Koçu da yönetimi de eleştiririm ama her 5 dk. ortalama süre almış oyuncuyu EL oyuncusu, doğru transfer diye kabul edince böyle oluyor. Bu mantıkla bakıldığında Buğrahan ve Göksenin de EL oyuncuları. Hem de öyle 3-5 dakika başkası dinlensin diye giren cinsten de değil!
Yeboah'ın aldığı 140 bin bile gayet ciddi bir para. Radebough, Bost, Walden, Halilovic... Bunların hangisine bugün 250-300 bin verirsin? Samet'in oyuna giremediği bir kadroda bunların oluşu, gelene gidene yeniliyor oluşumuz... Sorun bütçe değil, oyuncu seçimleri. Ne Halilovic 250 binlik ne de Yeboah 140 binlik oyuncular. Diğerleri de gayet vasat oyuncular. Bilmem kaç tane rol oyuncusu alıp inisiyatif alan oyuncu bulamayınca da çaptan düşmüş 34 yaşındaki Bost'u getirmek bir şey çözmüyor.
Koç, GM ve tüm yabancıların değişmesi halinde iki cephede de var olabileceğimize inanıyorum. Risk almak lazım. Seneler önce onca kez Higgins yazdım sonunda adamı Gaziantep almıştı. Sezon bitince yine yazdım, buradaki arkadaşlar savunması zayıf filan derken CSKA aldı adamı ve çok da güzel oynadı. Lübnan-Çin arası gidip gelirken 2-3 sene boyunca Hassan Whiteside yazdım. Daha da yazdık Jaiteh filan ama gelenler hep fiyasko oldu. Şimdi de bakıyorum hani takımda heyecanlandıran bir oyuncu yok.