2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

ya bunu daha önce defalarca söyledik hoca oyuncu ismi vermeyecek. hoca bu pozisyona böyle bir oyuncu arıyorum diyecek gm ve scout ekibi oyuncular üzerinde çalışacak olabilecek en iyi oyuncuları hocaya sunacak hoca ve gm beraber karar verecekler. Hoca şu oyuncuyu istiyorum diye özellikle belirttiğinde orada transfer hatası da olur menajerlik şirketi transferi de olur başka şeyler de olur.

Sponsor yarın açıklanacakmış. İnşallah Rezan bey basketbol takımına sponsor olur.
Yeni sponsordan sonra ilk başta konuşulduğu gibi nef bütün ilgisini alakasını maddi desteğini tamamen basketbola aktarmalı ve ilk günlerde konuşulduğu gibi büyük bir destek olmalı, basketbol aş konusu yeniden gündeme gelmeli.

Rezan da yine aynı şekilde yönetim tarafından basketbola yönlendirilmeli madem kulüp nereye isterse oraya destekte bulunurum diyorsa.

Mesala benim x bir branşa vermek için 200milyon param olacak, başkası sponsor olacak, diğer branşlara verir misin denildiğinde de başkan beni ararsa falan dicem. Hiç kimse tek kelime etmeden veririm o parayı diğer branşlara. Rezan epözdemir nedense pr ve kulüp içinde olası bir ileriki dönem başkan adaylığı hazırlığı içerisinde gibi. Umarım haksız çıkarız da söz konusu paralar bu branşlara aktarılır.

Mesala benim x bir branşa vermek için 200milyon param olacak, başkası sponsor olacak, diğer branşlara verir misin denildiğinde de başkan beni ararsa falan dicem. Hiç kimse tek kelime etmeden veririm o parayı diğer branşlara. Rezan epözdemir nedense pr ve kulüp içinde olası bir ileriki dönem başkan adaylığı hazırlığı içerisinde gibi. Umarım haksız çıkarız da söz konusu paralar bu branşlara aktarılır.
Ya herkes aynı değil işte.. bazısı biraz daha şov seviyor. Başkan arasın ve alsın parasını ya da aradım ama yaklaşımı öyle olmadı desin açık açık.

Muhsin Dacka’ya gitti abi.Samet Geyik’i istiyormusuz.Ahmet veya Samet’ten biri olacak gibi duruyor.
Ben de Muhsin’in Daçka transferini duyuyorum ama henüz anons edilmedi, acaba sorun mu var? Aslını söylemek gerekirse Samet-Muhsin ve Ahmet arasında ben seçim yapamadım. Bence ikisi müthiş işler yapar biri Mahir’i aratır, ama hangisi bilemiyorum. Bu seçimde biri bize yardım etsin:)

Ben de Muhsin’in Daçka transferini duyuyorum ama henüz anons edilmedi, acaba sorun mu var? Aslını söylemek gerekirse Samet-Muhsin ve Ahmet arasında ben seçim yapamadım. Bence ikisi müthiş işler yapar biri Mahir’i aratır, ama hangisi bilemiyorum. Bu seçimde biri bize yardım etsin:)

1-Samet
2-Ahmet
3-Muhsin

Benim siralamam bu sekilde olurdu acikcasi :)

Rezan Bey stad sponsorluğu olmadığı takdirde önerdiği parayı sponsorluk geliri en az olan takımlara vereceğini söylemiş. Bu takımlar arasında erkek voleybol, tekerlekli basketbol ve bir takım daha vardı ama aralarında erkek basketbol yoktu. Zaten önerdiği paranın hepsini amatör branşlara vereceğini sanmıyorum ama verdiği para da erkek basketbola gelmeyecek gibi duruyor. Tek ümidim yeni stad sponsorunun kazasız belasız belirlenmesi ve Nef'in basketbola daha fazla yatırım yapması. Yoksa kadro gene yarım yamalak kalacak zaten.

Yeboah ve Halilovic transferlerinin veto edildiği kesin mi yani herkes veto edildi diyor falan ama, resmi hesaptan aniden halilovic açıklaması alacakmışız gibi hissediyorum.

Benim asil merak ettigim eger Fenerbahce Sertac ile falan anlasmadiysa ki hic o yonde haber yok;Samet’i gondererek neyi amacliyor ? Her bolgede 1 veya 2 tane Turk oyuncusu olan takimin 5 numarada Turk oyuncusu kalmiyor.Ya Ahmet’i geri alacaklar ya da buy-out odeyerek Ercan Osmani falan alacaklar en son care olarak.

Rezan Bey stad sponsorluğu olmadığı takdirde önerdiği parayı sponsorluk geliri en az olan takımlara vereceğini söylemiş. Bu takımlar arasında erkek voleybol, tekerlekli basketbol ve bir takım daha vardı ama aralarında erkek basketbol yoktu. Zaten önerdiği paranın hepsini amatör branşlara vereceğini sanmıyorum ama verdiği para da erkek basketbola gelmeyecek gibi duruyor. Tek ümidim yeni stad sponsorunun kazasız belasız belirlenmesi ve Nef'in basketbola daha fazla yatırım yapması. Yoksa kadro gene yarım yamalak kalacak zaten.
Hayır olay şu. Şimdi gidip bazı çöplere 100-200k az verelim diye kontrat verecekler. Sonra sezonun her ayında birer birer gönderip; bir sıra daha deneme yapacaklar ve aslında daha çok harcayıp başarısız olacaklar bu kafayla.

Almayın kardeşim şu Yeboah ve Haliloviç tarzı adamları. Orta sıra takımlar bile üst düzey liglerden 25-26 yaşında 17-18 sayı 5-6 asist ortalamalı adamlar getiriyor. Hiçbişey bilmiyorsanız; ne biliyim yaz google’a “İsrail, İtalya,Almanya basketbol ligi 2022-2023 istatistikleri”

İlla kara kaplı defterden önceden çalışılan oyuncular mı çıkmak zorunda ?

Benim asil merak ettigim eger Fenerbahce Sertac ile falan anlasmadiysa ki hic o yonde haber yok;Samet’i gondererek neyi amacliyor ? Her bolgede 1 veya 2 tane Turk oyuncusu olan takimin 5 numarada Turk oyuncusu kalmiyor.Ya Ahmet’i geri alacaklar ya da buy-out odeyerek Ercan Osmani falan alacaklar en son care olarak.

Resmi veda olmadı ise Sertaç olmazsa Samet tekrar seçecek olabilir onlar içinde belki

Yeboah ve Halilovic transferlerinin veto edildiği kesin mi yani herkes veto edildi diyor falan ama, resmi hesaptan aniden halilovic açıklaması alacakmışız gibi hissediyorum.
Halilovic için veto edildi diye haber çıkmadı zaten. Stoppres medyada söylendiğine göre bizim kadroyu kuran ekibin bir kanadı Yeboah önermiş, diğer kanat reddetmiş. Ama bunun da kesin olduğu belli değil şu anda. Benim genel olarak yazılanlardan hissettiğim yabancı rotasyonu hayal edilen gibi olmayacak ama bakalım.

Abi Sertaç pana ile anlasacakmis galiba. fb ve pana resmi teklif vermiş, Avrupa'da kalmak istiyormuş. fb Sertaç'tan red yiyecek büyük ihtimal. Samet'i birakmalarina bende çok şaşırdım. Duverioglu içinse, Duverioglu'na gitmişler ama Duverioglu istememiş gibisinden haberler okudum demek ki ana planda olmak istiyor o da gittiği takımlarda. e Muhsin yasar da dacka yaptı. Ercan Osmani'ye de gitmezler bence buy out ve ciddi maaş talebiyle pahalıya patlar o transfer. oğuz savaş zu fb izler miyiz acaba çok içimden geldi şuan ahahah

Halilovic için veto edildi diye haber çıkmadı zaten. Stoppres medyada söylendiğine göre bizim kadroyu kuran ekibin bir kanadı Yeboah önermiş, diğer kanat reddetmiş. Ama bunun da kesin olduğu belli değil şu anda. Benim genel olarak yazılanlardan hissettiğim yabancı rotasyonu hayal edilen gibi olmayacak ama bakalım.
Daha iyi olacak şeklinde mi bir his var hocam? Yarın sponsorun açıklanması ve Nef'in temmuz öncesi bütün kaynaklarını basketbol şubesine dondurmesi çok kritik, burdaki karamsar hava bir anda değişebilir.