katılıyorum.
Galatasaray'ın mevcut 2 dolarlık, maaşların geciktiği küme düşmemeye oynayan hali bile pana'dan daha cezbedici bence. Pana tümüyle kaosa teslim olmuş durumda. maçlara 1000 kişi bile gitmiyordur muhtemelen, taraftar grubu küs başkanla kavgalı, başkan desen alfa karakter egosu çok başka seviye. bide buraya başka bir alfa Ataman eklenirse silahlı kavgalı gürültülü bir ayrılık olur daha 6 ay dolmadan. tabii ki ben mübalağa yapıyorum, senelerdir hedefsiz kalan bir takım pana bütün bu kaosun yanında. Gereksiz bir hareket olur pana'ya koç olmak. Ataman-Efes defterinin kapandığını bende düşünüyordum ama Efes'in özellikle Laso'dan red yerse başka bir koça gitmeyip yeniden Ergin Ataman ile anlasacagini düşünüyorum. Bakalım orada da işler karışık.
İste bu ortamda bütçemiz artacaksa bizim ne yapacağımız da çok önemli. konudan konuya atlamak gibi oldu ama; diyelim ataman pana yada İtalya yapmadı, bize mi gelecek yoksa tatil mi yapacak bir yıl. Yada İsmi geçen Trinchieri, eğer bütçemiz artacaksa kendisine gidecek miyiz o da önemli. Onun dışında genç ve potansiyelli koçları da kovalayabiliriz. Mesela Telekom Bonn koçu Tuomas Lisalo. Takımın başında görmeyi o kadar çok isterim ki.