Birleşme olur. Bahçeşehir farklı bir isimle devam eder. Tahminim bu şekilde.E hani Bahçelehir ile Bjk birleşiyordu? Radonjic hamlesine bakılırsa birleşme haberleri boş.
Birleşme olur. Bahçeşehir farklı bir isimle devam eder. Tahminim bu şekilde.E hani Bahçelehir ile Bjk birleşiyordu? Radonjic hamlesine bakılırsa birleşme haberleri boş.
Ben ülker-fb birleşmesi gibi olacağını düşünüyorum. O dönem alpella açılmıştı galiba birleşme sonrası.Birleşme olur. Bahçeşehir farklı bir isimle devam eder. Tahminim bu şekilde.
Hem maddi imkanlarını Bjk için kullanacaklar hem de ayrı olarak devam edecekleri takıma Radonjic’i getirecekler.Birleşme olur. Bahçeşehir farklı bir isimle devam eder. Tahminim bu şekilde.
bu türkiyeye özgü bir sey degil zaten. Real Madrid, Barcelona onlardada lokomotif brans futbol. Bayern Münih basketbol takimi var ama lokomotif yine futbol.Kulüpler de lokomotif branş hep fulbol. bjk yeni bir yapılanma birleşme vs vs vs diyor. bir sezon futbolda kötü geçsin yönetim değişsin hiç biri kalmaz
4 numaraya Nate Sestina mı Dalton Hommes mi gelsin isterdiniz. Sestina ayrılsa ben onu isterdim.
Biz ne istiyoruz ? Atletik oyuncu mu ?
Bize inanmiyorsaniz NBA draft pros and cons`a bakin. Samet varken Mccormack gereksiz benzer profiller. Hatta Samet bence daha sert bir oyuncu.
Arastirma yapamazsaniz ben bir ikisini asagi koyuyum. Hepsinde ayni seyler yaziyor atletizmi eksik, ayaklari yavas. Neyse alalim zaten deneme yanilma tahtasi gibi takimimiz var.
NBADRAFT
McCormack has made huge strides during his time at Kansas, looking much more mobile, in shape, confident in his offensive game and taking on a leadership role. He’s got a rock solid frame and his improved mobility certainly lifts his draft stock.
He’s also a really solid FT shooter for big, hitting over 80% from the line.
McCormack isn’t the most springy athlete and is bit heavy footed.
Draftkings
David McCormack Draft Profile
- Strengths. McCormack is a solid finisher at the basket and a solid low-post scorer in the paint. ...
- Weaknesses. Given his size, he struggles to guard smaller players and lacks lateral quickness. ...
bende sestina'yı çok isterim. bu konuda bir tasarruf vardır umarım, temenni olarak kalmasını istemem.4 numaraya Nate Sestina mı Dalton Hommes mi gelsin isterdiniz. Sestina ayrılsa ben onu isterdim.
Farz edelim ki bu ikiliden birisi gelecek. Benim oyum Hommes'a.4 numaraya Nate Sestina mı Dalton Hommes mi gelsin isterdiniz. Sestina ayrılsa ben onu isterdim.
Tenerife ile anlaştı Kyle Guy.
Bost ile birlikte şut yüzdesi düşük Radebough'u gönderir Guy'ı transfer ederdim.
Bence başka transfer yapılmaz.4 numaraya Nate Sestina mı Dalton Hommes mi gelsin isterdiniz. Sestina ayrılsa ben onu isterdim.