2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

David McCormack geldikten sonra ligde 3 maçta 20 sayı, 5 ribo; BCL'de 2 maçta 14.5 sayı, 8.5 ribo ortalamaları ile oynamış. Bu 5 maçta 4 galibiyet var ve ikisine direkt McCormack etkisi çok büyük. İhtiyaçlarımız neymiş, biz ne istiyormuşuz falan yok mu yabancı site analizi biraz okuyalım.

Görünen köy kılavuz istemez...

Maclari izlemedigim icin bir yorum yapamam, bazi degisiklikler olmadigi surece de izlemeyecegim.

Onun disinda yabanci sitelerde yazdigi gibi McCormak iyi bir bitiricidir ancak ligdeki 3 macina istatistik olarak baktim.

Yenildigimiz Bahcesehir macinda oyunda kaldigi surede -5 ve Samsun macinda da -3. Besiktas macinda ilgili datayi bulamadim.

Yine bu donemde oynadigimiz maclardan beni sasirtan tek galibiyet Besiktas oldu.

Ama yine de umarim ben yanilirim istatistikler yalan soyluyordur, McCormack hem hucumda hem savunmada cok iyi isler cikarmaya devam eder biz de sene sonunda bir final vs izleriz.
 
Son düzenleme:
Guard şart Daçka elenirse ve türü geçersek Abdur Rahkman'ı almaya çalışmalı organize eden sayı da atabilen orta seviye olsa da eldekilerden daha verimli bir pg.
 
bosuna ümitlenmeyin arkadaslar.
Kendi sayisini atabilen gard almadigimiz sürece hic bir hedefe gidemeyiz.

Prepelic ve Mccormak her mac bukadar isabetli sut atamaz, sutlar iceri girmez, yorgunluk olur vesaire felan.
 
Paris Lee bugün Zalgirise karşı 22 sayı 8 asistle oynamış. Bu sezon 8.5 sayı 4.5 asist ortalaması var.
Sezon başı bize de çok yazılmıştı ama bizim her şeyi bilen tayfa onuda vasat yetersiz ilan etmiş. Biz de süper yıldız!!!! Walden'ı almıştık.
 
İsmet, koçun İsmet'i yönlendirici olarak kullanma inadı olmasa bence en iyi transferimizdi. ben en çok onun gelmesine sevinmiştim. sonra da Samet geyik. Samet hadi koçla bağlar koptu bu sene verim almak artık zor ama İsmet öyle değil. hoca İsmet'i artık şutör olarak düşünse, maç krize girdiğinde yayın gerisinden 3-6-9 yazacağı bir rol verse sezonun yerlisiydi der Haziran ayında omuzlarda tasırız. Hoca tamam inatçı bir hoca ama bu kadar bariz bir şeyin üstünde niye inatla duruyor, niye ismet'i inatla yönlendirici olarak kullanıyor bilemedim.
 

Üst