Sence faydalı olur mu? Geçen yılki iç sahadaki Bjk maçında beğenmiştim ama bu yıl izleyemedim hiç.McCormack hayırlı olsun
Sence faydalı olur mu? Geçen yılki iç sahadaki Bjk maçında beğenmiştim ama bu yıl izleyemedim hiç.McCormack hayırlı olsun
Takım yapısı ve mevcut koçu düşündüğümde şüphelerim var ama sene başında 1. sıraya yazmıştım. Gillespie ile ilgileniyorduk bir de ona göre daha iyidir bence.Sence faydalı olur mu? Geçen yılki iç sahadaki Bjk maçında beğenmiştim ama bu yıl izleyemedim hiç.
Bende Bayernli nin olmamasına sevindim. Şimdi gideceklere geldi sıra. Halilovic banko iki yabancı daha gider gibime geliyor. Jarell, Radebaugh ve Walden adaylar sanki.Takım yapısı ve mevcut koçu düşündüğümde şüphelerim var ama sene başında 1. sıraya yazmıştım. Gillespie ile ilgileniyorduk bir de ona göre daha iyidir bence.
Mitrovic gidince de Yakup Sekizkök hayırlı olsun diye yorumladım FurkanMcCormack hayırlı olsun
Mitrovic gidince de Yakup Sekizkök hayırlı olsun diye yorumladım Furkan
Kac para ya 1 Mccormack ?
Bu hamleler sezon başında neden yapılmıyor çünkü amatör branş olarak lanse edilen şubeler tanıdığa iş bulma görev verme yerlerine dönüşmüş durumda ki bu yıllardır böyle. Zaten o yüzden bu branşları kapatmıyorlar, korkuları taraftar baskısı vs değil, korkuları eğer bu şubeler kapatılırsa eşe dosta arkadaşa tanıdığa bir daha böyle bir kazanç sağlayamayacak olmaları.Gecen sezon Ocak ayinda yazmisim bunu.Benim sahsen begendigim bir oyuncu.
Mccormack konusunda fikirler kisiden kisiye degisebilir.Tartisilmaz bir topcu degil sonucta.Tavares veya Vesely almadik.Potansiyeli olan,iki sezondur ben dahil bircok kisinin dikkatini cekmis bir oyuncu.Burada asil sorgulanmasi gereken su ki Mccormack sezon basi serbest durumdaydi.Biz gittik Halilovic aldik.Madem Mccormack’i sezon ici hamlesi olarak degerlendirebiliyorsunuz sezon basinda serbestken niye dusunmediniz diye sorarim ben.
Ayrica su da var.Foruma eskisi gibi yazmiyorum fakat 2 aydir son 3-4 mesajimda Mitrovic’in oyuncu ve takim potansiyelinin yarisini bile yansitamadigini yaziyorum.O yuzden Prepelic ve Mccormack bana gore basarili iki ekleme gibi gozukse de mevcut kocla cok birsey degisecegini dusunmuyorum.Umarim Karsiyaka 20’ye yatirdiginda yollari ayirmayi artik ihmal etmeyiz.
David McCormack tam anlamıyla fiyasko bir transfer. Savunmada tam bir kara delik olan, savunma bilgisi olmayan ve sadece küçük takımlarda istatistik yapan biri için forumdaki sevinç halini anlamak mümkün değil. Freddie Gillespie kendisinden daha uyumlu olurdu bizim için. Kyle Alexander ya da Mfioundu Kabengele gibi sezona formda başlamış biri de bizi ileriye taşırdı. McCormack hücumda sayısını yapacak, savunmada attığı sayıdan daha fazlasını yedirecek. Büyük maçlarda sinecek ve yok olacak. En az Halilovic kadar skandal bir transfer benim gözümde.
Bu sezon harcanan para 2022 Haziran-Temmuz ayında harcansa bugün bambaşka bir seviyede olabilirdik. Ve belkide müzemizde bir Avrupa kupası daha olurdu. Yeni gelecek koçla neredeyse 5 Milyon Dolar harcanacak ama sezon sonu bir mucize olmazsa bir kupa alamadan sezonu kapatacağız. Yüreğim yanıyor bu duruma.
Klemen Prepelic kaliteli oyuncu ama Mitrovic'in elinde körelmeyeceğinin bir garantisi yok.
En azina katilmakla beraber Halilovic’i begenmesem de bence Halilovic basketbolcudur, takimi bozmaz. Mccormack bu seviyenin topcusu degildir tabii bu seviye dedigim biz Bodrum Samsun seviyesindeyiz onu da unutmayim da … hayirli olsun. Gillespie yeteneksizi mi Mccormack mi Gillespie gercekten Ege Arar mi Mccormack mi deseler takimdaki oyunculari dusunerek Ege Arar derim abartmiyorum. Biz de gecen sene hucum olarak daha iyisi Ristic vardi ne kadar kullandik cunku savunmada acik veriyorduk. Aynisinin siyahi benim icinDavid McCormack tam anlamıyla fiyasko bir transfer. Savunmada tam bir kara delik olan, savunma bilgisi olmayan ve sadece küçük takımlarda istatistik yapan biri için forumdaki sevinç halini anlamak mümkün değil. Freddie Gillespie kendisinden daha uyumlu olurdu bizim için. Kyle Alexander ya da Mfioundu Kabengele gibi sezona formda başlamış biri de bizi ileriye taşırdı. McCormack hücumda sayısını yapacak, savunmada attığı sayıdan daha fazlasını yedirecek. Büyük maçlarda sinecek ve yok olacak. En az Halilovic kadar skandal bir transfer benim gözümde.
Bu sezon harcanan para 2022 Haziran-Temmuz ayında harcansa bugün bambaşka bir seviyede olabilirdik. Ve belkide müzemizde bir Avrupa kupası daha olurdu. Yeni gelecek koçla neredeyse 5 Milyon Dolar harcanacak ama sezon sonu bir mucize olmazsa bir kupa alamadan sezonu kapatacağız. Yüreğim yanıyor bu duruma.
Klemen Prepelic kaliteli oyuncu ama Mitrovic'in elinde körelmeyeceğinin bir garantisi yok.
Bence Matt Mooney ve Usher’i da alalim gecen sene BJK’nin kadrosu ile ne yaptigini cok iyi biliyoruz Belki bizim foruma girip guluyorlardir. Mccormak diyorlar diye
Yeboah yerine Usher'ı isterdim şu anda.Bence Matt Mooney ve Usher’i da alalim gecen sene BJK’nin kadrosu ile ne yaptigini cok iyi biliyoruz Belki bizim foruma girip guluyorlardir. Mccormak diyorlar diye