şampiyonluğa oynayacak takım derken? öyle bir takım yok ki!! sadık'ı da çoktan sattılar benceKeşke Sadık'la sözleşmeyi hemen uzatsak ve Efes'in rezalet sezon geçiren çöplerini almasak. Gsbasket Twitter hesabının Sadık'la sözleşme uzatılması için her gün twit atıp baskı yapması gerekiyor. Alper Durur'un gönderilmesinden daha önemli bir konu. Şampiyonluğa oynayacak takım Sadık'ı bonservis karşılığı rakibine göndermez. Onu tutar ve önüne yıldız bir 4 numara alır.
Bu stop press medya adlı kanalın son yayınını izledim. Galatasaray yerli bir koçla görüşüyor büyük ihtimalle anlaşırlar yeni sezon için, doğru isim filan dedi.
Sanırım Ahmet Çakı'yı filan kastediyor neye göre doğru buldu pek anlamadım ama benim açımdan bu kalibredeki bir isim kabul edilemez.
programın devamında uzak doğu'da yardımcı antrenörlük yapmış bir ismi kastediyorum dedi. Sanırım Selçuk Ernak'tan bahsediyor.
Pistiolis'i başarısız bulan taraftara Selçuk Ernak önermeleri de ilginç olmuş.Parolamiz "yolu Banvit'den geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz" sanırım
İlk koçluk deneyimi olacak ve Erdem Can kadar olmasada ona yakın bir etki yaratma potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Ergin hocanın 2 teknik alma yüzdesine baktığımızda yeterince koçluk tecrubesi oldu .yani bilmiyorsam düzeltin dostlar, Yakup sekizkok'un ilk koçluk deneyimi bizle olacak olur da gelirse. acaba Erdem Can etkisi yaratması mümkün müdür, yaşanır mı böyle bir şey ne dersiniz
Şaka mısınız arkadaşlar ne yakup sekizkök'ü?Yakup Sekizkök'ü getirecekler bence takımın başına..