Caboclo gideli çok oldu maalesef.Birch Venezia gittiyse Cabacloya çökelim.
Tarık Jones'a elmi yaman beymi yaman hodrimeydan .
Gittini biliyorum yerine uzun arıyolarsa diye dedim.Caboclo gideli çok oldu maalesef.
Abi koç ile tazminat konusunda anlaşıldığını okudum birkaç yerde, doğruluğu nedir? Karşıyaka maçının geçmesini mi bekliyor yönetim yolların ayrılması için?Yapılan değişimler; biz bu sene kadroyu kuramadık yeniden kuruyoruz dışında, ek maliyet-bütçe-gider demek olduğundan ve bu güç bulunabildiğinden neden sezon başında misal 3,5 değil de 4 bütçe ayrılmadı ya da ayrılan bütçede yapılan hamleler burada ya da sosyal medya-basketbol camiasında yanlış ya da eksik diye konuşulurken bizim tarafımızdan algılanmadı sorgulamak lazım.
Şimdi de coach-oyuncu arası ipler kopmuşken, hatta tazminat görüşmeleri yapılıyorken neden GM değişikliği sonrası biraz daha beklenilir onu da anlayabilmiş değilim.
Aslında bu geçmişten gelen bozukluk belli sezonlar hariç hep kadrolarımız bu şekilde oldu sezon başı kur sezon ortası sil baştan işte bu yüzden basketbol a.ş kurulmalı ve sponsorunda dahil olduğu bir yapı gelmeli.Yapılan değişimler; biz bu sene kadroyu kuramadık yeniden kuruyoruz dışında, ek maliyet-bütçe-gider demek olduğundan ve bu güç bulunabildiğinden neden sezon başında misal 3,5 değil de 4 bütçe ayrılmadı ya da ayrılan bütçede yapılan hamleler burada ya da sosyal medya-basketbol camiasında yanlış ya da eksik diye konuşulurken bizim tarafımızdan algılanmadı sorgulamak lazım.
Şimdi de coach-oyuncu arası ipler kopmuşken, hatta tazminat görüşmeleri yapılıyorken neden GM değişikliği sonrası biraz daha beklenilir onu da anlayabilmiş değilim.
Bana söylenen görüşüldüğü hala, inşallah anlaşılır.Abi koç ile tazminat konusunda anlaşıldığını okudum birkaç yerde, doğruluğu nedir? Karşıyaka maçının geçmesini mi bekliyor yönetim yolların ayrılması için?
Hayırlı olsun, umarım çok başarılı olur ve bu transfer şube olarak güzel günlere başlangıcımız olur. Umarım tez zamanda Mitrovic'in de ayrılık haberini alırız.