2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Bu Yeboah'a gıcık oluyorum.Şurada faul alamayacaksan 80 kez dene o topu çemberden sokamazsın sen.İlk çeyrektede bir pası vardı panyaya attı topu.

Bizim uzun vadede yola devam edeceğimiz 3 yabancıyla hazırlık dönemini geçirmemiz gerçekten çok üzüyor.
 
evet analizlerime göre pivot transferini geciktirmezsek bu sene şampiyonuz. az önce yaptım bu analizi. işin şakası, maşallah müthiş hücum ediyoruz.
 
Şu anki 5'i anlayamadım.Radebaugh'u çıkarıyorsun bari oyunda Walden olsun.2 hücumdada zorladık.

Savunmayada ayrı parantez açmak lazım.Rakibin hücumlarını faul yaparak durduran bir takımımız var.Çok kolay faul yapıyoruz,çünkü savunma yapamıyoruz.
 
yav acayip şekilde ribaund veriyoruz delireceğim şimdi ekran başında. rakibin hücum ribaundu sayısı bizim savunma ribaundu sayımızdan fazladır.
 
Igokea iyi bir kadroya sahip değil.Bir ara Abd'li kısaları falan vardı.Spikerinde dediği gibi Igokea şansları değerlendiremiyor.Birazcık iyi kadrosu olsa ilk yarı sonucu biraz farklı olurdu.
 
Jarell Martin'e biraz fazla maaş vererek almıştık geçen sezon sinyalleri veriyordu umarım toparlar biraz kilo vermesi lazım. Enerjisi yetersiz şimdilik. Halilovic tecrübeli oynu biliyor ama kısıtlı bir oyuncu nihayetinde. Yeboah rotasyon oyuncusu olur ama elinde ancak çöp zamanda oynayabilecek Muhaymin ve rolü belli Göksenin varken Yeboah yerine J.Palmer gibi daha dominant bir 3 iyi olurmuş
 
Basima birsey gelmeyecekse ben takimi begendim.Henuz ikinci hazirlik maci oldugu dusunulurse fena isler yapmiyoruz.Tabi ki zamanla oynadikca belli seyler oturacak.Herkes gibi bende Halilovic’i pek begenmedim.Yeboah ise mesela yerli statusunde falan olsa eyvallah derdim ancak yabanci sinirinin 5 oldugu yerde Yeboah’i direk o 5 yabancinin icinde bulundurmak biraz fazla luks gibi.Eger Yeboah yerine 2023 model Blake Schilb,Halilovic yerine de daha ozellikli bir 5 numara gelirse belki biraz abartiyorum ama Wilbekin ve Larkin’in yabanci sayilacagi sezonda hersey olabilir.
 

Üst