McCowan zu fb olursa intihar.
Et neyi bekliyorsun bir oyuncu canından mi kıymetliMcCowan zu fb olursa intihar.
işin latifesi o, ciddiye alacağını bilsem yazmazdim. bazı şeylere gülüp geçmek lazım.Et neyi bekliyorsun bir oyuncu canından mi kıymetli
Kız Çin'e gitti büyük teklifler var FB alamazişin latifesi o, ciddiye alacağını bilsem yazmazdim. bazı şeylere gülüp geçmek lazım.
Bu arada geçen yılın sonlarına doğru tea-fb haberleri epeyce girilmisti, Tilbe de onlarda. üstüne tea eklenirse yerli de hiç rakipleri olmayacak, tea bizdeyken yine bir nebze mücadele ediyorduk yerli konusunda onlara karşı. Allah muhafaza yani, biz bu takımla nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.
umarım. uyum sorunu ayağına ayrılır falan ne bileyim çoğu branşta şahit olduğumuz şeyler, yolu fenere düşmesin de.Kız Çin'e gitti büyük teklifler var FB alamaz
Olmaz rahat ol ve Bizim oraya Liz Cambage ya da Shakira Austin farz olduumarım. uyum sorunu ayağına ayrılır falan ne bileyim çoğu branşta şahit olduğumuz şeyler, yolu fenere düşmesin de.
Quanitra bizdeyken Efe hoca dizleri sıkıntılı demişti.Geleceği parlak bu Quanitra’nın. Böyle genç yeteneklere yatırım yapmaya devam etmeliyiz.
Sizce oyuncu bilgileri var mı ?Hiçbir şey bilmiyorsanız bari gidin az bilindik veya adı duyulmamış oyuncu getirin,risk alın ya.Vallahi delireceğim.İzmit Belediyespor musun sen ? Nalyssa Smith harici yapılan yerli ve yabancı bütün transferler yanlış.