Ligimizde FB ve Efes disinda Mccormack’ten iyi centerlari siralayim bari belki onlardan birini alirlar
3- Pinar KSK- Carrey JR
4-BJK- Delgado
5-Bursa-yok / hamilton ile es deger olabilir
6-Dacka
7-Petkim - Simmons
8-Manis-Terry
9-Telekom-Enoch
10-Tofas- maclarini cok izlemedim yorum yapmayacagim
12-Bahcesehir- Boutsiele
13-Buyukcekmec3-UpSon’i tercih ederim takim kimyasina daha iyi uyar ama Mccormack’ten daha iyi diyemem.
14-Bodrum-Ahmet Sameti kesinlikle daha iyi tamamlar.
15-Merkezefendi- iyisi gitti
16- Samsun - yok
Bana kalirsa Turkiye liginden tercih edecegim bir iki oyuncu olur. Terry ve Simmons cok iyi ama undersize kalir. Boutsiele, Ahmet ve Enoch bunlarin disinda yurtdisi piyasasina bakarim.
Mccormack istedigimiz siyah atletik oyuncu degil, sert degil ayaklari yavas.
Eger olur da alirsak seneye gondeririz. Prepelic hayirli olsun kendisi iyi bir tamamlayici olur ama Bugrahan’in oldugu yerde daha atletik bir oyuncuya gitmek lazimdi. Bence su an tum tuslara basiyoruz ve sonuc cok iyi olmayacak gibi geliyor. Bu noktada takimi bastan kuramazsin. Yapilmasi gereken cok net iki hamle var Bost / Walden’dan cikip saf bir pg almak Halilovic’ten cikip sert atletik bir uzun almak. 3. Hamlede yapabiliyorsan Yeboah’dan cikip sutu daha stabil bir sf almak.
Uzulerek soyluyorum yapilan hamleler bana takimi bir yere goturecekmis gibi gelmiyor.
Bizim butcelerimizde takim kimyasi cok onemli ve biz bunu hic onemsemiyoruz. Prepelic kotu mu hayir kesinlikle iyi ozellikler var ama star degil, takim oyunundaki bir disli olur. Biz de ayni yerde isleyebilecek disli var digerleri eksik