2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Samet'in Fenerbahçe'den ayrılacağını sanmıyorum. Furkan'ın ise ayrıldığı takdirde fb ve Efes'ten sonra oynayacağı en iyi yer biziz bence. kendisini çok isterim. Metehan'da müthiş bir çıkış yakaladı bu sene. Egemen için bu sene pek alıcı gözle izleyemedik, yorum yapmayalım. ama şu listeden kim gelse olur ya.

Bu listeden iki oyuncu almalıyız aslında Mahir'den çıkacaksak. Metehan orası için iyi bir aday olur bence ama önüne 15 dk sahaya atabileceğin bir isim şart. Muhsin isterim ben ama Furkan da iyi potansiyel. Böyle topçulara yatırım yapmamız lazım Sadık'ta olduğu gibi.

Ligi gayet iyi takip ettim hatta Turkiye ligiyle birlikte tum avrupa liglerini hatta Avustralya ligini bile takip ettim. Ayberk evet iyi sezon gecirdi ama Ayberk ile Yigitcani kiyaslarken oynadiklari takim ve hedefleri ile birlikte rollerine de bakmak lazim. Ayrica oyunun iki yonune de bakmak lazim.
Ayberk 27 yasinda artik genc de degil Yigitcan ise 24 yasinda ben de her turlu Yigitcan`i tercih ederim.
Sonuc olarak takim planlamasina gore hareket etmeli bence 20-25 dakika rol alacak biriyse Yigitcan 5-10 dakika rol alacak biriyse Ayberk`e giderim.
Ayberk`e gelince iyi gununde Sadik olabilecek ama standarti olmayan bir oyuncu ve defans olarak da zayifligindan dolayi begenmiyorum.

Elimizde Ege Tan ve Muhaymin varken Ayberk Akyazili vb kalibrede oyuncu almayalım Sadık kalırsa 2 giderse 3 yerli alırız fazlasına gerek yok. Bu da bilinen isimlerden olsun artık.

Kerem Övet : Transferler başladı. Önce Yerli isimleri bitirmek . Daha sonra yabancı transferleri yapmak . Turgay zeytingoz transfer işine gireceğini Çeşitli Sırp oyuncu isimleri tamamı yalan Buğrahan Tuncer ismi de yalan bütçe 2.5 , 2.6 mlsf bütçe olucak. Ben 3 üstü olur diyordum. Bu anlam da Bütçeden hocada memnun olacağını düşünmüyorum Ben Sadık kalacağıni düşünüyorum .

Kerem Övet : Transferler başladı. Önce Yerli isimleri bitirmek . Daha sonra yabancı transferleri yapmak . Turgay zeytingoz transfer işine gireceğini Çeşitli Sırp oyuncu isimleri tamamı yalan Buğrahan Tuncer ismi de yalan bütçe 2.5 , 2.6 mlsf bütçe olucak. Ben 3 üstü olur diyordum. Bu anlam da Bütçeden hocada memnun olacağını düşünmüyorum Ben Sadık kalacağıni düşünüyorum .

felaket tad kaçırdı bu detaylar maalesef. kaç gündür forumdan çıkmıyordum haber düşer de üzerine yorumlarız hayal kurarız falan diye.
e hani erden timur iftarda söz vermişti, seneye bütçe artacaktı en azından 2021-22'deki gibi heyecan veren kadro kurulacaktı? pfff. boşuna kafa patlatiyoruz bu şubeye cidden.

Herkese inanmayın, Herkesin her dedigine üzülmeyin. Ne olacak hepsini zaman gösterir
yani kerem övet herkes diyecegimiz birisi değil o yüzden sözüne inanıyoruz. aslında kendisinin sicili kabarık diye biliyorum ama neyse, detaylıca bilmediğim için yorum yapmayayım. yine de şubeye çok yakın olduğu için söylediği şeylerin doğru olma ihtimali çok yüksek.

şaşırtan şey şu, herkes bariz bir şekilde Buğrahan-GS haberi girerken, taa Mart'tan beri Galatasaraylı hesapların %90 bizde oynayacak dediği Buğrahan için neye göre kime göre yalan haber dedi acaba, çok şaşırdım doğrusu.

yani kerem övet herkes diyecegimiz birisi değil o yüzden sözüne inanıyoruz. aslında kendisinin sicili kabarık diye biliyorum ama neyse, detaylıca bilmediğim için yorum yapmayayım. yine de şubeye çok yakın olduğu için söylediği şeylerin doğru olma ihtimali çok yüksek.

şaşırtan şey şu, herkes bariz bir şekilde Buğrahan-GS haberi girerken, taa Mart'tan beri Galatasaraylı hesapların %90 bizde oynayacak dediği Buğrahan için neye göre kime göre yalan haber dedi acaba, çok şaşırdım doğrusu.
Ben de bilmiyorum yalanladı .

Bari bütçe 3.5 m falan olsaydı. Yerli piyasası bu kadar yükselmiş'ken hem iyi yerli alıp üzerine iyi yabancı almak zor bu bütçe ile. İyi bir yabancı'yı geçtim ,sıçrama yapacak potansiyeli birilerini bu bütçelerde getirmek zor olabilir .Yani bu sene'de aynı geçerse hiç uğraşmasınlar salon falan için.

Bulduk ya zaten :) Geçen sene süper yabancı rotasyonumuz vardı her mevkide. Yine bulsan ne olacak ? :) Yine takımdan göndereceksin. Mesele hiçbir zaman bulmak olmadı ki. Tutmak mesele :)

Telekom-Ksk cidden çok keyifli ve mücadele düzeyi çok yüksek bir maç oluyor. Bilmediğimden soruyorum bu iki takımın bütçesi bizden çok mu fazla? Öyleyse ne kadar fazla bilgisi olan var mı acaba? Aramızda uçurum yoksa biz neden böyle takımlar kuramıyoruz?

valla geçen yaz transfer dönemine girerken herkes "karşıyaka 2 dolar ekside, bütçe düşürecek" şeklinde yorumlar yapıyordu. eğer 2 dolar eksideyseler gerçekten o eksiyi kapatıp üstüne çok olsun 2-2.5 eklemişlerdir herhalde. bütçeleri bizden fazlaysa yazık, değilse daha da yazık. bizden fazlaysa 2 dolar eksideki takım nasıl daha çok bütçe koydu, nasıl parası var denilen GS yönetimi 3 milyonun üstüne çıkamadı? eğer değilse de nasıl oluyor da bizden daha düşük bütçeli karşıyaka bizden daha iyi kadro kurup finale çıkabiliyor?

Telekom bizden yüksek bildiğim kadarıyla. 3.5-4 vardır.