...
Ben de yıllardır takip ederim Çağlar Torunu, ihtimal bile vermiyorum böyle bir olayın için de olduğuna. Maalesef işler kötü gidince hep birilerini taraftarın önüne atıyorlarBen Caglar’i sahsen tanimiyorum ama buradan hepimiz biliyoruz az cok. Kimsenin suyuna giden, satilik kalemi olan biri oldugunu asla dusunmuyorum Caglar’in. Neyse onu soyler, elestirir.
200 bin dolar değil. 1.5 milyon euro.Pana, 200 bin dolara Kendrick Nunn ile anlaşmış. Çok iyi katkı olur.
Doğrudur hocam ama aylık olarak 200 bin demek istedim. Düzeltme için teşekkür ederim.200 bin dolar değil. 1.5 milyon euro.
Andric tipi mobil, ayakları hızlı pivotu bulsak da getirsek… Üstelik atletizmi de gayet iyiydi. Kirilenko’yu posterlemek herkesin harcı değildir.Abi acaba bugun Oktay hoca basketbola geri donse yine 5 numaraya andric-savovic ayarı topçular mi çeker yoksa değişime ayak mi uydurur, çok merak ettiğim şeylerden birisi. keşke hocayı bir dönem daha bizde olmasa bile herhangi bir takımda izleyebilsek.
Lisansı çıkmış oynar büyük ihtimal.Bost yarın oynayacak mı?
Sanki çıkıp biz oynuyoruz aga.Takimi GM`yi ve Coach`u elestirmekten artik maca bile odaklanmiyoruaz.