2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Kadrolara baktım bu akşamki maçta Flashskor'da fenerin ilk onbirde 8 yedeklerde de 6 yabancı oyuncusu var.Eksiklerde de Osterwolde ve Peres görülüyor. Sadece 14 yabancı federasyona bildiriliyor bu fazlalık nasıl oluyor, bilen var mı?
 
Hayatımda daha önce adlarını duymadığım takımlarla oynadıkları maçlarla kendilerini Avrupa kralı ilan edip; 3 günde 1 maç oynamadığı halde ''oynadık'' diyen balonlara iyi kapak oldu. Sabahtan beri TV'lerde ''fener tabii ki geçecek turu ehehe'' diyenlere de iyi şamar oldu. Önlerine çıkan ilk ''bir miktar'' ciddi sayılabilecek takımda ne mal oldukları göründü. Ha pardon, ilk yarıda da karşılarına biz çıkınca ''şut atamadan'' kendi evlerinde kalmışlardı. Ki en formsuz halimize rağmen...
Hakem hediye etmeyince olmuyor tabii.
 
Ligde zaten zar zor kazanıyorlar,büyük ihtimalle ligde de puan kaybedecekler,4 kupayı almaktan bahsediyorlardı sezonu kupasız kapayacaklar,penaltılar atılırken FB'nin kazanmasını istemiştim ama adamlar futbolda başarısızlığa mahkum olmuşlar.
 
Ligin bitimine 5 hafta kala yabancı hakem diye bir şey uydurdular kendi işleri için, Malok nursuzu, Erkan Ergin keli gibi haram yememiş bir Alman çıkıp hakemin vermeye maçasının yemediği 2 kere penaltıyı çaldırdı, Serdar Dursun isimli kazmanın hırsızlığına göz yummadı.

Allah'ın adaletinin hiç şaşmaması güzel bir hadise. İnşallah hiç gülmez çirkin yüzünüz.
 
Küçük şikeci Bülent’e rağmen büyük şikecilere çelme çakan Sivasspor’u tebrik ediyorum. Bülent maç sonu ağlayacak gibiydi üzüntüden.

Her kulvarda kötü kalpleriyle kurdukları çirkin planlarının ayaklarına dolanmasına bayılıyorum.

Ağlayın hadi.
 
Allah işte... LİGDEN ÇEKİLME masalıyla önce kendi taraftarını düşman yaptı kendisine. Sonra kupa maçında presle başladıkları halde kaçamadan gol yiyince çıkacaktık diye yalanı elinde patladı. Sonra ağladıkları köy liginden kendi evlerinde penaltı ile şutlanıp; sezon başından beri haksız aldığı penaltılar neticesinde HAKLI penaltı ile gol yediler. Şu adaleti dünya üzerinde sağlayacak mercii çok azdır. Hele de bu ülkede... İşte Allah böyle bekletir bekletir sonunda tepetaklak eder.
 
İttire kaktıra yarışta tutulup kendilerince havaya girdikten sonra yolun sonunda patlamaları yokmu işte o kısmı filmin en keyifli tarafı. Ne Türkiye kupası ne süper kupa ne Avrupa nede lig. Oh olsun size.
 
Bir yerde takılacaklarını en başta kendileri çok iyi biliyorlardı, önümüzde ki hafta kendi sahalarında derbiye 7 puan geride çıktıklarında bakalım tribünler ne tepki verecek merakla bekliyoruz...
 
''Şampiyonluğa giden takıma böyle penaltı veremezsiniz.'' , ''5 maçı da kazansak şampiyonuz.''

Şu cümleleri kuran IQ'su ve ahlâkı aynı seviyede olan adamla imtihan olun durun. Sizin de çileniz bu. Hem alenen kayrılma isteyecek kadar ahlâksız; hem de 5 maçı kazanınca şampiyon olacağını düşünecek kadar basit matematikten bile uzak bir güruh... Yabancı VAR hakemi getirdikleri için de sağ olsunlar. Şu net penaltıyı Türkiye'de çağıracak VAR hakemi yok !
 

Üst