Brooks ile ilgili analizin var mı hocam varsa nedir?
Brooks ile ilgili analizin var mı hocam varsa nedir?
Ristiç demişken kalacak mı acaba? Yeni koçla daha iyi olabilir.Dusan Ristiç alınmadan önce yazmıştım buraya.
Vef riga'da gözüme çarpmıştı bence fena hamle olmaz. Tabi ibrahime faye fall ismi bi tık daha garanti olur.
Gerçi oda kötü sakatlanmıştı son durumu ne acaba.
Ristiç demişken kalacak mı acaba? Yeni koçla daha iyi olabilir.
Kalsaydı iyi olacaktı.Kullanmayı bilirsen kaliteli bir kumaşı varTenerife.
Kaliteli olabilir ama rakip kısalar benim takımımın pota altında cirit atacaksa varsın olmasın derim ben. Bu sezon çokça gördüm maalesef bahsettiğim sıkıntıyı.Ristic'in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu Tenerife'deki performansından sonra çok daha iyi anlayacağız bence.
İsmet Yiğit vs olmuyor demek ki. Bütçe yine aşağılarda anlaşılanBuğrahan için uğraşıyor musuz...
İsmet ve Yiğit i isteyince bütçe üstte Buğrahan isteyince bütçe düşük yorumu orantısız olmuş.. Buğra bu adamlardan daha üst seviye oyuncudur, banko milli takım oyuncusunu olmayanlardan altta görmek garip olmuş..İsmet Yiğit vs olmuyor demek ki. Bütçe yine aşağılarda anlaşılan
Buğrahan demek bütçenin düşmesi demek değil bence. Buğrahan İsmet ve Yiğit ten daha iyi bir isim. Umarım olur.İsmet Yiğit vs olmuyor demek ki. Bütçe yine aşağılarda anlaşılan
Buğrahan+Doğuş+Onuralp yetiyorsa iyi bari.Bugrahan gelirse bence uzun yillar Galatasaray'da oynar ve jubilesini bizde yapar. Bence A Milli Takimin en iyi 2 numarasi Bugrahan. Yanina Dogus Ozdemiroglu ve OnurAlp Bitim transferleri yeterde artar Sadik kalirsa. Bu 4 yerliye saglam bir kaynak ayrilmali.
Her zaman olmasi gereken Galatasaray Spor Klubunun Basketbol takimindan.Buğrahan+Doğuş+Onuralp yetiyorsa iyi bari.
Bu arada hangi takımdan bahsediyoruz?