2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Radebaugh tarihimizin en iyi 10 savunmacisindan biri gibi gozukuyor :) Kene gibi masallah.Derken uclugu de cakti.Cidden geldigi gun de yazmistim,cok iyi transfer.
 
Martin hiç tat vermedi ya cidden, saydirdigimiz yeboah ve ikinci yarı halilovic iyi top oynadı ama Martin cık maalesef. umarım gününde değildir ondan böyle olmuştur.
 
Martin henüz hazır değil ama zaman vermek lazım. Halilovic istekli olsa da bence oraya daha iyi biri alınmalıydı. Yeboah da atlet ve savunmada iyi ama üçlük atamıyor. Muhaymin ve Gökseninden artı bir yönü yok pek fazla. 5 yabancıda fark yaratacak bir sf lazımdı oraya da. Ben yine ısrarlıyım Halilovic ve Yeboah yerine başka adam alınmalı bence ama değişmeyecektir. Takımı ben de beğendim ama. Yalnız rakip zayıftı. Ama 3 maçta 3 galibiyet aldık iyi sinyaller veriyor takım. CSKA maçı biraz daha zorlayacaktır bizi. Kendimizi test edebiliriz.
 
Eylül sonuna kadar bir dolu mac var. İgokea pek güçlü bir takım değil. Denizli'deki Daniel Oturu sağlam geliyor g-lig ve kolejde iyiydi.

Uzunlarda hala dominant atlet uzun yok. Kombo forvet ağırlığını koyacak bir kanat yok. Guardlar iyi form tutmasa da İsmet Buğrahan iyi olacak gibi duruyor. Halilovic hareketliliği pası düşünmesi olumlu, Samet'in hücum çeşitliliği iyi ama 4 ten bozma 5 her anlamda. Martin parasına göre hayal kırıklığı yaratabilir gibi duruyor biraz zaman vermek lazım olmuyorsa da her zaman talibi çıkar az bir zararla çıkılır. Ekimden sonra tazminatla çıkarsın çoğu oyuncudan Ekim başında duruma göre kadroya son şekil verilmeli.
 
Takımı beğendim. İstediğimiz an gaza basıp farkı açtık. Zamanla daha iyi olacaktır. Ama atletik bir uzun şart.
 
J.Martin alışacaktır; biraz daha zaman gerekli ki daha hazırlık kampındayız ve 3 hazırlık maçı oynadık sadece; Halilovic hazır geldiği için şu anda beklenti üzeri performans veriyor özellikle akıllı oyunuyla.
6. yabancı konusunda 3-4 yada 4-5 alınacak mış kamp sonrası karar verilecek deniliyor.
 
ilk 1.5 dakika çok iyiydik hücumda olmasa da hücum ribaundlarini iyi topladık savunmada da iyi başladık. sonraki 2.5 dakika ise tümüyle fiyasko. ilk molada 9-0 gerideyiz.
 

Üst