2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

bahçeşehir mi çok kötü yoksa biz mi çok iyiyiz hala anlayamadım ama takım müthiş şuan. maşallah diyelim nazar değmesin.
 
muhteşemsiniz be. takım müthiş savaşıyor valla hücumda ayrı savunmada ayrı. önceki maçlara kıyasla muhteşem bir oyun koyuyoruz ortaya. Fakat bu iyi oyuna rağmen yüzümüze yüzümüze çarpan bir ribaund sorunu var. Çok fazla ribaund veriyoruz öyle böyle değil.
 
İlk yarıyı 47-24 önde kapadık. Bugün gerçekten iyi oynuyoruz ve her oyuncu katkı veriyor ancak hücum ribaundu sorunumuz haliyle devam ediyor. Bahçeşehir Koleji çok kolay geçiş yiyor ve Bouteille, Taylor, Boutsiele arasında rol dağılımı oturmamış görünüyor.

Hücumda hangi uzun oynarsa oynasın, köşedeki boş oyuncuyu iyi bulduk ve bunları yüzdeli olarak sayıya çevirdik. Toplu oyuncuya gelen perdelerde mesafeleri iyi ayarladık ve doğru şutları yakalamayı başardık. Forvet ve tepe ikili oyunlarında oyuncularımıza uygun pozisyonları yarattık. Buğrahan da sonunda oynamaya karar vermiş görünüyor. Savunma ise pas kanalları konusunda her zaman eller kollar aktifti. Rakibin pick&roll denemelerinde uzunlarımız adam değişme savunmasını iyi yaptı. ANCAK HÜCUM RİBAUNDU SORUNU DEVAM EDİYOR! ATLET BİR UZUN EKSİKLİĞİ HİSSEDİLİYOR. HER MAÇ RAKİP SİZE BÖYLE GEÇİŞ İMKANI TANIMAZ.

Not: Bahçeşehir, iyi bir kadro ve ikinci yarı Bursaspor'un verdiği gibi bir reaksiyon verecektir. Burada ayakta kalmak önemli.
 
Son düzenleme:
bahçeşehir mi çok kötü yoksa biz mi çok iyiyiz hala anlayamadım ama takım müthiş şuan. maşallah diyelim nazar değmesin.
Bence Bahçeşehir de oldukça kötü. Takım iyi görüntü verdi ama maçın geneline yaymaları lazım. Takım hazırlık döneminde maç içi çok dalgalanma yaşıyor. Özellikle ikinci yarı performansımız daha sıkıntılı gibi. Net olarak bakmadım ama aklımda bu şekilde yer etmiş
 
Bundan önceki neredeyse bütün maçlarda ikinci yarıda skorda kaybettik. Sürekli seriler yiyoruz. Bence ilk yarıdaki oluşturduğumuz fark suni. İkinci yarı görmek lazım esas takımı. Umarım skoru tutabiliriz.
 
Takım bana tokat gibi cevap verdi. Siz böyle kazanın her maç eleştirecek bişey bulurum yeter ki kazanın aslanlarım benim.
 
Jarell Martin dışında sırıtan yok. Etine dolgun uzunumuz baya gerilemiş inşallah toparlar. 500 bin veriyoruz ama piyasası var. 300 e kontrat bulsa üstünü versek, 300 e atlet uzun bulunur. Halilovic de Samet de yanına atlet çabuk fizikli uzun daha uygun olur. Martin pek bu tip bir uzun değil gibi.
 
Son düzenleme:
takım son 2-3 dakika cıvımış olsa da tatmin eden bir galibiyet aldık bence. çok başka oynadık önceki maçlara kıyasla uçtuk resmen bu maç. Maşallah takım bravo.
 
Radebaugh tam olarak ne yapıyor? Şut yok. Asist özelliği çok iyi değil. Hazırlık döneminde genellikle çok sıradan bir görüntü verdi. Ligler başlayınca toparlar umarım.
 
daha önce Galatasaray sözlük'te bir yazar basketbol takımının isminin değişeceğini söylemişti. aşağı yukarı bir ay olmuştur o entry'i göreli. aslı astarı yoktur diye düşündüm zaten burda da dönmedi muhabbeti. isim değişikliği vs. olacak mı yada bu konuda beklentisi olan var mı merak ediyorum. isim değişikliği için nef'in verdiği paranın 1 lira fazlasını vermesi lazım sponsor olan firmanın, ben o parayı verecek şahıs yada firma olduğunu da pek sanmıyorum Galatasaraylılar içinde.
 
Daçka iyi bir rakip güzel maç olur umarım. Nef tamamen çekilmez sanırım. Yan sponsorluk olabilir. Nef katkıyı artırmak için isim hakkından feragat etmiş olabilir Rams stad sponsorluğu gibi. Erden Timur’un parayı geri alacak hali yok en kötü diğer branşlara aktarılır.
 

Üst