2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Murat Özyer'in olduğu adanın suları çekilir,Amazonda ise kuraklık olur,Çölde ise fırtına kopar...
İstanbul diye bizi Mardine götürür ,Künefe diye sütlaç yedirir kendisi 🤣🤣
O kadar da değil hakkını yemeyelim özellikle Hüseyin Beşok, Owens, Dee Brown oldukları sezon iyi başarı elde etti. Ama dönemin yöneticileri tek kişi şubeyi yönettikleri için o kadro dağıtıldı.

yani alacağımız 4 numarayı 10-15 dakika dinlendirmek için Yiğitcan gayet iyi olur bence. yani sırasıyla Sadık,Berkan, Berk demir. bu üçlünün takımı var. ondan sonrası ortalama yani belki o kadarda değil. kötünün iyisini alacağız 4 numara transferinde, Yiğitcan gayet uygun buna. ben daha önce de yazdım, bu sezon troy selim şav çok iyi bir çıkış yakaladı, çıkışına bizde devam edebilir. fiyat olarak da ucuza kapatırız bence, alınabilecek bir risk.

Egemen'in de Furkan'in da sözleşmeleri bitiyor Efes karar verir. Egemen yumuşak olsa da halen iş yapacak seviyede.
Ege Tan kiraya verilecek mi yoksa kadroda artık süre alacak mı? Geçen sezon başında 7 yerli ve Ege Tan vardı. 8 yerli 6 ya inmeli.

Son düzenleme:
Şuan asıl tehlike Basketbol Transferlerinin bitmemiş başlamamış olmasından çok ..Futbolda Şampiyonluk kutlama vs derken hepsi bitti Erden Timur Futbol Transferine bakıcak ise MUHTEŞEM GM'miz Transferleri yapıcaksa hiç ümitlenmeyelim ne iyi oyuncu gelir nede iyi takım kurulmaz geçmiş olsun

Yigitcan ve Bugrahanı begenmemek garip geliyor bana . Zaten Ligde öyle ahım şahım bir yerli pazarı yok.
Ben katilmiyorum ligimizde cok iyi yerliler var;
Gabe Vincent
Austin Reaves
Duncin Robinson

Yigitcan ve Bugrahan kim ki ?

Saka bir yana gercekten ben de anlamiyorum.

Yigitcan ve Bugrahan`in onune koyacagim yerliler Onuralp Bitim, Dogus Ozdemiroglu benzeri unluler onlari da alabiliyorsak hemen alalim yoksa Muhsin, Erkan gibi oyunculari zamaninda begenmedigimiz icin gider Sedat Karagule Sinan Saglam gibi Ergi Tirpanci, Mert Celep gibi oyunculara yoneliriz. Bu arada yanlis anlasilmasin hepsi ligimizin degerli oyunculari sadece bizim citayi nereye koydugumuz onemli.

Bence supriz yapabilecek bir kadro olusturulacaksa bazi ozellikleri ust duzey ama eksik yonleri olan oyunculara yonelmemiz gerekecek.

Yigitcan ve Bugrahan`in ust duzey ozellikleri oldugu gibi eksik yonlerini de cok iyi biliyoruz ancak takim olmak da bunu getirir.

5 tane superstarimiz olmayacagi icin dengeli bir kadroyla takim oyunu oynamamiz gerekecek. Yigitcan ve Bugrahan aslinda bu anlamda cok iyi iki ornek atletizm savunma ve sut birinin eksisi birinin artisi olarak gozumuze carpiyor.

Tabii gonul ister Bugrahan yerine Onuralp Bitim`i alalim.

Bu arada Ergi Tirpanci ve Mert Celep de bence dusunulebilir ligimizde 5-10 dakika fayda saglayabilecek oyuncular ben onlarin da makul bir ucret karsiligi alinmasini isterim.

Yiğitcan yerine ayberk'i tercih ederim. bu sezon ayberk merkezefendi'de enerjisi ve oyunuyla gayet iyiydi. yiğitcan ise bence berbat bir sezon geçirdi.