• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Yönetime tapmıyoruz ama takdir edelim .. Galatasaray genel kurulunun basketbola olan ilgisizliğini görünce salon projesini üstelik ciddi gelir kalemleri yaratacak bir proje ile düşünmeleri takdir edilir
Hiçkimsem sponsor olmazken nef in sponsorluğu takdir edilir
Buğrahan ve İsmet gibi Euroleague yakınlarından transfer de takdir edilir

Ulm'ün brezilyalı guardı yago matheus kısa boylu olsa da izlemesi baya keyifli. Bruno Caboclo'yu alacak takım paket olarak Yago'yu da alsa iyi bir iş yapmış olur.

İsmet ve Buğrahan ile kısa rotasyonunda ne kadar topla yaratma, skorerlik, karar mekanizması gibi parametrelerde artı yazsak da savunma ve atletizm olarak baya bir boşluk yaratacak bu ikili. Bu yüzden yabancı iki numarada net bir skorer-yönlendirici yerine savunmada sertlik katacak, atlet, sahadaki pis işleri yapıp takıma artı saha içi motivasyonu getirecek, rüzgarı terse çevirebilecek bir oyuncu almak çok daha mantıklı olacaktır.

Oyun kurucu için de saha içi bir lider getirmeliyiz bu net bence.

Caboclo Karşıyaka ile imzaladı diye haber okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Ahmet ile ilgimiz varmis, olmaz ise stepne Muhsin. Mahir’den cikacagimiza isaret olur dogruysa bu harika olur.

Ahmet ile ilgimiz varmis, olmaz ise stepne Muhsin. Mahir’den cikacagimiza isaret olur dogruysa bu harika olur.

Ahmet ile ilgileniyorsak Mahir'den çıkacağız demektir. İkisi de homegrown olmayan topçu BCL için

Ulm'daki iki brezilyalı'da çok iyi sezon geçirdi. euroleague takımları kapar diye düşünüyorum. bu arada doğuş balbay serbest kalmış.

Ahmet ile ilgileniyorsak Mahir'den çıkacağız demektir. İkisi de homegrown olmayan topçu BCL için

Bu arada Sadık'ın kaldığı rotasyonda doğru yabancı 4-5 tercihleri(atlet 4.5 numara gibi) ile Mahir'in kalması çok büyük dert olmayacaktır. Bütçeyi doğru kullanmak önemli.

Bjk Kenan Sipahi ve Samet Geyik ile ciddi şekilde ilgileniyormuş.
Samet’in fbde kalacağını düşünüyorum ama Kenan Sipahi bjk’ye gidebilir bence.

Samet Geyik ile biz ilgilensek olmaz mı?

Mahir de Duverioglu da homegrown değil yine kalite farkı Ahmet ten yana. Muhsin veya Egemen de olur.
Ligde 5 yabancı + Sadık Göksenin Buğrahan İsmet yeter aslında 9 oyuncu az değil. Muhaymin vb backup.

Kenan piyasada idi ise Buğrahan ve İsmet'den birinin yerine Kenan'i almak daha mantıklı olurdu sanki de bilmediğimiz dinamikler mı var acaba

Tremont Waters - İsmet Akpınar - Ege Tan
Melo Trimble - Bugrahan Tuncer
Caleb Homesley - Göksenin - Muhaymin
Sadık Emir Kabaca - Tyler Bey
Nysier Brooks - Egemen Güven

Var bir hayalimiz

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Bizim transferleri beklediğimiz kadar.

Son düzenleme:
Geri