ye dondu iyice.Butun muhabirler yonetimin borazani olmus,her yapilani ovuyor,herseyi savunuyor.Bundan asiri rahatsizim.Sen muhabirsen haberini ver gec kardesim.Yorum yapmak,taraftarin akliyla dalga gecmeye calismak senin haddine degil.Yok para degil akil transferi falan..Sacma sapan isler.Eger fonlaniyorlarsa da bunun onune gecilmeli.Galatasaray boyle bir kulup degil.Uzun suredir bu aklimdaydi.Firsati gelmisken soyleyeyim.

Abdülkerim Bardakci Marcao yerine geldiginde nasil cöp cekildigini cok iyi hatirliyorum.

Torreira geldigindede aynisi oldu. Grillitc-William Carvalho derken Torreira cektik diye

Bu filmleri ben önceden cok gördüm
Kral Torreira Carvalho’dan da Grillitsch’den de cok daha buyuk topcuydu zaten.Hatta adi ilk ciktiginda bircok taraftar Torreira transferini beklemiyordu.25 yasinda Arsenal ve Atletico gormus,halen futbolunun zirvesinde olan bir oyuncuydu Torreira bize geldiginde.Hatta gecen yaz Galatasaray taraftarini havaya sokan ilk transferdi.Havaalaninda Torreira’yi karsilamaya Icardi’yi karsilamaya giden sayida insan geldi neredeyse.O konuda katilmiyorum sana.

En azından Breivik gelseydi, tamam belki 2 maçla belli olmaz oyuncu ama epey iyi görünmüştü. O da 3 milyon euro'ya alınabilirdi pekala. Vecino tamam tecrübeli ama 32 yaşında ve sakatlık geçmişi var ancak rotasyon oyuncusu olur. Breivik 23 yaşında ısıran bir orta saha, daha istekli, dinamik. Daha çok katkı verebilirdi. Tamam bir Gravenberch ya da Hojbjerg değil ama Vecino'dan iyidir sanırım. Risk alınabilirdi o zaman, eğer adam gibi bir 8 numara getirmeyeceksen. Umarım Vecino beni yanıltır. Ama bunca adam sıralanmışken, Şampiyonlar liginden o kadar gelir elde etmişken sen gidip 3.5 milyon euroya vasat bir oyuncu alıyorsun.

Büyük hayal kırıklığı. Bu saatten sonra Avrupa'da başarı, ligte şampiyonluk falan beklemiyorum. Sizde çok büyük hayal kurmayın arkadaşlar. Can sıkmaya değmez.

Ligde oluruz ya. Abartılan Fenerbahçe ile 3 maçta aynı golü attık. Ligde zaten fenerbahçeden başka rakipte yok. Anadolu takımları da eski gücünde degil.

Ama avrupa için grup sonunculugu gelse şaşırmam açıkcası.

Mertens’in yerine de oyuncu alınmadı. Umarım pili bitmiş Mertens’e güvenmek gibi bir saçmalık yapılmaz. Bir an 4-3-3’e geçilmesini istiyordum fakat adam gibi bir orta saha geleceğini umuyorduk. Güvenebileceğin 3. stoperin de yok. Ben bu transfer sezonundan hiçbir şey anlamadım.

Avrupada rezil olduktan sonra ligde gelecek başarının da canı cehenneme! Galatasaray’ın kuruluş amacı; “Türk olmayan takımları yenmektir!” Birileri unutmuşa benziyor.

Mertens’in yerine de oyuncu alınmadı. Umarım pili bitmiş Mertens’e güvenmek gibi bir saçmalık yapılmaz. Bir an 4-3-3’e geçilmesini istiyordum fakat adam gibi bir orta saha geleceğini umuyorduk. Güvenebileceğin 3. stoperin de yok. Ben bu transfer sezonundan hiçbir şey anlamadım.
Avrupada rezil olduktan sonra ligde gelecek başarının da canı cehenneme! Galatasaray’ın kuruluş amacı; “Türk olmayan takımları yenmektir!” Birileri unutmuşa benziyor.
Hakim Ziyech oynar abi orada.Orasi icin cok endisem yok benim.Ama orta sahaya Vecino alinmasi ve stoper transferinin yapilmayacak olmasi Cl icin umutsuzluk yaratti bende.

Hakim Ziyech oynar abi orada.Orasi icin cok endisem yok benim.Ama orta sahaya Vecino alinmasi ve stoper transferinin yapilmayacak olmasi Cl icin umutsuzluk yaratti bende.

Ziyech’in asıl mevkii sağ kanat ya bence Salah-Mahrez-Ghezzal tarzı. Forvet arkasında ne vereceği meçhûl. Icardi-Zaha-Ziyech varken Torreira’nın yanına adam yiyen üst düzey bir orta saha çekmeliydik. Zaten uzak kaldığımız Avrupada yine boynumuz bükülecekse; kapatalım dükkânı. Ne ara sadece Türkiye ligiyle yetinecek, yerel şampiyonluklarla övünecek kadar vizyonsuz hale geldik?

Ziyech’in asıl mevkii sağ kanat ya bence Salah-Mahrez-Ghezzal tarzı. Forvet arkasında ne vereceği meçhûl. Icardi-Zaha-Ziyech varken Torreira’nın yanına adam yiyen üst düzey bir orta saha çekmeliydik. Zaten uzak kaldığımız Avrupada yine boynumuz bükülecekse; kapatalım dükkânı. Ne ara sadece Türkiye ligiyle yetinecek, yerel şampiyonluklarla övünecek kadar vizyonsuz hale geldik?
Kesinlikle oyle.Zaten Vecino’yu almasan bile ligde yine en buyuk sampiyonluk adayi sendin.Olasi bir cok iyi orta saha oyuncusunun transferi Cl icin olacakti.Orasi icin lazimdi yani bize.Simdi bu hamleyle orada Manchester United’a kafa tutma sansini da dusurdun.Umarim Kopenhag’i ilk macta yenebiliriz de en azindan 3. olup Avrupa Ligi’nden devam ederiz.Vecino transferi ve stoper hamlesinin yapilmamasi beni Cl konusunda inanilmaz demoralize etti.Cidden cok hevesliydim.Olasi bir stoper ve ust duzey orta saha hamlesiyle Manchester’i acaba altimiza alabilir miyiz falan diye hayal ediyordum.

Kesinlikle oyle.Zaten Vecino’yu almasan bile ligde yine en buyuk sampiyonluk adayi sendin.Olasi bir cok iyi orta saha oyuncusunun transferi Cl icin olacakti.Orasi icin lazimdi yani bize.Simdi bu hamleyle orada Manchester United’a kafa tutma sansini da dusurdun.Umarim Kopenhag’i ilk macta yenebiliriz de en azindan 3. olup Avrupa Ligi’nden devam ederiz.Vecino transferi ve stoper hamlesinin yapilmamasi beni Cl konusunda inanilmaz demoralize etti.Cidden cok hevesliydim.Olasi bir stoper ve ust duzey orta saha hamlesiyle Manchester’i acaba altimiza alabilir miyiz falan diye hayal ediyordum.

Ben de Manchester’ı içeride yeneriz, Kopenhag’ı iki maçta da devirip Münih maçlarında da elimizden geleni yapar, sürpriz peşinde koşarız diye heyecanlanıyordum. Lâkin yönetim bizim gibi düşünmüyor demek ki. Kaliteli ve geniş kadroya ihtiyacımız vardı, yapamadılar. Hâlâ geçen sezona güvenenler var; uyandıkları zaman iş işten geçmiş olacak.

Ben de Manchester’ı içeride yeneriz, Kopenhag’ı iki maçta da devirip Münih maçlarında da elimizden geleni yapar, sürpriz peşinde koşarız diye heyecanlanıyordum. Lâkin yönetim bizim gibi düşünmüyor demek ki. Kaliteli ve geniş kadroya ihtiyacımız vardı, yapamadılar. Hâlâ geçen sezona güvenenler var; uyandıkları zaman iş işten geçmiş olacak.
Gecen sene Avrupamiz yoktu.Bu sene ligde yine goturursun zaten.Ama senin basarili olmak zorunda oldugun ve adini tekrardan duyurmak zorunda oldugun bir Sampiyonlar Ligi Arenasi var.Stoper ve orta saha transferleri burasi icin cok buyuk oneme sahipti.Bu biraz 2018 yazinda Gomis’i satip Lokomotiv-Schalke-Porto grubuna Eren Derdiyokla girerek daha grup maclari baslamadan kaderine razi olmaya benzedi maalesef.

Gecen sene Avrupamiz yoktu.Bu sene ligde yine goturursun zaten.Ama senin basarili olmak zorunda oldugun ve adini tekrardan duyurmak zorunda oldugun bir Sampiyonlar Ligi Arenasi var.Stoper ve orta saha transferleri burasi icin cok buyuk oneme sahipti.Bu biraz 2018 yazinda Gomis’i satip Lokomotiv-Schalke-Porto grubuna Eren Derdiyokla girerek daha grup maclari baslamadan kaderine razi olmaya benzedi maalesef.

Biz Milan’ı, Real Madrid’i, Arsenal’i, Leeds’i yenerek, isimleri telâffuz edilirken bile korku duyulan kulüplerin ellerinden kupa alarak büyümüş nesiliz. Galatasaray, Avrupa demektir. Türk Bayrağını yurt dışında başarıyla temsil etmek demektir. Fakat son zamanlarda nasıl amatör branşlarda sürünmeyi herkes normal karşılıyorsa, futbolda da ligde şampiyon olsak yeter zihniyeti hâkim ne yazık ki.