2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Oyuncuyu izlemedim. Biraz bakacam fikirlerimi yazarım daha sonra. İlk bakışta dikkatimi çeken Karadağ milli takımında oynaması oldu.

Pass-first PG alsan kendi skorunu yaratabilen eksik kalacak, skorer kısa alsan set oyununda zorlanılacak. Yine kadro mühendisliğinde sınıfta kalıyoruz.

Bütçe arttı kalan yabancılar yüksek profil olacak filan derken Radebaugh en az Halilovic ve Yeboah kadar hayal kırıklığı oldu bana. Onlardsn daha iyi olabilir açıkçası geçmişini de bilmiyorum ama Valencia'dan bildiğim oyuncu hiç iz bırakamamış, silik bir oyuncuydu. EL oynamış oyuncu filan ama buysa gelecek oyuncu seviyesi niye beklentileri büyüttünüz abi son transferler şöyle böyle olacak diye.

Neyse bu seneye geçiş senesi diye bakıyorum artık iyi bir yerli çekirdeği üzerine seneye belki daha iyi kat çıkarız.

Oyuncu beğendiğim bir oyuncu değil.
Halilovic,Mahir,Sadık,Yeboah,Muhaymin gibi bir uzun rotasyonumuz varken ben üst düzey bir 4-5 transferi bekliyordum ama anlaşılan kalan bütçe Euroleague'den düşen guard oyuncularına verilecek. Yine kadro planlamasında sınıfta kaldık.

Bence mantikli bir profil, Ismet ve Bugrahan’dan sonra o tarz bir adam sartti bu bolgeye, oyunu yonlendirmekten ziyade, biraz oyunun kendisine gelmesini bekleyen biri. Cok ust duzey olmasa da; sutu fena sayilmaz. Drive etmeyi seviyor ama herseyden onemlisi savunmada geri adim atmayan bir point guard. Bana tarz olarak Jamont Gordon’u hatirlatiyor ama onun bir tik alt kalitesi, yanina oyun kuracak ve skorer bir guard ile daha da anlamlanir.

Bir de 150k verdiginiz adamdan cikin bari bir miktar para verip. Grant ve saglam bir pivot alin. Turk pivot gelmese de olur.