Beğenmeme değil de aynı maliyet/kategoride muadiline göre beğenmeme diyelim.Yigitcan ve Bugrahanı begenmemek garip geliyor bana . Zaten Ligde öyle ahım şahım bir yerli pazarı yok.
Beğenmeme değil de aynı maliyet/kategoride muadiline göre beğenmeme diyelim.Yigitcan ve Bugrahanı begenmemek garip geliyor bana . Zaten Ligde öyle ahım şahım bir yerli pazarı yok.
Murat Özyer'in olduğu adanın suları çekilir,Amazonda ise kuraklık olur,Çölde ise fırtına kopar...Kadro muazzamdı ama gidip oyun kurucu pozisyonuna Marshall Strickland gibi bir adamı getirdik.
O kadar da değil hakkını yemeyelim özellikle Hüseyin Beşok, Owens, Dee Brown oldukları sezon iyi başarı elde etti. Ama dönemin yöneticileri tek kişi şubeyi yönettikleri için o kadro dağıtıldı.Murat Özyer'in olduğu adanın suları çekilir,Amazonda ise kuraklık olur,Çölde ise fırtına kopar...
İstanbul diye bizi Mardine götürür ,Künefe diye sütlaç yedirir kendisi
abi bildiğim kadarıyla furkan'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. egehan ise 2 senelik imzalamıştı ama 1 yılı opsiyonlu olabilir bilmiyorum. takımla ipleri koparmisti zaten bir ara egehan. bence ayrılır takımdan.Bu Furkan ve Egehan uzun süreli kontrat ile mi gittiler Efes'e.
Hatırlarsan bjk ile takasa gitmişlerdi ondan dolayı almak lazım sene sonu.abi bildiğim kadarıyla furkan'ın sezon sonu sözleşmesi bitiyor. egehan ise 2 senelik imzalamıştı ama 1 yılı opsiyonlu olabilir bilmiyorum. takımla ipleri koparmisti zaten bir ara egehan. bence ayrılır takımdan.
aynen öyle egemen'i besiktas'a vermişlerdi falan. Egemen'e kıyasla Furkan daha olgun bir oyun oynuyor bence. Furkan'ı alsak harika olur.Hatırlarsan bjk ile takasa gitmişlerdi ondan dolayı almak lazım sene sonu.
Ömercan'ı vermişlerdi birde. Efes'te koç belli olana kadar kim gelip gidecek belli olmayacak galiba. Oradan Buğrahan, Erten Gazi ve Egehan bunlardan ikisini çekebilirsek güzel olur.aynen öyle egemen'i besiktas'a vermişlerdi falan. Egemen'e kıyasla Furkan daha olgun bir oyun oynuyor bence. Furkan'ı alsak harika olur.
Ksk dan Thomas Akyazılı'yı çeksek iyi olur aslında.Troy Selim Şav Pınar Karşıyaka'ya transfer olmuş galiba. Öyle bir haber okudum.
aynen öyle valla, hiç çekinmeden sahaya atılacak bir oyuncu olmuş bu sezon.Ksk dan Thomas Akyazılı'yı çeksek iyi olur aslında.
Ben katilmiyorum ligimizde cok iyi yerliler var;Yigitcan ve Bugrahanı begenmemek garip geliyor bana . Zaten Ligde öyle ahım şahım bir yerli pazarı yok.