2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Yabancı olarak darüşafkada'ki akwasi yeboah ile miralem haliloviç isimleri ile anlaşılmıs diye gördüm twitterda, doğru ise geçmiş olsun bu sene'de çöpe gitti gibi, bi yerli kadar katkı vermeyen yeboahı alan turgayı halla menajer diye tutmak rezilliktir.

Bütçe 3 milyon dolar civarı olacaksa şaşalı bir yerli rotasyonuna karşı olduğumu defalarca kez yazdım ve bazı kişilerden tepki gördüm.

O arkadaşlar şimdi ne demek istediğimi anlamıştır sanırım

Son düzenleme:
Akwasi Yeboah ve Miralem Halilovic ligde küme düşmemeye oynayacak takımlarda ancak süre bulabilirler. Eğer bütçe yetmediği için bu yabancılar gelecekse hiç Buğrahan'ı almayalım, Göksenin'e ve Mahir'e gereksiz para vermeyelim ama İsmet, Ege Tan, Muhaymin, Sadık Emir ve Efe Vatan'ın yanına çok kaliteli 6 yabancı alalım. Ve bu şekilde bir kadro yapılanmasıyla lige başlayalım. Sezon ortasında duruma göre boşa düşen yerli oyuncu kovalarız.

Akwasi Yeboah , Darüşşafaka'da ne oynadı ki bize gelsin? İnsan bunları Galatasaray adıyla yanyana düşünmeye bile utanır. Şu anda NBA'den düşecek bir dolu kısa forvet var. Onlara bakarsın ya da Beşiktaş'tan Jordan Usher'ı almaya çalışırsın. Yeboah kim ki bizde oynayacak? Ayıp yahu!

Hiç mi NBA piyasasını ya da Avrupa piyasasını takip etmiyorlar, anlamıyorum ki...

Ben İsmet ve Buğrahan'ın aynı anda alınması konusundaki yorumlara katılmakla beraber , farklı bir açıdan bakıyorum.

1) Senin takımında orta-vasat yerliler tutmadı, tutmuyor.
2) Piyasadaki en iyi 2 yerli oyun kurucuyu rakiplerine bırakmıyorsun. Bu da direkt olarak artı yazar.

Akwasi Yeboah ve Miralem Halilovic ligde küme düşmemeye oynayacak takımlarda ancak süre bulabilirler. Eğer bütçe yetmediği için bu yabancılar gelecekse hiç Buğrahan'ı almayalım, Göksenin'e ve Mahir'e gereksiz para vermeyelim ama İsmet, Ege Tan, Muhaymin, Sadık Emir ve Efe Vatan'ın yanına çok kaliteli 6 yabancı alalım. Ve bu şekilde bir kadro yapılanmasıyla lige başlayalım. Sezon ortasında duruma göre boşa düşen yerli oyuncu kovalarız.

Akwasi Yeboah , Darüşşafaka'da ne oynadı ki bize gelsin? İnsan bunları Galatasaray adıyla yanyana düşünmeye bile utanır. Şu anda NBA'den düşecek bir dolu kısa forvet var. Onlara bakarsın ya da Beşiktaş'tan Jordan Usher'ı almaya çalışırsın. Yeboah kim ki bizde oynayacak? Ayıp yahu!

Hiç mi NBA piyasasını ya da Avrupa piyasasını takip etmiyorlar, anlamıyorum ki...
Abi gerçekten basketbol aklımız turgay zeytingöz denen eleman olunca geçen senden alışkın olmamız lazım. Yani türk telekom bu sene yerlileri erkan dışında iyi değildi ama yabancı seçimleri sayesinde ec ve ligde önemli işler yaptılar.
Tam tersi bursa ise yerliler ile bi yere kadar zar zor götürdü. Arada'ki farkı burdan anlamaları lazımdı ama o kadar zeki değil bizimkiler. Kezza 2 sene önce bizim yabancılar ile yaptığımız ortada, tabi yerli 3 tane iyi yerli oyuncun olursa fark yaratırsın kabul ama bu planlama kabul edilemez.

Hem İsmet hem Buğrahan'ı aynı anda takıma katacak kadar mali lüksü olan takımın 3 ve 5 numaradaki yabancı seçimleri bunlar olmamalıydı.

Eğer bu kadar bütçen yoksa ne diye ikisini aynı anda takıma katarsın?

Şimdiden söyleyeyim 5 numaraya da Samet gelirse yabancı olarak yanına Kambala çekeriz bu bütçelerde.

Son düzenleme:
Guard pozisyonuna ricky tarrant 5 numaraya schilling 2 numaraya wayne mccullough hamleleri olursa küme düşeriz herkes kurtulur Daçkada 6. yabancı olan Akwasiyi alıyoruz yazıklar olsun

Yeboah iyi transfer olmaz. Halilovic’i de 4 numara olarak düşünüyorsa dış şutu olmadığı için tatmin etmez. Daha iyi, fark yaratacak yabancılar kovalamalıyız