2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Abi Sertaç pana ile anlasacakmis galiba. fb ve pana resmi teklif vermiş, Avrupa'da kalmak istiyormuş. fb Sertaç'tan red yiyecek büyük ihtimal. Samet'i birakmalarina bende çok şaşırdım. Duverioglu içinse, Duverioglu'na gitmişler ama Duverioglu istememiş gibisinden haberler okudum demek ki ana planda olmak istiyor o da gittiği takımlarda. e Muhsin yasar da dacka yaptı. Ercan Osmani'ye de gitmezler bence buy out ve ciddi maaş talebiyle pahalıya patlar o transfer. oğuz savaş zu fb izler miyiz acaba çok içimden geldi şuan ahahah
Ozledik abi yalan mi soyleyelim :) Pota altinda gelene gecene delik desik olan cubuklu formali Oguz Savas’i ozledik :)

Daha iyi olacak şeklinde mi bir his var hocam? Yarın sponsorun açıklanması ve Nef'in temmuz öncesi bütün kaynaklarını basketbol şubesine dondurmesi çok kritik, burdaki karamsar hava bir anda değişebilir.
Benim hissim beklenenden kötü olacak şeklinde ama Nef'in kaynaklarını şu dönemde basketbol şubesine döndürmesi sezonu bile kurtarabilir. İnşallah karamsar hava tersine döner ama söz konusu Galatasaray amatör branşları olduğu için beklentim düşük.

Mitrovic, Yeboah ve Halilovic 2'lisine bu kadar takıksa sözleşmelerine madde konulsun; kovulduklarında tazminatı Mitrovic cebinden ödesin. Sonuçta dövizin her gün arttığı bir ülke burası, çöpe atılacak paramız yok.

abi elbette bütçe malum ama aynı bütçelere rakiplerin seçtiği yabancıları görünce de insanda beğenmeme lüksü oluyor haklı olarak. Yani geçen sezondan Telekom örneği ortada, Karşıyaka örneği ortada. Caloiaro'dan daha ucuza daha verimli oyuncular aldılar ve hedeflerine ulaştılar. Biz ise küme düşme korkusu yaşadık. Yabancı transferini saldım çayıra mevlam kayıra hesabı yapıyor şubedekiler, elestirmemiz çok doğal haliyle. Vallahi önümüzde başka takımların örneği olmasa diyeceğim ki zaten bütçe bu 250-300'e anca bu kadar oluyor ama durum öyle değil.

Yönetimden Veto yedi falan diye yazdı bazı arkadaşlar ama bugün Yeboah ve Halilovic bize çok yakın diye bir haber çıktı Basletfaul de demek ki ciddiyeti var, ne tür bir akıl tutulmasıdır bu!
Biri Fransa 2.liginden ligimizde gelmiş Darüşşafakada doğru dürüst süre alamamış bir adam bildiğiniz galibiyet purosu kıvamında.. Halilovic ise diğerine oranla bir nebze daha çıkışta olan bir 4 numara ama daha iyilerini hedeflemeliyiz. MBaye nasıl düşünülmez Melo nasıl düşünülmez?

Son düzenleme:
Geçen sene de kurulan kadro için herkes inşallah yanılırız diyordu kadroyu kuranların aksine ama sene içinde neler yaşandığını gördük. Halilovic ve Yeboah transferleri de hoş karşılanmıyor, inşallah yanılan gene biz oluruz. Kadroya kalan eklemeler de soru işareti olmaz umarım, yoksa Galatasaray basketbolun bir senesi daha heba olacak.

Resmi veda olmadı ise Sertaç olmazsa Samet tekrar seçecek olabilir onlar içinde belki
Fenerbahçe Ahmet Düverioğlu 'nu geri alsa iyi olur aslında. Yerli 5 yok ama Wilbekin Sehmus Melih Biberovic Metecan var üstüne Berk Onuralp Sertaç diyorlardı. Bizde de yerli 1 yok Ege Tan dışında.
Efes'te 4 te 5 de yok yerli olarak. Egemen Güven nereye gidecek ?

Onuralp için netleşen birşey yok sanırım benzer şekilde Sertaç için de Avrupa'dan birkaç teklif var.Efes Ercan'i zorlar. Bahçeşehir ve Telekom yerli 5 alacak muhtemelen.Tofas henüz hamle yapmadı vs klüp çok yani Samet,Ahmet ve Egemen için

Yönetimde oyuncu veto edecek kadar basketbol bilen var mı? Ya da şubeyi yönetenlerde?

plan yok program yok 2 tane yerli oyuncu transferinin nesine sevineyim. Hangi takımda bugüne kadar yerli direksiyona geçti?

iyi yabancı almadan bu iş OL-MAZ. 5 yabancılı denkle yabancı oyuncudan rol oyuncusu OL-MAZ.

bursa da bizim gibi bilindik oyunculara gidip potansiyelini heba etti. 5 senedir takımda orijinal 3 numara ve 5 numara yok. Bir sene olur anlarım iki sene olur hadi derim yahu kardeşim 5 sene ya 5 senede bir allahın kulu ders almaz mı ya

Yeboah koç tercihi bile olsa can sıkıcı sponsor açıklayıp Yeboah demek garip. Boris Savovic bile sene ortası biraz mecburiyetten alınmıştı. Son 15 yıldaki en kötü transferimiz olur herhalde.

İyi yabancılar seni yarı finale kadar götürür yerli çekirdeğinde iyi ise şampiyon dahi olabilirsin de yabancılar sağlam değilse yerliler iyi bile olsa en iyi olasik çeyrek finalde elenirsin sayısız örneği var bunun bu sezon Efes-FB hariç yarı final yapan iki takım yabancıları ile geldi oralara

Yani, tam bilmiyorum ama yanlışım olursa düzeltin, geçen yıl Morgan 250 Caloiaro 350 almıştı galiba. Mesela karşıyaka'daki Delgado, Telekom'daki sestina çok olsun 50 dolar fazla almışlardır bu saydığım ikiliden ki ben bu ikiliden daha ucuza çalıştıklarını tahmin ediyorum. Böyle bir ortamda yabancı tercihlerini elestirmeyelim de ne yapalım Allah için.