Adı geçen isimler Mitrovic,Andjusic ve Marjanovic bize seviye atlatacak isimler,ok renkli bir sezon olur hele ki Bobanı ligde görürsek ama bütçe önemli yetecek miyiz nedir limitimiz?
Son düzenleme:
Marjanovic gelsin görüntüsü yeterAtlet zenci bir uzun almak neden zor geliyor 1 senedir ? Tabii ki Floyd gibi basketbol katillerinden söz etmiyorum. Bu takıma önce zenci atlet uzun elzem !
Marjanovic haberi de umarım doğrudur. Bu tarz uzunlar direkt olarak ''bug'' oluyor. Tabii sağlık-sakatlık durumlarını bilmeden bunu yazıyorum.
Acikcasi bu seneki kadroyu tercih ederim. Bu isimlerden sadece Andjusic benim icime kenardan gelecek sutor olarak siner. Tyrus yerine dusunulebilir. Tabii oynadigi pozisyonda yabanci olarak bir cok secenek var sadece biraz scouting yapmak gerekiyor.Adı geçen isimler Mitrovic,Andjusic ve Marjanovic bize seviye atlatacak isimler,ok renkli bir sezon olur hele ki Bobanı ligde görürsek ama bütçe önemli yetecek miyiz nedir limitimiz?
O kadro muazzam kadroydu Hertürlü savaşıcak pis işleri yapıcak kavgadan kaçmıcak kadro vardı..Çok fazla ''vic-ovic'' ismi görünce aklıma 2008-2009 takımı (M.Gurovic, A.Zizic) geliyor aklıma, transfer konusunda da Mitrovic hocaya güvenmek gerekli, oyun şablonuna göre adamlar alacaktır bütçe dahilinde.
Kadro muazzamdı ama gidip oyun kurucu pozisyonuna Marshall Strickland gibi bir adamı getirdik.O kadro muazzam kadroydu Hertürlü savaşıcak pis işleri yapıcak kavgadan kaçmıcak kadro vardı..
Takımın başındaki muhterem değil savaşmak ,İlk Ses olsa Gemiyi terk edicek korkaklıkda becerisizlikde olduğu için kadro başarısız oldu.
Ülkerin bize sus payındaki diretmesidir Murat Özyer malesef
Bu arada su an soylenen oyuncular Marjanovic`i disinda tutuyorum o takimdakiler kadar kariyerleri yok.Çok fazla ''vic-ovic'' ismi görünce aklıma 2008-2009 takımı (M.Gurovic, A.Zizic) geliyor aklıma, transfer konusunda da Mitrovic hocaya güvenmek gerekli, oyun şablonuna göre adamlar alacaktır bütçe dahilinde.