Aldığımız sonuçlardan bağımsız olarak, sizleri tebrik ediyorum. İşte gerçek taraftarlar. Bu durumda, şikayet etmek de, övmek de en çok sizin hakkınız.Absürd olacak fakat salondayız...
EmektarTatiana Kosheleva ile görüsüyoruz yine...
Gel bizi kurtar diye galibaTatiana Kosheleva ile görüsüyoruz yine...
Mete Bey, övgünüz için çok teşekkür ederim. Bununla birlikte bu övgü cümlelerine benden ziyade salon tribününün dinozorlarının layık olduğu kanısındayım. Erkek voleyboldaki Fenerbahçe derbisinde voleybolun dinozorları ile karşılaşamamışken salon tribünü kadrosu bütünüyle salondaydı. Beni salona çeken nokta cümbür cemaat gelecek olan eş dostun yanı sıra Dünya'nın son 2 yılında ekonomi-politikte benzer şekilde olay olduğumuz beyaz zambaklara dair meşhur eğitim sisteminin voleybola sirayet edip etmediğini yerinde görmek; kırık notu da yüzlerine vurmak temelde.Aldığımız sonuçlardan bağımsız olarak, sizleri tebrik ediyorum. İşte gerçek taraftarlar. Bu durumda, şikayet etmek de, övmek de en çok sizin hakkınız.
Kosheleva tarihimizin en büyük yıldızlarından bu takıma verdiği katkı sorgulanamaz dünyanın en büyük smaçörleri arasında ama artık eski formu yok iki senedir İtalya da çokta öne çıkan bir voleybol oynamadı eski Kosheleva aranan kan olur ama bu formda gelirse tecrübesinden yararlanacağımız bir oyuncu olarak kalır defansta çok eksik bir oyuncu Bihter bu kadar kötü defans yaparken birde kötü manşet alan bir smaçör bu takımın pas kalitesini çok düşürürTatiana Kosheleva ile görüsüyoruz yine...
LİBERO, LİBERO, LİBERO. Daha nasıl anlatılır bilemiyorum. Anrenman kadrosu istemiyoruz. Bir Yağmur var, hiçbir maçta yok. Fatma ne amaçla alındı bilen yok. Emine bir göründü, bir yok oldu. Ortalarımız, son 5 setlik maçta toplam 2 blok yaptı. Eğer, Kosheleva'ya kaldıysak, Logan'mı gidecek? Eper böyle birşey olursa, kimse ne yaptığını bilmiyor ve bütçe yeniden boşa harcanacak demektir. Allah herkese akıl fikir versin.Kosheleva tarihimizin en büyük yıldızlarından bu takıma verdiği katkı sorgulanamaz dünyanın en büyük smaçörleri arasında ama artık eski formu yok iki senedir İtalya da çokta öne çıkan bir voleybol oynamadı eski Kosheleva aranan kan olur ama bu formda gelirse tecrübesinden yararlanacağımız bir oyuncu olarak kalır defansta çok eksik bir oyuncu Bihter bu kadar kötü defans yaparken birde kötü manşet alan bir smaçör bu takımın pas kalitesini çok düşürür
Galiba bu tur Novara geliyor şampiyonluk turu geçersek şampiyon oluruz Novara geçerse o şampiyon olur sonu nereye varacak bu tur belirliycekBu turu da kayıpsız 3-0 ile geçtik. Bakalım sonu nereye varacak....
Challenge Cup takvimini taramaya çalıştım. İlk saptamama göre 8li finaldeki rakibimiz Almanya'nın VC Wiesbaden takımı olacak gibi. Finale kadar giden yolda en zorlusu bu görünüyor. Eğer bunu geçersek olası rakipler Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb- Bulgaristan'ın Levski Sofya Eşleşmesi sonucu tur atlayan takım ile Çekya'nın VK Prostejov - Yunan PAOK eşleşmesinde tur atlayanların bir sonraki turda (4lü finalde karşılaşmaları sonucu tur atlayan takım ile karşılaşacağız. O turu da geçersek, finaldeyiz.Galiba bu tur Novara geliyor şampiyonluk turu geçersek şampiyon oluruz Novara geçerse o şampiyon olur sonu nereye varacak bu tur belirliycek
Bizi tehdit edecek bir rakip gibi görünmüyor. Tek dikkat edilmesi gereken, bir Alman takımı olması ve disiplinleri ile sonuna kadar mücadele etmeleri. Gününde bir Galatasaray, bu turu da rahat geçebilir diyorum. İnşallah yanılmam.Rakip : VC Wiesbaden
Aaaa eşleşme turuna göre Novara denk düşüyor diye gördüm ben yanlış görmüşüm ozaman daha kötü oldu Novara da Hanna yok finale yetişir muhtemelen zorlaştı işChallenge Cup takvimini taramaya çalıştım. İlk saptamama göre 8li finaldeki rakibimiz Almanya'nın VC Wiesbaden takımı olacak gibi. Finale kadar giden yolda en zorlusu bu görünüyor. Eğer bunu geçersek olası rakipler Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb- Bulgaristan'ın Levski Sofya Eşleşmesi sonucu tur atlayan takım ile Çekya'nın VK Prostejov - Yunan PAOK eşleşmesinde tur atlayanların bir sonraki turda (4lü finalde karşılaşmaları sonucu tur atlayan takım ile karşılaşacağız. O turu da geçersek, finaldeyiz.
Şu an Viasbaden'i araştırıyorum.
Ekonomi politik notunuza, voleyboldan bağımsız olarak bir ek yapmak istiyorum. Galatasaray-Fenerbahçe süper kupa maçının Türkiye'de oynanması için, son dakika olarak kulübümüz, TFF'ye resmi başvuruda bulundu. Ena azından net bir tavır ve mesaj.İstanbul'da karakterli bir soğuk olan günlerde stadyumda az ve öz insan olur, bir o kadar da duru ve etkin bir tribün yapılırdı. Bugün de Burhan Felek'te tam olarak bu vardı. Gerek eşi dostu bulmaktan yana zorluk yaratan mucizevi kalabalık, gerekse de sohbeti kesip eşlik ettiren beste seçimleri derken hem kupa hem de özellikle rakip için ekstrem bir tabloydu. Olumlu anlamda olduğunun altını çizerek, anlaşılabilmesi hayli güçtü salonun.
Bir ekonomi-politik notu, ''Yurtta barış, cihanda barış'' anlayışı yakın gelecekte karar alabilme noktasına getirir umarım Türkiye'yi. Boncuk dağıtmaya evrilmesi çok ama çok tehlikeli. Tamam İskandinavya'daki vücut ölçüleri profesyonel voleybol oyunculuğundan en uzakta olan bu kadınlara vurmanın kimseye faydası yok, muhakkak. Bununla birlikte İsrail-Filistin savaşının ardından el uzatılacak insanlar ve toplumlar hiç ama hiç seçilmemeye başlandı. Her Filistin diyen sakallıya dede dememek gerekiyor.