• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Mccowan hücumda 20-25 atabilecek potansiyel,kaçan hücumlarımızda bile pota altında iyi pozisyon aldığından ribaund çekip bitirebilecek birisi.

Fakat iş savunmaya geldiğinde topu döndüren takım Mccowan tepeye çıkamadığından rahat dış atış buluyor.Orta mesafe atacak oyuncuya yönelmediginden orta mesafe verebiliyor takımı.1 e 1 dede canı isterse bloğa çıkıyor.Bu kalıptaki bir oyuncunun savunmada,en azından boyalı alanda biraz daha sert olabilmesi lazım.

Bizim takım halinde ise Mccowan'ın savunma defosunu maksimum seviyede kapatabilmemiz lazım.

Güncel rotasyonumuzu ve smith ile Avrupalı guard transferi sorunsalını anlatıp bizleri aydınlatacak bir arma sevdalısı çıkar mı acaba beyler ?

Birde son olarak 4+0 derken Mc Cowan devşirme statüsünde sayılmayacak mı ?

NaLyssa Smith transferi hâlâ açıklanmadı değil mi?
Transferde bir sıkıntı yoktur umarım.

Mccowan gelmeyecek kesin bilgi

yapacak bir şey yok artık, McCowan çok büyük teklifler almış diye okudum da yani biz 250 vermiştik, 251 bile alsa yine büyük para. lanet ettim futbolda arabına baskette çinlisine.

Mccowan zu fener olmasın

Mccowan Çin'e gitmiş

Tiffany mitchell dan çıkıp
Aliyah BOSTON + Mika Baric ya da Shakira Austin+ Sydney wallace yapilmali

MCCowan , yerli olarak fark yaratan , +1 yabancı hakkı veren bir oyuncu idi.
Takım ciddi anlamda zayıflar gittiyse.

Tiffany mitchell dan çıkıp
Aliyah BOSTON + Mika Baric ya da Shakira Austin+ Sydney wallace yapilmali
Bu şekilde hem guard hemde pota altı güçlenmiş olur. Yada Hind Ben Abdelkader in sözleşmesinden çıkmamız gerekir.

Takımın başında Alper varken hayal kurmak bile yasak.

Geri