2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Rezan Epozdemir, baskan beni arasin. Gerekirse; bir oyuncu transferi gerekirse bir amator bransa destek icin kullanilmak uzere; reklam istemeden bila bedel bagis yapmaya hazirim dedi. Alin size el kaynak, basketbola destek olabilecegini soyleyen biri.
Rezan bey bir önceki yönetimde yer alan birisi. Kulübün amatör branşlarda sponsor desteğine ne kadar fazla ihtiyacı olduğunu kendisinin de bildiğini düşünüyorum. Galatasaray'a ayırabileceği bir bedel varsa bunun için illa başkanın aramasını beklememeli.

Turgay Kıran Rezan Epözdemir Cem Uzan hatta Ünal Aysal şov adamları verdiklerini geri alırlar aman uzak olsunlar.

Howard Sant Ross Zaragoza ile uzattı mı? 32-33 oldu ama halen iyi oyuncu çok yönlü bir 3, oyun aklı vb.

Son düzenleme:
Melo boşta. Savunmacı uzunlar alacaksak düşünüyor olabiliriz. Şampiyonluk gönderimizi falan beğenmişti en son come back yazanlara beğeni atıp duruyo eleman aklı da burda. Demedi demeyin.
Melo Rub Guy hep 2.combo guard sg karakterli elinde Buğrahan ve İsmet var aynı tipte. Melo pg oynayabiliyor ama ne kadar? Melo Guy Heidegger vb. hatta giden Dylan Ennis çok oyuncu bulunur. Asıl pg yi bulmak iş. 2.guardi bile pg karakterli seçmemiz gerekir.

Turgay Kıran Rezan Epözdemir Cem Uzan hatta Ünal Aysal şov adamları verdiklerini geri alırlar aman uzak olsunlar.

Howard Sant Ross Zaragoza ile uzattı mı? 32-33 oldu ama halen iyi oyuncu çok yönlü bir 3, oyun aklı vb.
Ünal Aysal'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum aig konusunda yaptıklarını herkes anlatır. En son başkanlığı bırakırken de 2 milyon dolar parasını bırakarak ayrılmış. 2 milyon dolar küçük gelebilir ama kimsenin kimseye beş kuruş vermediği dönemlerdeyiz dolayısıyla galatasaray için yapılan her şey değerlidir.

Rezan'ın teklifine gelince döviz bazlı daha iyi bir teklif bulamıyorlarsa Rezan'ın teklifini kabul etsinler. Erden Timur benden iyi teklif olursa o alsın ben de söz verdiğim parayı ödemeye devam edeyim gibi şeyler söylemişti. Erden Timur da stad isim sponsorluğu konusundaki yatırımını basketbola kaydırıp sponsorluk anlamında basketbola odaklansın.

Ayrıca Rezan da katıldığı programda stad sponsorluğu konusunda başka bir tasarrufları olursa ben bu miktardaki katkıyı amatör branşlar da dahil başkan nereye isterse oraya yapabilirim gibisinden şeyler de söyledi.

Spor gecesi dijitalin haberine göre, futbol takımı stadyum ve forma sponsorluğu anlaşması yakınmış. Rezan Epözdemir'den aynı sponsorluk teklifini basketbol şube için de yapmasını bekliyorum...

Takıma gelecek olursak, yerli transferinde İsmet ve Buğrahan'ı alarak kısa rotasyonunu güçlendirdik ancak hala 5 numarada eksiğimiz var. BCL kuralı gereği Mahir'den çıkıp Muhsin'i almak rotasyon için elimizi rahatlatacaktır. Bu sezon tek dileğim atlet ve pota altını karartan oyunculardan 4-5 rotasyonunu kurmamız. Sıkıldım ben artık Caloiaro, Ristic, Marei, Motum gibi adamlar izlemekten. Whittington - Blackshear tarzı oyuncular bizim gibi bütçeleri olan takımlar için daha yararlı olacak tipte oyuncular.

Son düzenleme:
Halilovic undersize, cılız, güçlü bir uzunun post oyununu savunabilecek güçte değil, çembere gidecek kısayı caydıracak bir efekti yok. Tek özelliği hızlı ayakları sayesinde çabuk devrilip yüksek yüzdeyle bitirebilmesi.

Yani ucuz bir uzun baktığımız belli. Hoca da hem Yeboah’ı hem Halilovic’i Fransa’dan biliyor ama Halilovic tarz olarak da kurulan kadroya uygun değil. Hadi Yeboah’ı tutkal gbi düşünelim, kurulan kadroya göre doğru profil diyelim ancak bu kısalar varken Halilovic’le helva oluruz. İlla ucuz olacaksa McCormack bile daha iyi olurdu şu kadroya

Halilovic gelecekse yerli uzun olarak Ahmet şart oğlu şart

Geçen sene R.Gray’in transferini istemiş birisi olarak şu an transferini yanlış buluyorum. Hala iyi bir skorer ama bize topa yön verecek ve topa baskı yapabilecek bir kısa lazım.

Gray yerine her ne kadar geçen sene sakatlıklardan kendisini gösteremese de Frenkamp’ı tercih ederim. Bana göre Efes-Fb dışında kalan takımlardaki saha görüşü en iyi oyuncu. Ufak tefek olduğuna da bakmayın istediğinde rakibi bezdirecek kadar topa baskıyı iyi yapar. Hem skor bulur hem oynatır, lider vasıflı bir isim. Hatta Frenkamp-Mcİntyre ikilisini paket olarak çekerim. İkisi de geçen sene Antep’te heba oldu.

Zaten Frenkamp, Mcİntyre, Dotson, Egbunu ve iyi sayılabilecek yerli rotasyonuyla küme düşen Tutku’ya da ayrı madalya takılmalı. Tabi deprem felaketi de takımı olumsuz etkiledi ama ondan önce de kadro kalitesinin çok altında oynuyordu Antep

Son düzenleme:
Yok abi bizim takimda atletik, kalipli, blok tehditi olan adam alinmasi yasak. Hafif sutu olan, 2-3 ribaund ortalamali, pota savunmasi eh iste adamlar daha cazip.

Melo Rub Guy hep 2.combo guard sg karakterli elinde Buğrahan ve İsmet var aynı tipte. Melo pg oynayabiliyor ama ne kadar? Melo Guy Heidegger vb. hatta giden Dylan Ennis çok oyuncu bulunur. Asıl pg yi bulmak iş. 2.guardi bile pg karakterli seçmemiz gerekir.
Hocam Melo'nun avantajı şu ki; denenmiş onaylanmış isim. Her maç 30 bırakıyor. Fark yaratacağı garanti. Tabi hep skor kısmında olduğundan oyun kurarken fazla görmedik ama ufak sekanslarda da tatmin etmişti beni.

Rezan Epozdemir mevcut sponsorluk anlaşmasının tl bazinda nerelere geldiğini vurgulamak ve kendi reklamını yapmak icin boyle bir söylemde bulundu. Konusulan rakamlarda kendi sundugu yillik 2.5 milyon euronun cok cok üzerinde. Gerceklesmesi olasi degil zaten. O zaman niye durduk yere kendini gundeme getiriyor. Cok zeki olduğunu dusunuyor olmalı. Ben nef in stad isminden ciktiktan sonra basketbol ıçın bütçeyi + 1.5- 2 milyon dolar daha arttıracağını, 2 ya da 3 yabancının çok cok iyi isimler olacagini düşünüyorum

Ünal Aysal'ı Cem Uzan Rezan beyle aynı kefeye koymam AIG olayında kulüp elden çıkabilirdi olmasaydı.
Futbolda baskette bütçeleri arttırdı ama neyle sürdürebilir olmayan tek seferlik para girişini akıl almaz bir savurganlikla harcayarak sonra da gitti.

Zalgiris'e sonradan uyum sağlayan Isiah Taylor normalde bize gelecek çapta bir oyuncuydu ama şu an için kendini olduğunun üstünde görüyor Zalgiris'te kalır gibi.

Yeboah 'ı izah etmek çok güç. 2/3 bir dolu oyuncu varken.

Kenan veya Erten Gazi alınsaydı savunma defosuna rağmen Melo gelsin isterdim ama İsmet ve Buğrahan 'a göre bir yapı kurulmalı.