Kenan çok yüksek maaş alıyor diye biliyorum. Rakam konusunda 5 milyon TL alıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Nef şubeyi sahiplense keşke tümüyle, AŞ olmadan AŞ gibi yönetmeye başlasa Fenerbahçe'de olduğu gibi.Stad sponsorlugunun yabanci bir sirkete verileceği ve Nef'in yine sadece basketbola sponsor olacağı bilgisini aldim bende.
Umarım doğrudur.Eyüp Yıldız : Bir basketbol transfer haberi paylaşayım.
Galatasaray Nef Senegalli pivot İbrahime Faye Fall ile görüşüyor.
Mitrovic daha önce bu oyuncu ile Monaco'da çalışmıştı ve Eurocup şampiyonu olmuştu.
Haberi değerli dostum @DAlessandro_LU'ya da doğrulattım.
Bunun haberleri genelde sallama oluyor. Üstüne konuşmaya çok gerek yokEyüp Yıldız : Bir basketbol transfer haberi paylaşayım.
Mitrovic daha önce bu oyuncu ile Monaco'da çalışmıştı ve Eurocup şampiyonu olmuştu.
Tam bizlik işte.Bu sene sadece 8 maç oynamış.
Bu sezon için mi acaba?Eyüp Yıldız : Bir basketbol transfer haberi paylaşayım.
Yeni sezonBu sezon için mi acaba?
Aynen öyle, hatta geçen sezonu ve devam eden bu sezonu hiç oynamadan sakat olarak geçirmiş birisi varsa o bizim için daha da uygun bir isim olur, ne de olsa basketbol şubemiz emeklilikten önceki son durakTam bizlik işte.
Stad sponsorlugunun yabanci bir sirkete verileceği ve Nef'in yine sadece basketbola sponsor olacağı bilgisini aldim bende.
Dusan Ristiç alınmadan önce yazmıştım buraya.