2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

İsmet Buğrahan transferlerinden sonra geldiğimiz hale bak. 2 tane çöp denilecek yabancının açtığı tahribatı nasıl onarabiliriz kadroyu nasıl kurtarabilirizi konuşuyoruz ve bunu sezonun ortasında değil Haziran sonlarında konuşmaya başladık.Emeği geçen bunları alan kim varsa sonsuz noktalama işaretleri gönderiyorum.Bu 2 arkadaş açıklandığı anda 4 tane Nba kalibresinde yabancı gelmedikten sonra kadronun düzelme ihtimali yok,Play Off yapacağımızı bile sanmıyorum. Jimnastik Kulubüyle de ilgili bir tahminde bulunayım Aralık Ocak gibi oyuncuların maaşını ödeyemeyecekleri için kadroları boşalır klasik jk ciddiye alınacak bir tarafları yok

Caboclo Grant vb. çok iyi sezon geçirmiş ve zaten klaslari ispat edilmisleri beklemiyorum talibi çoktur. İyi oyuncu olup da takımında süre bulamamış gözden çıkarılmış veya çok formda geçirmemiş oyuncuları alabilmeliydik.
Jalen Adams Heidegger vb ilgilenip alamadığımız oyuncular yerine Grant Caboclo vb isimleri nasıl alacağız alsak bile ekstra para vereceğiz para varsa neden Yeboah Halilovic ? Bu bir kısır döngü :)
Erden Bey Mitrovic ve Turgay Beye sormuştur.

2 tane sudan biraz pahalı yabancı almamıza, üstüne bütçe artırılmasına rağmen hala 2 kaliteli yabancı alabiliyoruz ve 4 numarada isimli bir yabancıya para yetmeyebileceği söyleniyor. Demek bütçe artırılmasa bizim bütün yabancılar baya baya 2. lig ayarında falan olacakmış.

Nasıl bir planlama yapılmış, toplama-çıkarma yapmak bu kadar mı zor! Telekom-KSK-Bahçeşehir tabanca gibi yabancılar çekiyor, biz Sadık-İsmet-Buğrahan’ın üzerine kadro kuruyoruz

2 tane sudan biraz pahalı yabancı almamıza, üstüne bütçe artırılmasına rağmen hala 2 kaliteli yabancı alabiliyoruz ve 4 numarada isimli bir yabancıya para yetmeyebileceği söyleniyor. Demek bütçe arttırılmasa bizim bütün yabancılar baya baya 2. lig ayarında falan olacakmış

Nasıl bir planlama yapılmış, toplama-çıkarma yapmak bı kadar mı zor! Telekom-KSK-Bahçeşehir tabanca gibi yabancılar çekiyor, biz Sadık-İsmet-Buğrahan’ın üzerine kadro kuruyoruz

Madem yabancıda en azından 2 pozisyonda ucuz yollu oyuncuya gidecektik EL seviyesi guard almak için, 4 numarada Sadık varken oraya ucuz yollu oyuncu alıp 3 veya 5 numaraya kaliteli oyuncu alsaydık. Bari şunu yapsaydık ya

Eğer Sadık kalıyorsa parayı neden 1 2 ve 4 numara pozisyonuna yatırıyoruz. Sadık şu an ülkemizde yerel ligdeki belki de en kaliteli yerli isim. Bir tarafta Sadık diğer tarafta Mahir var hangisinin açığını kapatmak için hangi pozisyona daha iyi yabancı oyuncu transferi yapmak lazım? Eğer koç Sadık'ı beş numara olarak düşünüyorsa gerçekten koça da bir an önce yol verelim gitsin bize sezon içinde boşa saç baş yoldurtmasın.

Beş numara pozisyonuna savunması kaliteli hücumu belli bir seviyede olan iyi bir adam çek hem Sadık'ın savunma zaaflarını bir nebze kapat hem de savunma ve hücumda rolleri belli olan düzen içinde oynayan iki oyuncun olmuş olur. Ayrıca bu takımın en zayıf karnı şu an 3 ve 5 numara pozisyonları, ki bu yorumu Yeboah ve Halilovic takıma dahil olmuş gibi düşünerek yapıyorum.

Bir yanlış bitmeden diğeri yapılıyor bu nasıl bir plansızlık programsızlıktır. Yazık gerçekten çok yazık.

Son düzenleme:
Bu yabancilar alinacaksa Bugrahan ve Ismet niye alindi? Ciddi anlamda kume duserse takim sasmam. Yazik.

Bu yabancilar alinacaksa Bugrahan ve Ismet niye alindi? Ciddi anlamda kume duserse takim sasmam. Yazik.
Guarda 2 Türk yerli alıp, üstüne de paranın en büyük kısmını guarda harcayacağız, Sadık’ı pivot oynatacağız ve Halilovic ana pivot olacak. 3 ve 5 numaralar en sıkıntılı bölgelerken orayı çok para harcamadan geçeceğiz.
Senin afedersin pantolonun yırtılmış, popon gözüküyor ama sen gidip Gucci gözlük alıyorsun ilk paranla. Gözlük yırtık pantolon devam ediyorsun. 2 süper Türk yerli çekmişsin ki ben olsam birini alırdım ( paradan bağımsız) yanına al Heidegger tarzı savunması olan bir guard. Paranı asıl ihtiyacın olan 2,3 ve 5 numaralara harca, özellikle de 5 numaraya. Oyuncu tercihlerinin yanlışlığını geçtim, kardo mühendisliği de 0.

Dogrulugu konusunda net bir fikrim olmamakla birlikte baska bir branstan sorumlu kulüp yoneticisi bir abim Coach sezon basinda 5 numarada liste basina B.Dubljevici yazmisti ne oldu bilmiyorum her branş kendi icerisinde hamleleri yapiyor dedi...

TL ile sozlesme yapmak enflasyon yüksek olduğu için 2.yili dolar bazında oldukça uyguna getiriyor. 3-3.5m TL miş Mahir'in sözleşmesi kulüp bulması sorun olmaz. Bu parayı verecek cok kulüp var. Uzun almadan Mahir'i bırakmak boş yere risk almaktır. Geçen yıl bu zamanlarda dolar 18 liraydı şimdi 26 lira ki hala ucuz TL enflasyonun altında.

Ercan Osmani Efes'e gidiyormuş. Bjk hem buy-out ödeyip hem de Ercan'a efesten fazla para vermesine rağmen. Bu durumda bjk büyük ihtimalle Samet Geyik'i de ister ve bizden fazlasını vererek alabilir gibime geliyor. Öyle bir durum olursa bizimkiler Samet'e verecekleri paraya bir miktar daha koyup Halilovic yerine bir 5 numara daha alsınlar. Mümkünse yanlış olmayan bir isim bu sefer.

Ercan Osmani Efes'e gidiyormuş. Bjk hem buy-out ödeyip hem de Ercan'a efesten fazla para vermesine rağmen. Bu durumda bjk büyük ihtimalle Samet Geyik'i de ister ve bizden fazlasını vererek alabilir gibime geliyor. Öyle bir durum olursa bizimkiler Samet'e verecekleri paraya bir miktar daha koyup Halilovic yerine bir 5 numara daha alsınlar. Mümkünse yanlış olmayan bir isim bu sefer.
Yerlinin yerini yabancıyla dolduramayız ki, parkeye 5 yabancı çıkacak. Samet veya Ahmet olmazsa Mahir'i yine de tutmazdım Metin'i alırdım.

Yerlinin yerini yabancıyla dolduramayız ki, parkeye 5 yabancı çıkacak. Samet veya Ahmet olmazsa Mahir'i yine de tutmazdım Metin'i alırdım.
Halilovic 6. Yabancı olacak, yeni gelen 5 numara+ Mahir + Sadık işte. Hoca Sadık'ı 5 numara olarak da düşünüyormuş. Halilovic ile yola çıkmaktan iyidir. Samet ile ilgili en ciddi teklifin bizden olduğuna ilişkin haber çıktı ama hem fb ihtimali hem de bjk ihtimali olunca bana alamayacağız gibi geliyor. Ahmet zaten olmayacak dediler. Metin geleceğine Mahir kalsın bence ya