2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Hala skorermi arıyoruz oyunu net kurucak adam lazım.
Aroyo'nun muadili varsa bu dönem net o lazım bize
Bu takımın şu anda ikisini de çok iyi yapacak oyuncuya ya da ayrı ayrı iki oyuncuya ihtiyacı var bence. İkisini beraber iyi yapan oyuncu Arroyo profili ee onu da haliyle biz getiremeyiz. Arroyo gibi oyuncu da zaten avrupa'da pek yok artık.

Corey Walden,Maodo Lô
Bu iki isimden birini alsak iyi olur hem size hem içeri drive hemde net şutor ikiside takımıda iyi yönetirler aslında durum ve maaşları ne durumda acaba

Bu kulubün içinde firavun dolu, kadın takımı eurolig kazandıktan sonra maç sonu bütçe düşürüleceği açıklanmıştı ne fayda gelecek ki bunlardan.
Kadroya gelirsek te halilovic saçma sapan bir transfer, elinde eurolig bütçesi yoksa bu ligin hatta Avrupa 'nın anahtarı atlet 5 veya çemberi savunabilen kalıplı bir 5 yanına da şut atıp ikili oyun oynayabilen bir gard eklersen belirli bir seviyenin üzerine zaten çıkmış oluyorsun. Bunu en yıllardır en iyi okuyan hoca Ufuk Sarıca. Kendisinden nefret etsem de artık Ufuk Sarıca keşke hocamız olsa kafasına geldim.
Radebaugh bence ennis muadili bir oyuncu, benim anladığım Buğrahan ana top yönlendirici olacak. Kariyerinin fırsatını yakaladı Buğrahan bakalım ne halt edecek.
Grant bence çok elzem bu takıma ama Micic 'in gidişi muhtemelen domino etkisi yaratacak muhtemelen kontrat bulur Grant eurolig takımlarından.

Yeboah ve Halilovic transferlerini ısrarla isteyen alternatifleri reddeden Mitrovic ise ve sıkıntılı bir karakterse yol yakınken karşılıklı anlaşıp yollar ayrılabilir. Turgay Zeytingöz 'e söylüyoruz ama tek başına transfer kararı alamaz. Koç bulunur oyuncu da. Tabi ki koçun oyuncu seçme hakkı son derece normal ama olmayacak kulübü zarara sokacak oyuncularda inat ediyorsa yolu acık olsun, ortada bir yapı yok zaten halihazırda.

Radebaugh'da gözüme ilk çarpan nokta güçsüzlüğü oldu. Potaya penetre ettiğinde ve savunmada çabuk yikilabiliyor gücü yetmedıginden net bitiremiyor / savunamiyor. Paris Lee kısa olmasına rağmen daha güçlü ve gücüyle daha net penetre edip savunabiliyor.

Walden Maodo takımları bıraksa bile euroleagueden kontrat bulmaları muhtemel. Aslında menajerler bilir hangi takım kimden memnun kimler bırakılır. Karar verilmemiş olan oyuncular da vardır.

Yeboah ve Halilovic transferlerini ısrarla isteyen alternatifleri reddeden Mitrovic ise ve sıkıntılı bir karakterse yol yakınken karşılıklı anlaşıp yollar ayrılabilir. Turgay Zeytingöz 'e söylüyoruz ama tek başına transfer kararı alamaz. Koç bulunur oyuncu da. Tabi ki koçun oyuncu seçme hakkı son derece normal ama olmayacak kulübü zarara sokacak oyuncularda inat ediyorsa yolu acık olsun, ortada bir yapı yok zaten halihazırda.

Radebaugh'da gözüme ilk çarpan nokta güçsüzlüğü oldu. Potaya penetre ettiğinde ve savunmada çabuk yikilabiliyor gücü yetmedıginden net bitiremiyor / savunamiyor. Paris Lee kısa olmasına rağmen daha güçlü ve gücüyle daha net penetre edip savunabiliyor.
Almanya sonrası Scout raporunda da vardı o. Teması alınca dağılıyor

Renkdaş, bu oyuncuları izlemiş değilim. Takımda , bir farkındalık yaratırlarmı?ayrıca, güncel piyasaları hakkında bilgin varsa paylaşır isen sevinirim.
Kendi fikrim nacizane undersize değiller...
Potaya çok iyi gidiyolar..
Net şutları var
Fena olmayan savunma
Fena olmayan oyun kurmaları var ...tabi bu EL'de izlediğim Tbl ve BCL de fark yaratırlarda...
Bize düşmeleri zor gibi Timurda söylemiş

Fenerbahçe için Jaleen Smith yazılmıştı bir ara ben onların direkt o kadar seviye düşeceğini düşünmüyorum. Bizim de EL'den kısaların peşinde olduğumuz söylendiği için acaba diyorum bize olabilir mi? Menajer işiyle biraz fiyat arttırma işi olabilir gibi geliyor.

Jonah Radebough alındıysa, muhakkak skorer yönü de olan oyun zekası yüksek bir oyun kurucuya gitmek gerekiyor. Bu seviyenin çok yüksek olduğunun farkındayım ancak 3 ve 5 numara seçimlerimizin rezalet olması nedeniyle, takımın sadece savunmada değil hücumda da sınırlı kalacağını düşünüyorum.

Not: Israrla Fakir James Anderson'u alalım derken, Yeboah'ı da kastetmemiştik...

Jonah Radebough alındıysa, muhakkak skorer yönü de olan oyun zekası yüksek bir oyun kurucuya gitmek gerekiyor. Bu seviyenin çok yüksek olduğunun farkındayım ancak 3 ve 5 numara seçimlerimizin rezalet olması nedeniyle, takımın sadece savunmada değil hücumda da sınırlı kalacağını düşünüyorum.

Not: Israrla Fakir James Anderson'u alalım derken, Yeboah'ı da kastetmemiştik...
Bencede alınacak Guard da sadece şut özelliği olmamalı takımı da oynatabilmeli yoksa yine Combo Guard ile dolacak kadro. Jonah Matthews ismine o yüzden soğuğum.

Bu takım skor sıkıntısı çekecek gibi duruyor şu anki planlamayla 4 numaraya israilden Tyler Bey'i getirsinler de biraz skor potansiyelini artıralım takımın.

Bencede alınacak Guard da sadece şut özelliği olmamalı takımı da oynatabilmeli yoksa yine Combo Guard ile dolacak kadro. Jonah Matthews ismine o yüzden soğuğum.
Kesinlikle katılıyorum. Oyun kurulumu ve setlerle ilgili bütün yükü Buğrahan ve İsmet'in üzerine yıkmak da, son 2-3 sezondur rol oyuncusu olarak görev yapan bu oyunculara haksızlık olur. Guard konusu çok elzem.

4 numaraya Isiaha Mike,Jalen Jones,Sam Dakker,Cameron reyndolds,Pierre Pelos
Bize olcak isimler eli yüzü düzgün adamlar...
Yine Vizyonsuzluk bekliyorum GM ve Koç tarafından

Sanirim herkes hemfikir. Yabanci olarak oyun akli olan skorer pg ,2=3 oynayabilecek rotasyon derinligi yaratacak ve bir adet savunmaya sertlik katacak oyuncu bekleniyor. Bir de yerli rotasyonu icin uzun. Velhasil 4 oyuncu eklemsiyle gerekli derinlik saglanacak. Burada yazilanlarla ilgili iki sey kafami kurcaliyor. Pao da 2=3 kere partiledigi icin kadro disi kalan kisa vardi o umarim Lee degildir
Ikinci olaeak da blackshear yazikiyor ama ben sene icerisinde ayagindaki sikinti yuzunden basketi biraktigini/birakacagini olumustum onu da mi yanlis hatirliyorum acep.