Bir duyum paylaşayım ilk plan Samet Geyik 6 yabancı. 2. Plan Düverioğlu 5 yabancı. Yeboah listede bile yok Halilovic 5.tercih ama hoca bu tarz topçu istiyormuş. Duydugumu yazdm eksiktir fazladır selametle kalın
Abi Ahmet + 6 yabancı olamaz çünkü 6 yabancı + 2 tane homegrown sayılmayan oyuncun olur o zaman, Ahmet ve İsmet homegrown sayılmıyor. yani bcl'ye göre toplamda 8 yabancın olmuş oluyor, bir kişiyi dışarda bırakman gerekir öyle bir durumda.Samet olursa neden 6 yabancı sanki Sametin maliyeti Ahmet'den yüksektir bilemedin aynıdır.Pozisyon açısından baksak Ahmet sadece 5 oynar ama Samet'in sutu falan var orjin olarak da 4 numara ayakları yavaşladı tabi ama kısa da olsa 4 numara da süre verirsin belki tam tersi olmasın Samet olursa 5 Ahmet olursa 6 yabancı daha mantıklı sanki
iyi transfer bence. israilde iyi bir sezon geçirdi.Petkim’in yeni transferi David Efianayi patlayiciligi olan iyi bir 2 numaraya benziyor. Benzer profilde bir oyuncuya gitmeliyiz 2 numarada.
Abi Ahmet + 6 yabancı olamaz çünkü 6 yabancı + 2 tane homegrown sayılmayan oyuncun olur o zaman, Ahmet ve İsmet homegrown sayılmıyor. yani bcl'ye göre toplamda 8 yabancın olmuş oluyor, bir kişiyi dışarda bırakman gerekir öyle bir durumda.
o yüzden Samet + 5 yabancıya ek 6. bir yabancı daha mantıklı.
BCL'yi düşünmedim tabi ben ama o hesaplara giriyorsak Mahir'in kesin gidiyor olması lazım.BJK'nin Samet'e ilgisi olup olmadığı bile şüpheli bazı Bjkli hesaplar ilgi yok diyor . Bununla birlikte Bahçeşehir, Telekom vs de ilgileniyor olabilir
Hangi konuda?Yönetimin yaptığı toplantıda veto oyları ile kabul oyları eşit çıkmış Başkanın oyu red olduğu için nihai karar red olmuş hatta.
Hangi konuda?
Tuhaf geldi. Başkan nereden biliyormuş ki Yeboah'ı? Turgay Zeytingöz ve Şube sorumlusu yk üyesinin imzası transfer için yetiyordur diye tahmin ediyorum.Yönetimin yaptığı toplantıda veto oyları ile kabul oyları eşit çıkmış Başkanın oyu red olduğu için nihai karar red olmuş hatta.
Tuhaf geldi. Başkan nereden biliyormuş ki Yeboah'ı? Turgay Zeytingöz ve Şube sorumlusu yk üyesinin imzası transfer için yetiyordur diye tahmin ediyorum.
Abi daha ne yapsınlar, yerli transferinde gayet iyiler, çoğumuzun beklediğinden daha aktifler. yabancı transferi için ise daha çok erken, ille acele etsinler dersen geçen yıl haziran ortası kurulmuştu takım, pivot rotasyonun morgan-floyd'du. böyle bir örnek varken önünde biraz sakin ve temkinli olmak en iyisi.Yönetim, transfer işini neden ağırdan alıyor?