Kingmad
0
Hala skorermi arıyoruz oyunu net kurucak adam lazım.Rob Gray net şekilde daha keskin bir skorer bence. Ben çok emin değilim sizin söylediğiniz gibi bir fark olduğundan görmek lazım.
Aroyo'nun muadili varsa bu dönem net o lazım bize
Hala skorermi arıyoruz oyunu net kurucak adam lazım.Rob Gray net şekilde daha keskin bir skorer bence. Ben çok emin değilim sizin söylediğiniz gibi bir fark olduğundan görmek lazım.
Bu takımın şu anda ikisini de çok iyi yapacak oyuncuya ya da ayrı ayrı iki oyuncuya ihtiyacı var bence. İkisini beraber iyi yapan oyuncu Arroyo profili ee onu da haliyle biz getiremeyiz. Arroyo gibi oyuncu da zaten avrupa'da pek yok artık.Hala skorermi arıyoruz oyunu net kurucak adam lazım.
Aroyo'nun muadili varsa bu dönem net o lazım bize
O ayrıntıyı kaçırmışım Rob gray in hücumu daha iyi bence de.Rob Gray net şekilde daha keskin bir skorer bence. Ben çok emin değilim sizin söylediğiniz gibi bir fark olduğundan görmek lazım.
Renkdaş, bu oyuncuları izlemiş değilim. Takımda , bir farkındalık yaratırlarmı?ayrıca, güncel piyasaları hakkında bilgin varsa paylaşır isen sevinirim.Corey Walden,Maodo Lô
Bu iki isimden birini alsak iyi olur hem size hem içeri drive hemde net şutor ikiside takımıda iyi yönetirler aslında durum ve maaşları ne durumda acaba
Almanya sonrası Scout raporunda da vardı o. Teması alınca dağılıyorYeboah ve Halilovic transferlerini ısrarla isteyen alternatifleri reddeden Mitrovic ise ve sıkıntılı bir karakterse yol yakınken karşılıklı anlaşıp yollar ayrılabilir. Turgay Zeytingöz 'e söylüyoruz ama tek başına transfer kararı alamaz. Koç bulunur oyuncu da. Tabi ki koçun oyuncu seçme hakkı son derece normal ama olmayacak kulübü zarara sokacak oyuncularda inat ediyorsa yolu acık olsun, ortada bir yapı yok zaten halihazırda.
Radebaugh'da gözüme ilk çarpan nokta güçsüzlüğü oldu. Potaya penetre ettiğinde ve savunmada çabuk yikilabiliyor gücü yetmedıginden net bitiremiyor / savunamiyor. Paris Lee kısa olmasına rağmen daha güçlü ve gücüyle daha net penetre edip savunabiliyor.
Kendi fikrim nacizane undersize değiller...Renkdaş, bu oyuncuları izlemiş değilim. Takımda , bir farkındalık yaratırlarmı?ayrıca, güncel piyasaları hakkında bilgin varsa paylaşır isen sevinirim.
Bencede alınacak Guard da sadece şut özelliği olmamalı takımı da oynatabilmeli yoksa yine Combo Guard ile dolacak kadro. Jonah Matthews ismine o yüzden soğuğum.Jonah Radebough alındıysa, muhakkak skorer yönü de olan oyun zekası yüksek bir oyun kurucuya gitmek gerekiyor. Bu seviyenin çok yüksek olduğunun farkındayım ancak 3 ve 5 numara seçimlerimizin rezalet olması nedeniyle, takımın sadece savunmada değil hücumda da sınırlı kalacağını düşünüyorum.
Not: Israrla Fakir James Anderson'u alalım derken, Yeboah'ı da kastetmemiştik...
Tremont Waters ve Colbey Ross pg özellikleri açısından da tatmin eder ama tabi piyasaları ne durumda bilmiyorum.Bencede alınacak Guard da sadece şut özelliği olmamalı takımı da oynatabilmeli yoksa yine Combo Guard ile dolacak kadro. Jonah Matthews ismine o yüzden soğuğum.
Kesinlikle katılıyorum. Oyun kurulumu ve setlerle ilgili bütün yükü Buğrahan ve İsmet'in üzerine yıkmak da, son 2-3 sezondur rol oyuncusu olarak görev yapan bu oyunculara haksızlık olur. Guard konusu çok elzem.Bencede alınacak Guard da sadece şut özelliği olmamalı takımı da oynatabilmeli yoksa yine Combo Guard ile dolacak kadro. Jonah Matthews ismine o yüzden soğuğum.