2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bir duyum paylaşayım ilk plan Samet Geyik 6 yabancı. 2. Plan Düverioğlu 5 yabancı. Yeboah listede bile yok Halilovic 5.tercih ama hoca bu tarz topçu istiyormuş. Duydugumu yazdm eksiktir fazladır selametle kalın

Samet olursa neden 6 yabancı sanki Sametin maliyeti Ahmet'den yüksektir bilemedin aynıdır.Pozisyon açısından baksak Ahmet sadece 5 oynar ama Samet'in sutu falan var orjin olarak da 4 numara ayakları yavaşladı tabi ama kısa da olsa 4 numara da süre verirsin belki tam tersi olmasın Samet olursa 5 Ahmet olursa 6 yabancı daha mantıklı sanki

Samet olursa neden 6 yabancı sanki Sametin maliyeti Ahmet'den yüksektir bilemedin aynıdır.Pozisyon açısından baksak Ahmet sadece 5 oynar ama Samet'in sutu falan var orjin olarak da 4 numara ayakları yavaşladı tabi ama kısa da olsa 4 numara da süre verirsin belki tam tersi olmasın Samet olursa 5 Ahmet olursa 6 yabancı daha mantıklı sanki
Abi Ahmet + 6 yabancı olamaz çünkü 6 yabancı + 2 tane homegrown sayılmayan oyuncun olur o zaman, Ahmet ve İsmet homegrown sayılmıyor. yani bcl'ye göre toplamda 8 yabancın olmuş oluyor, bir kişiyi dışarda bırakman gerekir öyle bir durumda.
o yüzden Samet + 5 yabancıya ek 6. bir yabancı daha mantıklı.

Detayları bilen varsa yazabilir mi ya bu Samet transferinde Beşiktaş ile aramızda ciddi bir fark var mı ücret konusunda? ve Samet hangi tarafa daha yakın, bilenler aydınlatırsa çok makbule geçer cidden.

Ben Samet Geyik'i tercih ederim. Ayrıca David McCormack bence iyi oyuncu. Ben olsam McCormack ve Usher'ı ciddi bir şekilde düşünürdüm.
Yani Halilovic filan bilemiyorum açıkçası.

Abi Ahmet + 6 yabancı olamaz çünkü 6 yabancı + 2 tane homegrown sayılmayan oyuncun olur o zaman, Ahmet ve İsmet homegrown sayılmıyor. yani bcl'ye göre toplamda 8 yabancın olmuş oluyor, bir kişiyi dışarda bırakman gerekir öyle bir durumda.
o yüzden Samet + 5 yabancıya ek 6. bir yabancı daha mantıklı.

BCL'yi düşünmedim tabi ben ama o hesaplara giriyorsak Mahir'in kesin gidiyor olması lazım.BJK'nin Samet'e ilgisi olup olmadığı bile şüpheli bazı Bjkli hesaplar ilgi yok diyor . Bununla birlikte Bahçeşehir, Telekom vs de ilgileniyor olabilir

BCL'yi düşünmedim tabi ben ama o hesaplara giriyorsak Mahir'in kesin gidiyor olması lazım.BJK'nin Samet'e ilgisi olup olmadığı bile şüpheli bazı Bjkli hesaplar ilgi yok diyor . Bununla birlikte Bahçeşehir, Telekom vs de ilgileniyor olabilir

abi pivot transferi gelirse mahir gidecek demişlerdi, bakalım çıkılır mahir'den büyük ihtimal.

bu arada sponsor muhabbeti doğruysa, Haluk yürekli 48 saat içinde imzalanacak demişti, bayram akabine sonuçlansa bu iş ve nef bütün kaynaklarını basketbola ayırırsa hayaller kurmaya baslayabiliriz diye düşünüyorum. müthiş bir yerli rotasyonu kuruluyor "kağıt üstünde". iyi yabancılarla harmanladığın an şampiyonluğun en büyük favorisisin, iyi bir form yakalarsan insanlar Sinan erdem'e gelmek için takımın finale çıkmasını da beklemez böylece. yönetimin yerli pazarı açıkken pasif kalmayıp isim olarak en iyi oyunculara gitmesi çok sevindirici. bizim kaygımız, bu yerlileri alıyorsak yabancılara para kalmaz kaygısıydı ama nef yönünü sadece basketbola çevirirse müthiş olur, acele etmeden en geç temmuz sonunda, sezon öncesi yapılan ilk turnuvalara hazır olur, seviyemize nazaran da iyi oyunculara gideriz. umarım yönetimin tasarrufu da bu yöndedir, biz zaten bunları söylüyoruz. Yeboah isminin hiç listede olmaması, Halilovic'in listede 5. sırada olması da sevindirdi doğrusu.

Alpha Kaba muadili alınabilir oyuncu bulmak zor. Luka Mitrovic imkansıza yakın. Halilovic son seçenek olmalı.

Guard için Fenerbahçe ve Bahçeşehir deyken begenmesem de yaşı olsa da Erick Green hem yönlendirici hem şutör olarak iyi bir combo guard. Bu sezon iyiydi.

Son düzenleme:
Yönetim, transfer işini neden ağırdan alıyor?
Abi daha ne yapsınlar, yerli transferinde gayet iyiler, çoğumuzun beklediğinden daha aktifler. yabancı transferi için ise daha çok erken, ille acele etsinler dersen geçen yıl haziran ortası kurulmuştu takım, pivot rotasyonun morgan-floyd'du. böyle bir örnek varken önünde biraz sakin ve temkinli olmak en iyisi.