2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

2 gün sonra artık kovmak dışında başka şansımızın olmadığı bir koçun olduğu takıma transfer yapıp duruyoruz.. Ya getireceğimiz koçun sistemine uymazsa bu oyuncular ne yapacağız ? Gerçi yabancı oyuncularımız o kadar kötü ki bunlar bile iyi gözükebilir işin o tarafıda var..
 
Tek dileğim, olası koç degisikliginde Mitrovic'in yerine gelecek koç ile anlaşılmış olması. Ve transferlerin yeni koça danışarak yada bu koçun istediği profildeki oyunculara gidilerek yapılması.
Yok eğer böyle bir durum yoksa yeni gelen koçun yeni gelenleri istememesi, bu oyuncular benim sistemime uymuyor demesi en doğal hakkıdır.
 
Abi yok artık. nasıl olacak o, Martin mi gidiyor? Ve bu değirmenin suyu nereden geliyor, madem para vardı niye yazın Haziran ayının ortasına bile gelmeden yeboah ve halilovic aldık biz? akıl hastanesine yatıracak beni bu şube.
Valla gidecek oyuncular hakkında bişey öğrenemedim şuan ancak McCormack ile bitme aşamasında olduğumuzu Gillespie ile görüştüğümüzü duydum.
 
Pişman olacağımız transferler yapıyoruz.. Bahçeşehir koleji'de yakın zamanda Daçka gibi dağıtacak takımı bekleseydik keşke..
 
Bahçeşehir treni kaçarsa oturur ağlarım. Ki düşen isimlere ve yapılacan/yapılacak transferlere bakılırsa o tren kaçacak gibi. Aralık ayında da pişman olunacak topçu çekmeyiversinler bir zahmet. valla gına geldi.
 
Dünyanın en basit denklemi genetik olarak atlet uzun çıkartamıyorsun o zaman bir tane yabancı hakkını bundan yana kullanacaksın .Biz gidiyoruz halilovic çekiyoruz .
 
Ligimizde FB ve Efes disinda Mccormack’ten iyi centerlari siralayim bari belki onlardan birini alirlar :)

3- Pinar KSK- Carrey JR
4-BJK- Delgado
5-Bursa-yok / hamilton ile es deger olabilir
6-Dacka
7-Petkim - Simmons
8-Manis-Terry
9-Telekom-Enoch
10-Tofas- maclarini cok izlemedim yorum yapmayacagim
12-Bahcesehir- Boutsiele
13-Buyukcekmec3-UpSon’i tercih ederim takim kimyasina daha iyi uyar ama Mccormack’ten daha iyi diyemem.
14-Bodrum-Ahmet Sameti kesinlikle daha iyi tamamlar.
15-Merkezefendi- iyisi gitti :)
16- Samsun - yok

Bana kalirsa Turkiye liginden tercih edecegim bir iki oyuncu olur. Terry ve Simmons cok iyi ama undersize kalir. Boutsiele, Ahmet ve Enoch bunlarin disinda yurtdisi piyasasina bakarim.

Mccormack istedigimiz siyah atletik oyuncu degil, sert degil ayaklari yavas.

Eger olur da alirsak seneye gondeririz. Prepelic hayirli olsun kendisi iyi bir tamamlayici olur ama Bugrahan’in oldugu yerde daha atletik bir oyuncuya gitmek lazimdi. Bence su an tum tuslara basiyoruz ve sonuc cok iyi olmayacak gibi geliyor. Bu noktada takimi bastan kuramazsin. Yapilmasi gereken cok net iki hamle var Bost / Walden’dan cikip saf bir pg almak Halilovic’ten cikip sert atletik bir uzun almak. 3. Hamlede yapabiliyorsan Yeboah’dan cikip sutu daha stabil bir sf almak.

Uzulerek soyluyorum yapilan hamleler bana takimi bir yere goturecekmis gibi gelmiyor.

Bizim butcelerimizde takim kimyasi cok onemli ve biz bunu hic onemsemiyoruz. Prepelic kotu mu hayir kesinlikle iyi ozellikler var ama star degil, takim oyunundaki bir disli olur. Biz de ayni yerde isleyebilecek disli var digerleri eksik :)
 
Forumda McCormack'a karşı bu kadar direnç neden var anlamıyorum açıkçası. Beklenti nedir, EL etiketi sevdasını gördük sene başında. Aralık gelmeden çıkmaya çalışıyoruz. Potansiyeli olan, gelişime açık topçu. Bizim böyle oyunculara yatırım yapmamız lazım zaten. Ligde almak isteyeceğim birkaç pivottan biridir (FB ve Efes dışında).
 
Forumda McCormack'a karşı bu kadar direnç neden var anlamıyorum açıkçası. Beklenti nedir, EL etiketi sevdasını gördük sene başında. Aralık gelmeden çıkmaya çalışıyoruz. Potansiyeli olan, gelişime açık topçu. Bizim böyle oyunculara yatırım yapmamız lazım zaten. Ligde almak isteyeceğim birkaç pivottan biridir (FB ve Efes dışında).
Biz ne istiyoruz ? Atletik oyuncu mu ?

Bize inanmiyorsaniz NBA draft pros and cons`a bakin. Samet varken Mccormack gereksiz benzer profiller. Hatta Samet bence daha sert bir oyuncu.

Arastirma yapamazsaniz ben bir ikisini asagi koyuyum. Hepsinde ayni seyler yaziyor atletizmi eksik, ayaklari yavas. Neyse alalim zaten deneme yanilma tahtasi gibi takimimiz var.

NBADRAFT

McCormack has made huge strides during his time at Kansas, looking much more mobile, in shape, confident in his offensive game and taking on a leadership role. He’s got a rock solid frame and his improved mobility certainly lifts his draft stock.

He’s also a really solid FT shooter for big, hitting over 80% from the line.

McCormack isn’t the most springy athlete and is bit heavy footed.

Draftkings

David McCormack Draft Profile
  • Strengths. McCormack is a solid finisher at the basket and a solid low-post scorer in the paint. ...
  • Weaknesses. Given his size, he struggles to guard smaller players and lacks lateral quickness. ...
 

Üst