• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Kenan çok yüksek maaş alıyor diye biliyorum. Rakam konusunda 5 milyon TL alıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

5 milyon çokta yüksek değil sanki. 250k dolar Euro şuan dahada az. Göksenin de en az o kadar alıyordur belki daha fazla. Her ne kadar performansı istikrarlı olmasada Kenan ligde ismi olan yerli oyunculardan.

5 milyona kaliteli yerli zor bulursun doları 25 ten hesap etmek lazim TL ile bütçe hesabı yapılamaz enflasyondan dolayı.

Fener ve efesin yapacagi yerli transferlerle dengeler degisecek gibi duruyor. Fener onuralp bitimi transfer ederse oradan biberovic dusebilir. Ayrica ben sehmuzun da ayrilacagini dusunuyorum. Efes bizden sadik emiri istiyor ancak nba'den ömer faruk yurtsevenin de bosa cikma ve sertacin barcelonada sozlesmesinin bitme durumu var. Sadik emiri takimda tutup bugrahan ve biberovic eklemeleri yapilirsa rekabet ederiz yoksa yine ayni hikaye olacak.

Erten Gazi'yi isterdim Kenan Efes yaparsa belki düşer.
Beşiktaş düşerse Egemen Freeman Catwright iyi oyuncular.

Sadık'ı hiçbir şekilde bırakmayarak başlamak lazım. Onuralp ve Erkan'ı da çekmek lazım ama bütçe ne olacak bilemiyoruz.

Dogus Ozdemiroglu'nun kontratı ne durumda?

Stad sponsorlugunun yabanci bir sirkete verileceği ve Nef'in yine sadece basketbola sponsor olacağı bilgisini aldim bende.

Stad sponsorlugunun yabanci bir sirkete verileceği ve Nef'in yine sadece basketbola sponsor olacağı bilgisini aldim bende.
Nef şubeyi sahiplense keşke tümüyle, AŞ olmadan AŞ gibi yönetmeye başlasa Fenerbahçe'de olduğu gibi.

Eyüp Yıldız : Bir basketbol transfer haberi paylaşayım.
Galatasaray Nef Senegalli pivot İbrahime Faye Fall ile görüşüyor.
Mitrovic daha önce bu oyuncu ile Monaco'da çalışmıştı ve Eurocup şampiyonu olmuştu.

Haberi değerli dostum @DAlessandro_LU'ya da doğrulattım.

Mitrovic daha önce bu oyuncu ile Monaco'da çalışmıştı ve Eurocup şampiyonu olmuştu.

Umarım doğrudur.

Bunun haberleri genelde sallama oluyor. Üstüne konuşmaya çok gerek yok

Bu sene sadece 8 maç oynamış.

Bu sezon için mi acaba?

Tam bizlik işte.
Aynen öyle, hatta geçen sezonu ve devam eden bu sezonu hiç oynamadan sakat olarak geçirmiş birisi varsa o bizim için daha da uygun bir isim olur, ne de olsa basketbol şubemiz emeklilikten önceki son durak :cautious:

Mükemmel olur olması gerekende bu zaten en azından bu sene için birşeyler başarmak istiyorsak 5 Milyon $ gibi bir bütçe şart

Bahsi geçen isimler hep risk barındıran isimler. Anlaşılan gelecek sene de işimiz zor.

Geri