• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
McCowan zu fb olursa intihar.

Alper düşünsün bildiği tek oyun Mccowan üstündendi.

Et neyi bekliyorsun bir oyuncu canından mi kıymetli
işin latifesi o, ciddiye alacağını bilsem yazmazdim. bazı şeylere gülüp geçmek lazım.

Bu arada geçen yılın sonlarına doğru tea-fb haberleri epeyce girilmisti, Tilbe de onlarda. üstüne tea eklenirse yerli de hiç rakipleri olmayacak, tea bizdeyken yine bir nebze mücadele ediyorduk yerli konusunda onlara karşı. Allah muhafaza yani, biz bu takımla nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.

Alpe gibi kötü değil berbat bir koç varken Mccw şikecilere gitmiş hiç umrumda olmaz. Mccw olsa ne olur olmasa ne olur.

Bizde Kiah Stokes alalım.

işin latifesi o, ciddiye alacağını bilsem yazmazdim. bazı şeylere gülüp geçmek lazım.

Bu arada geçen yılın sonlarına doğru tea-fb haberleri epeyce girilmisti, Tilbe de onlarda. üstüne tea eklenirse yerli de hiç rakipleri olmayacak, tea bizdeyken yine bir nebze mücadele ediyorduk yerli konusunda onlara karşı. Allah muhafaza yani, biz bu takımla nasıl baş edeceğiz bilmiyorum.
Kız Çin'e gitti büyük teklifler var FB alamaz

Kız Çin'e gitti büyük teklifler var FB alamaz
umarım. uyum sorunu ayağına ayrılır falan ne bileyim çoğu branşta şahit olduğumuz şeyler, yolu fenere düşmesin de.

Geleceği parlak bu Quanitra’nın. Böyle genç yeteneklere yatırım yapmaya devam etmeliyiz.

Bu demek ki McCowan kesinlikle gitti , çok yazık oldu :(
Pota altında Nalyssa Smith çok iyi ikili olurlardı.

2 pivot geldiyse veya gelecekse McCowan gitti demektir.
Keşke takımda kalsaydı. NaLyssa Smith ile harika ikili olurlardı.
Quanitra transferini hiç beğenmedim.
Hayırlısı olsun.

Çukurovanın deli gibi göndermek istediği Kuanitrayı almaya çalışıyor şimdi de büyük hocamız!!

İNG KADINLAR basketbol ligi ekibi Galatasaray Çağdaş Factoring Karadağlı bosman pivot Markeisha GATLİNG ile anlaştı . (Via : LeBron)

31 yaşında ...

En son hatırladığım basketbolu bırakmıştı. Basketbolu bırakan oyuncuyu mu aldık şimdi?

Hiçbir şey bilmiyorsanız bari gidin az bilindik veya adı duyulmamış oyuncu getirin,risk alın ya.Vallahi delireceğim.İzmit Belediyespor musun sen ? Nalyssa Smith harici yapılan yerli ve yabancı bütün transferler yanlış.

Hiçbir şey bilmiyorsanız bari gidin az bilindik veya adı duyulmamış oyuncu getirin,risk alın ya.Vallahi delireceğim.İzmit Belediyespor musun sen ? Nalyssa Smith harici yapılan yerli ve yabancı bütün transferler yanlış.
Sizce oyuncu bilgileri var mı ?

Hatay'da iyi oynadı diye hatırlıyorum bende.

Gatling haberleri doğru değilmiş. Çok sevindim. Basketbolu bırakan ve kilo sorunu olan bir oyuncuya neden teklif yaptık diye merak ediyordum. Meğer hiç teklif yokmuş.
Quanitra ise Mersin’de devam ediyor.
NaLyssa Smith yanına iyi bir guard veya iyi bir 5 numara alınırsa bence final oynarız.

Geri