2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Birleşme olur. Bahçeşehir farklı bir isimle devam eder. Tahminim bu şekilde.
Hem maddi imkanlarını Bjk için kullanacaklar hem de ayrı olarak devam edecekleri takıma Radonjic’i getirecekler.

Bana çok mantıklı gelmedi. Mesela Alpella örneği verilmiş. Alpella FbÜlker’de oynaması mümkün olmayan gençlerin oynadığı hatta 2 yabancıyla mücadele eden bir takımdı. Bu tarz bir yapılanma için Radonjic’i getirmezsin
 
Balkanlarda keza Slav coğrafyasının Baltık'la kesiştiği kimi noktalarda salon sporları futbolun önünde. Tabi bunda birincil faktör toplumsal antropoloji ve genetik, ikincil faktörse bağlantılı bir biçimde politik tarih. İleri üretim ilişkileri, devlet ve bürokratlar kaynaklı ileri planlama. Bu ikisi futbolun aksine salon sporlarının olmazsa olmazı.
 
Dejan radonjic iyi bir koç olmasının yanında karizmatik de bir figür. Eğer Bahçeşehir yerine biz getirebilseydik ataman ve Mahmuti ile yakaladığımız sinerjinin bir benzerini bence yakalayabilirdik..

Ama bir takım taraftar ve yönetim o kadar vizyonsuz ki Bahçeşehir radonjic getirirken bizim taraftar Hakan demir dileniyor..
 
Biz ne istiyoruz ? Atletik oyuncu mu ?

Bize inanmiyorsaniz NBA draft pros and cons`a bakin. Samet varken Mccormack gereksiz benzer profiller. Hatta Samet bence daha sert bir oyuncu.

Arastirma yapamazsaniz ben bir ikisini asagi koyuyum. Hepsinde ayni seyler yaziyor atletizmi eksik, ayaklari yavas. Neyse alalim zaten deneme yanilma tahtasi gibi takimimiz var.

NBADRAFT

McCormack has made huge strides during his time at Kansas, looking much more mobile, in shape, confident in his offensive game and taking on a leadership role. He’s got a rock solid frame and his improved mobility certainly lifts his draft stock.

He’s also a really solid FT shooter for big, hitting over 80% from the line.

McCormack isn’t the most springy athlete and is bit heavy footed.

Draftkings

David McCormack Draft Profile
  • Strengths. McCormack is a solid finisher at the basket and a solid low-post scorer in the paint. ...
  • Weaknesses. Given his size, he struggles to guard smaller players and lacks lateral quickness. ...

David McCormack geldikten sonra ligde 3 maçta 20 sayı, 5 ribo; BCL'de 2 maçta 14.5 sayı, 8.5 ribo ortalamaları ile oynamış. Bu 5 maçta 4 galibiyet var ve ikisine direkt McCormack etkisi çok büyük. İhtiyaçlarımız neymiş, biz ne istiyormuşuz falan yok mu yabancı site analizi biraz okuyalım.

Görünen köy kılavuz istemez...
 
4 numaraya Nate Sestina mı Dalton Hommes mi gelsin isterdiniz. Sestina ayrılsa ben onu isterdim.
Bence başka transfer yapılmaz.
İkiside olabilir ,önceliğim daulton hommes olur, ikiside sadık ile beraber 3'te oynar. Gelse bile mitrovic denen adam büyük ihtimal 5 oynatır heba eder. Kimsenin roll tanımı belli değil takımda,koç gitmeden transfer yapmamak lazım.
 

Üst